Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim bir sorum olucak. Kullanmakta olduğum bir kart okuma cihazı var usb'ye taktıgımda drıverı yukluyorum aygıt yonetıcısınde cıhaz sorunsuz gozukuyor com3 'te fakat kullanmıs oldugum programa gırdıgımde kart okuma cıhazını goremıyorum kart okuma chazı bulunamadı hatası verıyor su durumda kart okuma cıhazını baska porttan baglantı vermek adına ozellıklerıne gırdıgımde acık olan 256 port oldugunu bılgısyarın bunların hıc alakası yokken 76 tanesını kullandıgını gordum bu sebeple dusunuyorumkı sanırım acık olan portlardan yada kullanılan herhangı bır programdan dolayı bılgısayr kart okuma cıhazıma calısması ıcın ızın vermıyor bu konuda bılgısı olan yada kullanılmayan portlar hakkında bılgı sahıbı olan arkadaslarımın yardımını beklıyorum saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameofonte

Merhaba ;
    Benim bir sorum olucak. Kullanmakta olduğum bir kart okuma cihazı var usb'ye taktıgımda drıverı yukluyorum aygıt yonetıcısınde cıhaz sorunsuz gozukuyor com3 'te fakat kullanmıs oldugum programa gırdıgımde kart okuma cıhazını goremıyorum kart okuma chazı bulunamadı hatası verıyor su durumda kart okuma cıhazını baska porttan baglantı vermek adına ozellıklerıne gırdıgımde acık olan 256 port oldugunu bılgısyarın bunların hıc alakası yokken 76 tanesını kullandıgını gordum bu sebeple dusunuyorumkı sanırım acık olan portlardan yada kullanılan herhangı bır programdan dolayı bılgısayr kart okuma cıhazıma calısması ıcın ızın vermıyor bu konuda bılgısı olan yada kullanılmayan portlar hakkında bılgı sahıbı olan arkadaslarımın yardımını beklıyorum saygılarımla.

Kullanılmayan portları kapatmayı ya da devre dışı bırakmayı denediniz mi?

• sımdı 256 acık port var bılgısayarda bunların 75 ının kullanıyor gıbı gozukuyor fakat kullanılan bır sey yok .. portları kapatmayı denemedım hemen denıyım pekı kapatmak bana sıkıntı yaratıcakmı ?
  • quote:

sımdı 256 acık port var bılgısayarda bunların 75 ının kullanıyor gıbı gozukuyor fakat kullanılan bır sey yok .. portları kapatmayı denemedım hemen denıyım pekı kapatmak bana sıkıntı yaratıcakmı ?

Yaratmaz geri açabilirsiniz.
  • kullanılan yada kullanılmayan portlardan kapatma yaptım fakat okuyucunun drıverını yenıden yukledıgımde okuyucuyu com 3 uzerınden gorebılıyorum fakat programda calıstıramıyorum. cok ilginctırkı program acılısta hangı porttan okuyucu kullancagımı belırtmemı ıstıyor bılgısayrda com 3 te takılı olan okuyucu porgramda com5 uzerınden gozukuyor donanımdam com5 yaptıgımda porgramda com 3 oluyor :D
  • quote:

kullanılan yada kullanılmayan portlardan kapatma yaptım fakat okuyucunun drıverını yenıden yukledıgımde okuyucuyu com 3 uzerınden gorebılıyorum fakat programda calıstıramıyorum. cok ilginctırkı program acılısta hangı porttan okuyucu kullancagımı belırtmemı ıstıyor bılgısayrda com 3 te takılı olan okuyucu porgramda com5 uzerınden gozukuyor donanımdam com5 yaptıgımda porgramda com 3 oluyor :D

İlginç. Programda sorun olabilir. Kaldırıp yeniden yüklemek fayda getirebilir.
  • Kullanılan programı kaldıramama gıbı bır sıkıntımız var kı sorun programla ılgılı degıl donanımla ıglılı olabılecegını dusunuyorum.
  • arkadaşlar usb girişlerimi nerde değiştirebilirim acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pheruq

arkadaşlar usb girişlerimi nerde değiştirebilirim acaba bilen var mı?

Nasıl bir değişiklik?
  • USB Flash Belleği Ready Boost açtığımızda flashta bir sorun olurmu?Isınıyor gibi geldi bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

USB Flash Belleği Ready Boost açtığımızda flashta bir sorun olurmu?Isınıyor gibi geldi bana?

Isınması çok normal. Bazı flash bellekler yapısı gereği fazla ısınabilir ancak bundan dolayı hiçbir sorun olmaz.
  • ya okumuyor usb girişlerim flashlarda geç cevap alıyorum ondan tamamen değiştirmek istiyorum
  • arkadaşlar ne zaman blgisayara mouse taksam tanımıyor
    [simage]
    [/simage]
  • arkadaşlar sorunu çözdüm aygıt yöneticisinden bütün usbleri kaldır diyoruz
    sonra bilgisayarı yenden başlatıp driverları cd den tekrar yüklüyoruz ok hadi kolay gelsnin
  • Merhaba arkadaşlar.. Siteye yeni üye oldum.. Benim yazıcı bağlıyken bilgisayar USB belleği tanımıyor. Yazıcının kablosunu çıkarınca tanıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. (yazıcı HP LASERJET 1018)
  • quote:

Orijinalden alıntı: penum

Merhaba arkadaşlar.. Siteye yeni üye oldum.. Benim yazıcı bağlıyken bilgisayar USB belleği tanımıyor. Yazıcının kablosunu çıkarınca tanıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. (yazıcı HP LASERJET 1018)

Yazıcının uzatma kablosu varsa ondan kaynaklı olabilir..
  • benim de bir sorunum var usb yi taktığımda data traveler g3 sürücü yazılıma yükle(önerilen) diye geliyor bastığımda birkaç dk sonra hata veriyor. usb mi görmüyor. nasıl düzeltebilirim bugün gidip yeni aldım yardım edin lütfen
  • Selam Hocam,
    kendi kullandığım laptopta sorun olmamasına rağmen (kaspersky lisanslı kullanıyorum ve sürekli hızlı tarama yaparak başlatıyorum)
    farklı laptop ta benim usb belleklerin içeriğini göstertmiyor... o laptopta da norton yüklü başlarken tarama bile yapmıyor ama arka planda çalışıyormuş galiba dosyaları virüs tehdidi var diye engellemiş galiba dosyalara ulaşamıyorum.

norton'u kapatıp yine açıyorum sonuç aynı. Nasıl dosyaları görüp aktarım yaparım:(
  • Sorunu yine uğraşlarım sonucu çözdüm...

Belki faydası olur;

Klasör seçenekleri - Görünüm kısmından KORUNAN İŞLETİM SİSTEMİ DOSYALARINI GİZLE seçeneğinin işaretini kaldırırsanız dosyalarınızı ve klasörlerinizi görebilirsiniz.
  • Bir sorum olacak kullandığım flash diskten bazen dosya silmek istediğimde dosya silinmiş gibi görünüyor ancak flash diski tekrar takınca dosya aynı yerinde duruyor.Advanced system care5 teki dosya öğütücü özelliğini kullanarakta sildim ancak gene aynı sorun oluyor neden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 15 Ağustos 2012; 0:47:37 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.