Şimdi Ara

usb flash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar usb flash drıverı taktıgım zaman.pc de sagda bu aygıt daha hızlı calısabılır uyarı gelır actıgım zaman usb root hub baglantı noktalarını gosterıyor fakat tam bılmedıgımden kapatıyorum.usb flash bellegın daha calısması ıcın ne yapabılır.vısta home basıc kullanıyorum.

• USB, Sorun ve Çözümleri
    http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/tm.htm

Çözüm bulabilirsin..
  • vallha kardes orayı okudumda pek care olmadı.flash bellegı pc takıyorum calısmıyo arasıra sarı ısık yanıyor fakat calısmıyor.çözümü varmı.yoksa yandımı.
  • Başka bilgisayarda çalışıyor mu?
  • hayır baktım calısmıyor.fakat sarı ısıgı yanıyor arasıra
  • Başka bilgisayarda da çalışmıyorsa yapılacak birşey yok. Sarı ışığın yanması da bi anlam ifade etmez. Donanımsal bir arıza meydana gelmiş, muhtemelen.
  • bu ıkıncı vallha kıngstondan uyuz olmaya basladım kotu yatı bı toshıba var elımde he bırsey olmuyo kaya gıbı 2yıldır calısıyo.neyse saol kardesım yardımların ıcın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scalera

bu ıkıncı vallha kıngstondan uyuz olmaya basladım kotu yatı bı toshıba var elımde he bırsey olmuyo kaya gıbı 2yıldır calısıyo.neyse saol kardesım yardımların ıcın.

Soracaktım inan ki... Markası kingston mu diye..

Kingstonun sahtesi falan mı dolaşıyor piyasada. Çok fazla sorun yaşayan var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.