Bildirim
Usb Fly Video ile cine5
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar Usb Fly Video ile cine5 izlemem için bi program varmı? Varsa bana link verirmisiniz? -
google denen bi teknoloji var. moreTV, syster, pubs 3... falan öneririm. -
expert ben buradan temin ettim kullanıyorum. Ama sesi çözemedim.
www.alikocoglu.8m.com/cine5.htm -
tv kartına uygun olan seçeneği seçmelisin programlarda mesela sorar sana hangı ekran kartını kullanıosun dıye hepsını tek tek dene dostum :) ses için başka çıkar yol yok gıbı... -
ses için wilma 2.1 deneyin gayet güzel çözüyor
saygılar -
İyide arkadaşlar bu programların hepsine baktım. Hepsi Bt 848 ve 878 chipsetler için. Fly Video Usb'de Bu chip setler yok. -
Ümidini kırmak gibi olmasın ama bende bir ara harici USB TV kartı almak istedim ancak Cine5.i çözemeyeceğimi söylemişlerdi. Bende bunun üzerine fazla düşünmedim bu kartı. Ancak muhakkak bir yolu olmalıdır. Bilgisayarda imkansız yoktur bence. Zordur ancak imkansız değildir. -
Syster programındamıy dı tam olarak bilmiyorum ama. Ses olayı için yardımcı bir program vardı. Onu çalıştırınca bir kod veriyordu. O kodu syster programının ilgili yerine yazıyordun şifre çözülüyordu. Ama syster miydi tam emin değilim. Biraz araştırma yapıp bulabilirsin. -
Bence Pubs3 ile açmayı dene
Ses içinde internette ses devreleri var yapabilirsen bir tane yap bunları hazır halde satan firmalar bile var. Yaklaşık 8 dolar Elektronikçilerde bile var biraz araştır kesin bulursun programla falan ugrasma benim ses devresini hazır aldım super cozuyor -
bu arada syster serisi winxp ile çalışmıo arkadaşlar... -
Merhaba evren İmzanda olduğu gibi Coming soon.... :). Çünkü bende Xp var. Lütfen yardım. -
dostum moretv 3.50 versiyonu yada 3.55 olması lazım çözme işlemini hallediyo ayrıca winxp ve cine5? adlı topiğe bakarak moretv'de çözme işlemini nasıl yapacağını bulabilirsin...:) -
arkadaşlar tekram 205 te tam olarak ses alabilen varmı çözülmemişte olur moretv de görüntü çözülüyo ama ses yok hiç yok çözülmemiş falan değil yani -
PerfectAudio sesi mukemmel çözüyor cızırtı bile yoq tvkartı fly98.. ha bu arada kullandığınız ses programlarında ses ayarlarıylada ilgili bazı işlemler yapmanız lazım mesela PerfectAudio: sağ alt kosedeki ses imlecinden çift tıkladığınız zaman gelen ayar menusunde ozelliklere girip. kaydederken bölümünü seçip line seçeneğini seçicek sonrada buna imleç atıcaksınız. o zaman sadece programı kullanırken bunu çalıştırmanız yeterli olucaktır ama programdan çıktığınız zaman mutlaka line seçeneğindeki imleci kaldırım yoqsa tv kartından ses alamassınız. kolay gelsin.
görüntü çözücü olarakta sana cinetv programını oneririm benim makinanın özellikleri biraz düşük pubs ta sorun veriyor ama cinetv de dole bi problem yoq hem benim tv kartı fly olmasına karşın ben bu programda aver tv kartı seçeneğiyle bile görüntü çöze biliyorum istersen bu porgramı bide dene. belki senin tv kartına uyum sağlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X