Arkadaşlar usb girişli dvd/divx player almak istiyorum. Yaptığım araştırma sonucu premier 9510 140 ytl, saba dvd player 110 ytl ve lg 9910 dvd player 210 ytl dikkatimi çekti. siz bunlardan yada bunların dışında hangisini tavsiye edersiniz. ayrıca şunu da belirteyim divx leri kendim indirip altyazıları istediğim gibi ayarlayabiliyorum altyazı sorunum olmaz benim takıldığım konu görüntü kalitesi tabiki, sizce hangi usb girisli dvd playeri almalıyım yardımcı alacak arkadaslara simdiden tesekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: alperen03
ayrıca şunu da belirteyim divx leri kendim indirip altyazıları istediğim gibi ayarlayabiliyorum altyazı sorunum olmaz benim
Dostum bu cümleyi açar mısın? Altyazı sorunum olmaz diyorsun? Ne yapıyorsun Firmware modifikasyonu mu yoksa başka bir şey mi? Zira 9510 alıp da altyazı poblemi yaşamam demek biraz zor da.
Dostum bu cümleyi açar mısın? Altyazı sorunum olmaz diyorsun? Ne yapıyorsun Firmware modifikasyonu mu yoksa başka bir şey mi? Zira 9510 alıp da altyazı poblemi yaşamam demek biraz zor da.
altyazıların uzantısını değiştirebilirim manasında söyledim, tabi makine güncelleme işini de eğer varsa hallederim bunlar önemli değil. benim divx playerden beklediğim şey görüntü kalitesi iyi olsun sizin bildiğiniz görüntü kalitesi iyi olan usb girisli dvd player varmı onu soracaktım sadece
http://forum.donanimhaber.com/m_9281706/tm.htm arkadaş philips dvp5960-12 bu cihazı tavsiye ederim.yaklaşık 2 yıllık bir bekleyiş ve araştırmadan sonra bu cihazı almaya karar verdim.usb girişi var ve sorunsuz çalışıyor.yukarıda saydıklarının hepsinden kaliteli bir cihaz.codec sorunu yok.hdmı bağlantısı var.türkçe altyazılarda karşılaşabileceğin ufak tefek karakter sorunlarını sadece bir kaç dakikanı alacak bir update ile halledersin.geriye hiçbir sorun kalmıyor.kesinlikle divx izlerken takılma olmuyor.hatta 32x hızda hızlı ilerlemelerde bile.
Ya kusura bakmayın bu divx olaylarından anlamam ama bişi sorucam;
Aletin usb girişinin olmasının avantajı ne ?
selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: hypnotod
.usb girişi var ve sorunsuz çalışıyor.
usb divx seyredebiliyormuyuz yani???
SABA USB li DVD DIVX PLAYERbigboy 2 gb usb belleğim ve saba usbli divx playerim var.altyazı aynı olmazsa film adıyla çoğu divx gibi buda okumuyo ama usb belleğe atmam 1 dakka sürüyo bigboy çok hızlı bir bellek vede altyazının adını düzeltip koç gibi izliyom ama çok fazla cd de denemesemde bazı filmlerin seslerini çalamadı ve altyazısıda çok küçük bence firmware de bulamadaım ama internet magazalarında firmware var diye pazarlıyolar aleti ama ben bulamadım...birde LCD televizyonumun alt ve üstünde siyah bant kalıyo doldurmuyo dvd olsun divx olsun böyle..oysa samsungda EZ Wiev denen özellikle dolduruyodum ekranı..ama usb kesinlikle çok pratik görüntüsüde fena değil kumandası kaliteli ama tuşların sıralanışını sevmedimgeriye alma tuşu ile filmi başa alma tuşları üstüste bazan yanlışlıkla filmi başa alıyorum.aletin üzerindeki vakum VFD ekran çok küçük..kumandadan filmin kaldığın kısmına gitmek pratik değil beceremedim ben dvd de..
bana sabanın fiyatı uygun gelmişti:(( şu anki şartlarda en iyi usb girisli divx player philips 5960 galiba
arkadaşlar, divx lerimi 200 er gb lik harici harddisc lere depoluyorum.bu usb divx player lar ile ,elimdeki divx leri dvd ya da cd ye yazmadan direkt harddisc i usb den divx player a bağlayarak altyazılarla sorunsuz biçimde izleyebiliyormuyuz ?
saygılarla
philips 5960 güzel cihaz
usb porta 32 GB partitationlu (Fat32 formatlı) external disk takarsanız aslanlar gibi görüyor, bizzat test ettim...
philips 5960 al kesinlikle pişman olmassın.
bir de goldmaster 909 var 116YTL civarı sanırım usb ve kart girisli
kullanlar arkadaslarım pek memnun degılller usbli dvdler. ayrıca usb bellegı yakma ihtimalleride var.
Next YE 8500 öneririm USB desteği felan, her şeyi var... İsteyenlere uygun fiyattan temin ederim pm atın.
kawai matrix aldım usb ve kart okuyucusu var.. ama alt yazı konumu rengi ve boyutu ile oyananaması çok kötü alt yazı çok yukarda küçük ve çerçevesiz, yuani okunaklı değil. çok büyük bi problem gerçekten. chipset i ess miş programcı arkadşlar keşke şuna bi frimware yazsalarda duacısı olsak..
bence Saba almalısın gerçekten fiyat/performans için iyidir.Altyazı sorunu hepsinde var.İleride saba nın firmware çıkıcak kesinlikle.Saba yı voxline nın ilk çıktığı durumunu görüyorum zamanla voxline`nın yerini alacak gibi.
Samsung940bw monitöre bağlayabileceğim bir dvd divx player varmı?Philips dvp5960-12.Bu bağlanırmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme