Bildirim
usb flash disk ile ilgili yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Format attığın makinaya windows kurarken makinaya boot edebilecek bir donanım gerekir (cdrom) Şayet böyle bir şey denemedim ancak usb kullanacağın için format atığın makinada usb portlarının çalışmayacağını düşünüyorum .Çünkü usb kurulum sırasında yükleniyor (windows tarafından tanınıyor)Ama diskini bölüp bir kısmına bir işletim sistemi kurup usb portuna memory stick ini takıp ordan boot edebilirsen bu münkün gibi geliyor bana. kolay gelsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: BAEMER
format atılmış bir pc ye usb den flash disk ile windows kurulabilirmi
yardımcı olursanız sevinirim
saygılar
Kurabilirsin, sistemi disket uzerinden ac ve flash diskteki setup dosyasini calistiri
mesela Flash diskin E: surucusune takili ise, dir E: + Enter ve kur+Enter de bakalim olacak mi?
Yada sistemi Flash diskten boot ettir ama icine bootable XP kurulum verilerini at. ve sonra kurabilirsin sanirim. -
malic arkadaşım teşekürler cok yardımcı oldun sağolasın -
Burada bu konunun nasıl yapıldığı anlatılmış. İşinize yarayabilir sanıyorum. Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X