Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dejaay

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Maalesef görünmüyor ama aygıt yöneticisinde görebiliyorum. Düzgün çalıştığını yazıyor... Aynı kart okuyucuda kartları görmüyor. Başka pc de ikiside normal. teşekkür ederim...

Sizin bilgisayarınızda çalışmayan ama diğer bilgisayarlarda çalışan aygıtlar hangileri..

USB bellek bürodaki bilgisayarımda çalışıyor, hafıza kartıda aynı şekilde. Turkcell Vınn yine usb den takılı ama disk yönetiminde Vınn'ı görüyorum. Vınn'ı çıkarıp aynı yere USB belleği takıyorum ama görünmüyor. Aygıt yöneticinde de görebiliyorum. Oğlumun USB belleğinide görmüyor.

• quote:

quote:

quote:

Maalesef görünmüyor ama aygıt yöneticisinde görebiliyorum. Düzgün çalıştığını yazıyor... Aynı kart okuyucuda kartları görmüyor. Başka pc de ikiside normal. teşekkür ederim...

Sizin bilgisayarınızda çalışmayan ama diğer bilgisayarlarda çalışan aygıtlar hangileri..

USB bellek bürodaki bilgisayarımda çalışıyor, hafıza kartıda aynı şekilde. Turkcell Vınn yine usb den takılı ama disk yönetiminde Vınn'ı görüyorum. Vınn'ı çıkarıp aynı yere USB belleği takıyorum ama görünmüyor. Aygıt yöneticinde de görebiliyorum. Oğlumun USB belleğinide görmüyor.

usb sürücüleri ile ilgili bir sıkıntı gibi görünüyor.

Öncelikle şunu deneyiniz. Vınn takılı iken disk yönetiminden vının sürücü harfini değiştirin. Sonrasında çalışmayan usb aygıtını deneyiniz.

Bu çözüm olmaz ise bilgisayarınızı kapatın. Elektirk fişini de çekin. Yani bilgisayara hiçbir şekilde elektirk gelmesin. 2-3 dk bekledikten sonra bilgisayarı tekrar açıp sorunun devam edip etmediğini gözlemleyiniz.
    Bu çözüm olmazsa anakartınızın sitesinden bulabilieceğiniz anakart chipset sürücülerini yeniden yükleyiniz.
    Bu da çözüm olmaz ise BIOS a girio biosu default ayarlarına geri döndürün.

• quote:

quote:

İlginiz için çok teşekkür ederim, hepsini deneyeceğim. İyi akşamlar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

usb sürücüleri ile ilgili bir sıkıntı gibi görünüyor.

Öncelikle şunu deneyiniz. Vınn takılı iken disk yönetiminden vının sürücü harfini değiştirin. Sonrasında çalışmayan usb aygıtını deneyiniz.

Bu çözüm olmaz ise bilgisayarınızı kapatın. Elektirk fişini de çekin. Yani bilgisayara hiçbir şekilde elektirk gelmesin. 2-3 dk bekledikten sonra bilgisayarı tekrar açıp sorunun devam edip etmediğini gözlemleyiniz.
    Bu çözüm olmazsa anakartınızın sitesinden bulabilieceğiniz anakart chipset sürücülerini yeniden yükleyiniz.
    Bu da çözüm olmaz ise BIOS a girio biosu default ayarlarına geri döndürün.

Hocam öncelikle yardımlarınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Sorunu bu sabah iş yerinde IT departmandan çözdüler. USB belleği takınca şirketin serverlerindan birinin sürücü harfini ( J ) aldığı için göremiyormuşum. Sürücünün aldığı harfi değiştirince sorun çözüldü. Bu arada hafta sonu evde çalışırım demiştim. İşler hafta içine kaldı. Selamlar...

• İyi günler,
    Kasanın ön tarafındaki usb portlardan birisine flash belleği taktığımda PC ancak 15-20 saniye sonra flash belleği görüyor.PC'nin Usb portundan flash belleği bu kadar geç görmesinin sebebi ne olabilir , bu durumu nasıl düzeltebilirim?
    Not: Bir kez gördükten sonra ise flash belleği tekrardan taktığımda(ön paneldeki herhangibir usb portuna) hemen görüyor.Birkaç farklı usb bellek ile denedim sonuç yine aynı.
    İşletim sistemi : windows 7 ultimate 32bit
    Daha önceden böyle bir sorun yoktu ,birisi yardımcı olabilirse sevinirim...
  • Arkadaşlar teknosadahttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tasinabilir_bellek/881/119989896/sandisk_sdcz51016gb35_cruzer_edge_16_gb_usb_bellek_sandisk_sdcz51008gb35_cruzer_edge_8_gb_usb_bellek
    indirim var...
    Bu usb leri almamı önerirmisiniz...
    fiyat ve özellik açısından nasıl.
    lg 42 lw55e ve xpde kullanmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartox

İyi günler,
    Kasanın ön tarafındaki usb portlardan birisine flash belleği taktığımda PC ancak 15-20 saniye sonra flash belleği görüyor.PC'nin Usb portundan flash belleği bu kadar geç görmesinin sebebi ne olabilir , bu durumu nasıl düzeltebilirim?
    Not: Bir kez gördükten sonra ise flash belleği tekrardan taktığımda(ön paneldeki herhangibir usb portuna) hemen görüyor.Birkaç farklı usb bellek ile denedim sonuç yine aynı.
    İşletim sistemi : windows 7 ultimate 32bit
    Daha önceden böyle bir sorun yoktu ,birisi yardımcı olabilirse sevinirim...

Geç görmesi normal
    Çok az da olsa başka sebepde var
    İşletim sistemindende kaynaklanan bir sorun
    Farklı işletim sistemlerinde zaman farkı olur
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaakodi -- 14 Şubat 2012; 14:04:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ktd

Arkadaşlar teknosadahttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tasinabilir_bellek/881/119989896/sandisk_sdcz51016gb35_cruzer_edge_16_gb_usb_bellek_sandisk_sdcz51008gb35_cruzer_edge_8_gb_usb_bellek
    indirim var...
    Bu usb leri almamı önerirmisiniz...
    fiyat ve özellik açısından nasıl.
    lg 42 lw55e ve xpde kullanmayı düşünüyorum

buralara bir bak

http://www.webdenal.com/sandisk-sdcz51-016g-b35-16gb-usb-2-0-edge-kirmizi-_386488.html?ref=akakce&v=1.72

http://www.sanalmarketim.com/urun/60b860d67b4202982583f7c55a5ee614/SANDISK-SDCZ51-016G-B35-Cruzer-Edge-Surgulu-16GB-Usb-Flash-Bellek

teknosa indirim yaptıise diğer mağazalar ne yapmış aceba

flash bellek iyi
    tavsiye ederim

Saygılarımla

• quote:

acill yardım: 32 gb yada 16 gb bellek arıyorum uygun fiyata ve hızlı usb:2 önerileriniz nelerdir...... Kingston 32 GB USB 2.0 Memory (DTIG3/32GB) bu nasılhttp://www.neistesenvar.com/urun/kingston-32-gb-usb-20-memory-dtig3-32gb.aspx?ttype=Reviews#pt
    birde bu varhttp://www.vatanbilgisayar.com/flash-bellek/kingston-dt109k16gb-16gb-datatraveler-109-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=58089
    http://www.vatanbilgisayar.com/flash-bellek/toshiba-tb_16gb_usb_asagirig-16gb-asagiri-transmemory-gri-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=54292
    http://www.vatanbilgisayar.com/flash-bellek/sandisk-sdcz52-016g-b35-16gb-cruzer-switch-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=56777
    http://www.vatanbilgisayar.com/flash-bellek/sandisk-sdcz50-016g-b35-16gb-cruzer-blade-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=54593

Okuma ve yazma hızları ile ilgili nette araştırma yapabilirsiniz. Mutlaka kullanıcı yorumları vardır. Aslında hemen hemen bu rünülerin okuma ve yazma hızı aynıdır. Ancak bazı üst modellerin ki farklı. Ona göre tercihinizi yapsanız iyi olur.

• laptopa maus takılıyken bazan , ki son zamanlarda sık olmaya başladı , Hub bağlantı noktasında güç yüklemesi başlığı altında, usb aygıtı hub bağlantı noktasının limitlerini aşan güç kullandı,,, uyarısı çıkıyor? ve maus çalışmıyor asla. bu nedir ve çözümü hakkında bilgisi olan arkadas varsa rica edeyim.:)
  • Arkadaşlar bu ürünü yarın vatandan almayı düşünüyorum, fiyat ve performans açısından almalımıyım, tavsiyeleriniz..SANDISK 32GB Cruzer Ultra USB
    Bellek
    http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-sdcz45-032g-u46-32gb-cruzer-ultra-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=56774
    acill cevaplar bekliyorum usb bellek konusunda deneyimli arkadaşlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

laptopa maus takılıyken bazan , ki son zamanlarda sık olmaya başladı , Hub bağlantı noktasında güç yüklemesi başlığı altında, usb aygıtı hub bağlantı noktasının limitlerini aşan güç kullandı,,, uyarısı çıkıyor? ve maus çalışmıyor asla. bu nedir ve çözümü hakkında bilgisi olan arkadas varsa rica edeyim.:)

Hubla ilgili bir sorun gibi duruyor. Farklı bir hubla deneyin ya da hubu devreden çıkarıp farenizi direk usb noktasına takın. Yine aynı uyarıyı alırsanız fare sorunludur. Yok almazsanız hubdan şüphelenebilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar bu ürünü yarın vatandan almayı düşünüyorum, fiyat ve performans açısından almalımıyım, tavsiyeleriniz..SANDISK 32GB Cruzer Ultra USB
    Bellek
    http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-sdcz45-032g-u46-32gb-cruzer-ultra-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=56774
    acill cevaplar bekliyorum usb bellek konusunda deneyimli arkadaşlardan

Normal okuma yazma hızına sahip bir ürün.
    Sizin flash bellekten beklentilerinizi karşılıyorsa, fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorsanız (araştırdıysanız) tabiki alabilirsiniz.

• Dejay, teşekkürler. hub kullanmıyordum zaten. direkt laptopun usb portuna takıyordum mausu.Oğlan laptopa bişiler yüklemiş nba nın ikonlarını falan neyse o, herşeyin ikonu nba lı olmuş bende o proğramı silmeye çalışırken laptopun dengesi bozuldu.bu uyarılar gözükmeye başladı. sonra format yeniden yükledim ama yine devam ediyor. Belkide dediğiniz gibi mausta bir sorun olabilir fazla güç çekiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

Dejay, teşekkürler. hub kullanmıyordum zaten. direkt laptopun usb portuna takıyordum mausu.Oğlan laptopa bişiler yüklemiş nba nın ikonlarını falan neyse o, herşeyin ikonu nba lı olmuş bende o proğramı silmeye çalışırken laptopun dengesi bozuldu.bu uyarılar gözükmeye başladı. sonra format yeniden yükledim ama yine devam ediyor. Belkide dediğiniz gibi mausta bir sorun olabilir fazla güç çekiyor olabilir.

Biosu resetlerseniz muhtemelen bu sorun ortadan kalkar..
  • Merhabalar,

1 TB kapasiteli Toshiba External Usb 3.0 Usb Device bir taşınabilir 2,5 inc harici harddiskim var ve garantisi devam ediyor. Sorunsuz kullanır iken dün bilgisayarım görmemeye başladı. Işığı yanıyor, içindeki motor/fan sesi geliyor fakat bilgisayarıma girdiğimde görünmüyor. Donanımı takınca bilgisayardan donanımın takıldığına dair uyarı geliyor. Daha önce hiç takmadığım başka bir bilgisayara takınca yazılımı yüklemeye çalışıyor ve bir kaç dakika sonra yüklenmiyor sürücüleri bu nedenle başka bilgisayarda deneyemiyorum. Daha önce başka bir bilgisayarda denemiştim o yüzden onda sürücüsü mevcuttu ama orada da aynı sorunu yaşıyorum. cmd ve chkdsk/r K: ...vb türevleri de işlev görmüyor.

Harici harddiskimde enim için çok önemli bilgiler var ve asla kaybolmasını istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Lütfen yardımcı olun.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: beraber06

Merhabalar,

1 TB kapasiteli Toshiba External Usb 3.0 Usb Device bir taşınabilir 2,5 inc harici harddiskim var ve garantisi devam ediyor. Sorunsuz kullanır iken dün bilgisayarım görmemeye başladı. Işığı yanıyor, içindeki motor/fan sesi geliyor fakat bilgisayarıma girdiğimde görünmüyor. Donanımı takınca bilgisayardan donanımın takıldığına dair uyarı geliyor. Daha önce hiç takmadığım başka bir bilgisayara takınca yazılımı yüklemeye çalışıyor ve bir kaç dakika sonra yüklenmiyor sürücüleri bu nedenle başka bilgisayarda deneyemiyorum. Daha önce başka bir bilgisayarda denemiştim o yüzden onda sürücüsü mevcuttu ama orada da aynı sorunu yaşıyorum. cmd ve chkdsk/r K: ...vb türevleri de işlev görmüyor.

Harici harddiskimde enim için çok önemli bilgiler var ve asla kaybolmasını istemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Lütfen yardımcı olun.

Teşekkürler.

Kabloda sorun olabilir. Farklı bir kablo deneme imkanınınz varsa deneyiniz..

• Başka bir kablo ile deneyeceğim ama kabloda sorun yok ise ne yapmalıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: beraber06

Başka bir kablo ile deneyeceğim ama kabloda sorun yok ise ne yapmalıyım??

Şu anda diskinizi disk yönetimi kısmında görebiliyor musunuz? (disk yönetimi için) Bilgisayarım kısa yolu sağ tık/yönet disk yönetimi)
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.