Benim arkadaşta var. Yazma ve okuma hızının düşük olduğunu söylemişti.
Peki hocam 20TL altı 8gb flash öneriniz var mı acaba ?
Flashı nerde kullanacaksınız bilmiyorum ama bu ürün işinizi görür.
4,5 GB kadar resim atacağım içine.
O zaman bu cihazın şu an ki okuma ve yazma hızı sizi tatmin eder diye düşünüyorum. Zaten piyasadaki bazı pahalı üst modellerin okuma yazma hızları gerçekten yüksek. Bu ürünün fiyatı iyi.
benım sorunum cok farklı ustalar sımdı bende 3d plazma war we bu plazma fat32 sıstemde calısıyor ben 12 gb lık bır fılmı attıggımda sıstem bellegı dolu dıyor dolayısı ıle atamıyorum.ben fat32 sısteme 12 13 gb lık verılerı nasıl atabılırım???
Benim kullandıgım pcler usb 2.0 bu yuzden usb3.0 usb bellek alsam bile hızı usb 2.0 bellek ile aynı olmaz mı? Bu konuda bi bilgim yok. Fiyat olarakta biraz pahalı gibiler sadece kırmızı bi usb var team sr1 dio fiyatı uygun olarak ama o da nası bi ürün acaba. digerlerine göre ucuz olunca cekinio insan 3 ay sonra elimizde kalmasın :)
Benim kullandıgım pcler usb 2.0 bu yuzden usb3.0 usb bellek alsam bile hızı usb 2.0 bellek ile aynı olmaz mı? Bu konuda bi bilgim yok. Fiyat olarakta biraz pahalı gibiler sadece kırmızı bi usb var team sr1 dio fiyatı uygun olarak ama o da nası bi ürün acaba. digerlerine göre ucuz olunca cekinio insan 3 ay sonra elimizde kalmasın :)
Team in flash bellekleri çok iyidir ve performanslıdır. Eğer uygun fiyatta bulursan usb3.0 lara bak derim. Bunun dışında 2.0 arıyorsan kampanyaları takip et. 5-6mb yazma 10-13mb okuma hızı idealdir.
quote:
Orijinalden alıntı: cizzgilipijama
benım sorunum cok farklı ustalar sımdı bende 3d plazma war we bu plazma fat32 sıstemde calısıyor ben 12 gb lık bır fılmı attıggımda sıstem bellegı dolu dıyor dolayısı ıle atamıyorum.ben fat32 sısteme 12 13 gb lık verılerı nasıl atabılırım???
Bu sorun çok kez soruldu ancak maalesef öyle bir şeyin olması mümkün değil.. Bölüp atılabilirsiniz ama o da zor bir işlem..
Çok güzel bilgiler.elinize sağlık..
Merhaba,
Usb ile bağlı bir yazıcım var. Sıkıntı şu: Yazıcı kurulu fakat yazıcıya bir çıktı gönderdiğimde usb'yi çıkarıp takmadan çıktı alamıyorum. Usb'yi çıkarıp takınca görüyor sanırım. Çözüm için bir fikir verebilecek kimse var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar USB Disk Security 6.1.0.432 programını kullanarak usb okuma ve yazmaya karşı şifre koydum. daha sonra programda bir hata oluştu ve bir daha program ara yüzünü görüntüleyemedim(program arkaplanda çalışıyor) usb yi taktığimda cmd programı ile sürücü içine girip dosyalarımı görebiliyorum ama bilgisayarımdan girdiğimde sürücü orada görülmüyor. windows gezginine sürücü harfini yazıp girdiğimde ise bilgisayarınızdaki kısıtlamalar nedeniyle görüntülenemiyor uyarısını alıyorum. programı your uninstaller ile kaldırdım sistem geri yükleme yaptım ama hala sorun devam etti yerel grup ilkesi düzenleyicisiyle ve registry kayıt defteriyle okuma ve yazmaya karşı korumayı kaldırdım. msdos ile dosyalarımı kopyalayıp silebiliyorum ama hala bilgisayarımdan flashıma giremiyorum. lütfen yardım edin.
bu arada belirtmeyi unuttum sistemin win7 ultimate
Disk yönetiminden flashınızı biçimlendirmeyi deneyiniz.
hem disk yönetiminden (ki bu arada disk yönetiminde flash görünür durumda) ve cmd kullanarak msdos da format attım.
Hp marka usb diskim xxxxx u167controller drive diye bişeye donüştü. 0 byte alan gosteriyor. Ortam yok Uygulanamaz ... diye gorünüyor. Format atılamıyor.
Sorun hakkında bilgisi olan bi arkadaşımız yardım ederse sevinirim.
.
quote:
Orijinalden alıntı: TheRock72
hem disk yönetiminden (ki bu arada disk yönetiminde flash görünür durumda) ve cmd kullanarak msdos da format attım.
Şu an sorun devam ediyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnox
Hp marka usb diskim xxxxx u167controller drive diye bişeye donüştü. 0 byte alan gosteriyor. Ortam yok Uygulanamaz ... diye gorünüyor. Format atılamıyor.
Sorun hakkında bilgisi olan bi arkadaşımız yardım ederse sevinirim.