Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yori

arkadaşlar 8 Gb flaş kart almak istiyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz?
    çok vakıf değilim 4 GB kingston kullanıyorum onu arabanın cd çalarında bıraktım yenisi lazım.
    ondan memnunum ama sıkıntım yok

Toshibadan şaşma derim. Hatta 16Gb alırsan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitif Enter

quote:

çok vakıf değilim 4 GB kingston kullanıyorum onu arabanın cd çalarında bıraktım yenisi lazım.

pozitif enter; ortalama ücreti ne kadar acaba?
    yanılıp fazla ödeme yapmayım. aynı ürünün fiyatları çok değişebiliyor.
    bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pozitif Enter

quote:

pozitif enter; ortalama ücreti ne kadar acaba?
    yanılıp fazla ödeme yapmayım. aynı ürünün fiyatları çok değişebiliyor.
    bilgilendirme için teşekkür ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Flash%20Bellek/toshiba-tb_16gb_usb_asagirig-16gb-asagiri-transmemory-gri-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=54292
    mesela bu güzel.

• çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

Hayır,maalesef görünmüyor.

Disk yönetiminde görünmüyor ise yapacak birşey yok maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

Hayır,maalesef görünmüyor.

Disk yönetiminde görünmüyor ise yapacak birşey yok maalesef..

Nasip.. Yine de teşekkür ederim.
  • Beyler yardıma ihtiyacım var 8gb belleğimi bilgisayar 2 hafta öncesine kadar görürdü bu ikigün içerisinde bilgisayara taktığımda hem usbde hem pcde bi tepki olmadığını gördüm bilgisayar algılamıyor üstelik taktığım usb inanılmaz ısınıyor hatta içerisinde bişeyler yanlış gidecek derecede ısınacağından korktuğum için hemen çıkarıyorum bununla karşılaşan fikri olan var yorumlarınız için şimdiden saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafiax

Beyler yardıma ihtiyacım var 8gb belleğimi bilgisayar 2 hafta öncesine kadar görürdü bu ikigün içerisinde bilgisayara taktığımda hem usbde hem pcde bi tepki olmadığını gördüm bilgisayar algılamıyor üstelik taktığım usb inanılmaz ısınıyor hatta içerisinde bişeyler yanlış gidecek derecede ısınacağından korktuğum için hemen çıkarıyorum bununla karşılaşan fikri olan var yorumlarınız için şimdiden saolun...

Isınma sorunu donanımsal arıza oluştuğuna dalalettir. Şu aşamada yapacak birşey yok maalesef.
  • merhaba
    500gb 3.5" lacie marka harici HDD dem var. Şuan bilgisayara takılı ve hiçbir sorun yok. Fakat Egreat marka media playere taktığımda HDD yi cihaz görmüyor. Sorun ne olabilir? autorun gibi bir dosya mı gerekli acaba fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

merhaba
    500gb 3.5" lacie marka harici HDD dem var. Şuan bilgisayara takılı ve hiçbir sorun yok. Fakat Egreat marka media playere taktığımda HDD yi cihaz görmüyor. Sorun ne olabilir? autorun gibi bir dosya mı gerekli acaba fikri olan var mı?

Başka bilgisayarlarda çalışıyor mu denediniz mi?
  • 8 GB TOSHİBA USB bellek aldım windows XP de görüyor,windows 7 de görmüyor.bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

8 GB TOSHİBA USB bellek aldım windows XP de görüyor,windows 7 de görmüyor.bilgisi olan var mı?

win7 li bilgisayarla ilgili bir sorun bu. Flash belleğinizle iligli değil.

win7 li bilgisayarınızın güncellemelerini yapmanızı öneririm..
  • Öncellikle bütün herkese merhaba

Vaktim olmadığı için konu başındaki bilgilendirici yazıları okuyamadım saygısızlık olarak tembellik olarak algılamayın lütfen

Dün mouse'da bir sorun yoktu ama bugün USB aygıtı bulunamadı diye bir sorun çıkıp duruyor çıksa iyi durmadan ses yapıp duruyor o sinir bozucu

unknown device yazısının yanında X işareti var iptal şeklinde

İşin garip bir yanı bende toshiba flash bellek var laptop'da 2 tane usb giriş yeri var ikisinede taktığım zaman flash bellek çalışıyor ama mouse'u taktığımda alışmıyor yeni mouse almadan önce sormak istedim mouse'um markası microsof 1113 modeli kablolu

driver indirdim kurdum bir şey olmadı

Windows 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 8 Şubat 2012; 22:52:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

merhaba

Başka bilgisayarlarda çalışıyor mu denediniz mi?

Senin playerin desteklediği ve uyumlu olduğu harddisk listesi
    bir bak linke sorun başka olabilir

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatibility_A-100/A-110

Birde güncellemeler mevcut
    Ergat playerde sorun olmasa güncelleme olmaz güncelemeleride kontrol et

http://www.egreattr.com/destek.html

Saygılarımla.

• merhaba
    ben samsung usb SE-S084c slim usb harici dvd yazıcısı aldım bunu önce netbook da denedim sorun yok ancak 775 anakartlı pc de denediğimde şöyle bir sorunla karşılaşıyorum dvd veya cd yokken driver normal görünüyor bir cd veya dvd koyduğumda boşa çıkıyor tekrar görünüyor yani cd yi çıkartana kadar böyle çıkartıktan sonra yine normal oluyor yani bunu çok araştırmama rağmen birşey bulamadım bilen arkadaşlar yardımını bekliyorum.
  • Herkese iyi pazarlar dilerim.

Yakın zamana kadar bir problem yoktu. Laptopum ( Dell Latitude E6520 ) USB bellek ve hafıza kartını yakın zamana kadar görüyordu. Ama ne olduysa oldu ve ondan sonra laptopum taktığım USB bellek ve hafıza kartını görmemeye başladı.

Bu arada Turkcell Vınn kullanıyorum ve ilginçtir ki USB'den Vınn'ı görüyor.

Aygıt yöneticisine baktım bir problem gözükmüyor hatta USB belleği laptopa taktığımda aygıt yöneticisinde taşınabilir aygıtlara baktığımda USB belleğimin adını görebiliyorum. Üzerine gelip sağ tıkladığımda da bir problem olmadığını ve aygıtın düzgün çalıştığını belirten uyarı okuyorum.

USB belleği taktığım zaman laptoptan takıldığına dair ses duyuyorum ve USB belleğin içindeki verilerin okunduğuna dair bellek üzerindeki ışığın yandığını görüyorum ama hiç bir şekilde USB belleği bilgisayarımda göremiyorum.

Bunun nedeni ne olabilir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: aylev

merhaba
    ben samsung usb SE-S084c slim usb harici dvd yazıcısı aldım bunu önce netbook da denedim sorun yok ancak 775 anakartlı pc de denediğimde şöyle bir sorunla karşılaşıyorum dvd veya cd yokken driver normal görünüyor bir cd veya dvd koyduğumda boşa çıkıyor tekrar görünüyor yani cd yi çıkartana kadar böyle çıkartıktan sonra yine normal oluyor yani bunu çok araştırmama rağmen birşey bulamadım bilen arkadaşlar yardımını bekliyorum.

Bioso bi resetlemenizi tavsiye ederim. Sürücülerle ilgili bir sıkıntı muhtemelen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Herkese iyi pazarlar dilerim.

Yakın zamana kadar bir problem yoktu. Laptopum ( Dell Latitude E6520 ) USB bellek ve hafıza kartını yakın zamana kadar görüyordu. Ama ne olduysa oldu ve ondan sonra laptopum taktığım USB bellek ve hafıza kartını görmemeye başladı.

Aygıt yöneticisine baktım bir problem gözükmüyor hatta USB belleği laptopa taktığımda aygıt yöneticisinde taşınabilir aygıtlara baktığımda USB belleğimin adını görebiliyorum. Üzerine gelip sağ tıkladığımda da bir problem olmadığını ve aygıtın düzgün çalıştığını belirten uyarı okuyorum.

USB belleği taktığım zaman laptoptan takıldığına dair ses duyuyorum ve USB belleğin içindeki verilerin okunduğuna dair bellek üzerindeki ışığın yandığını görüyorum ama hiç bir şekilde USB belleği bilgisayarımda göremiyorum.

USB belleü,ğinizi diask yönetiminde görebiliyor musunuz?

• quote:

quote:

Herkese iyi pazarlar dilerim.

USB belleü,ğinizi diask yönetiminde görebiliyor musunuz?

Maalesef görünmüyor ama aygıt yöneticisinde görebiliyorum. Düzgün çalıştığını yazıyor... Aynı kart okuyucuda kartları görmüyor. Başka pc de ikiside normal. teşekkür ederim...

• quote:

Maalesef görünmüyor ama aygıt yöneticisinde görebiliyorum. Düzgün çalıştığını yazıyor... Aynı kart okuyucuda kartları görmüyor. Başka pc de ikiside normal. teşekkür ederim...

Sizin bilgisayarınızda çalışmayan ama diğer bilgisayarlarda çalışan aygıtlar hangileri..
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.