Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joker00

benim de bir sorunum var usb yi taktığımda data traveler g3 sürücü yazılıma yükle(önerilen) diye geliyor bastığımda birkaç dk sonra hata veriyor. usb mi görmüyor. nasıl düzeltebilirim bugün gidip yeni aldım yardım edin lütfen

Başka bir bilgisayarda da deneme yapınız. Orada da sorun veriyorsa USB aytınızda sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

Bir sorum olacak kullandığım flash diskten bazen dosya silmek istediğimde dosya silinmiş gibi görünüyor ancak flash diski tekrar takınca dosya aynı yerinde duruyor.Advanced system care5 teki dosya öğütücü özelliğini kullanarakta sildim ancak gene aynı sorun oluyor neden olabilir

Virüslü dosyalar olabilir. Flashınızı biçimlendirmeyi deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Bir sorum olacak kullandığım flash diskten bazen dosya silmek istediğimde dosya silinmiş gibi görünüyor ancak flash diski tekrar takınca dosya aynı yerinde duruyor.Advanced system care5 teki dosya öğütücü özelliğini kullanarakta sildim ancak gene aynı sorun oluyor neden olabilir

işin kötüsü flashta önemli dosyalar var biçimlendiremiyorum.Önemli dosyaları masaüstüne kopyalayıp öyle biçimlendirmeyi denemiştim ama bu kezde masaüstüne attığım klasörlerin içi boş duruyor

• quote:

quote:

quote:

işin kötüsü flashta önemli dosyalar var biçimlendiremiyorum.Önemli dosyaları masaüstüne kopyalayıp öyle biçimlendirmeyi denemiştim ama bu kezde masaüstüne attığım klasörlerin içi boş duruyor

Unlocker ile silmeyi denediniz mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Unlocker ile silmeyi denediniz mi?

Evet ama işe yaramadı Acaba bilgisayardan kaynaklı birşeymi yoksa flash diskte mi bir sorun varki

• quote:

Evet ama işe yaramadı Acaba bilgisayardan kaynaklı birşeymi yoksa flash diskte mi bir sorun varki

Muhtemelen virüs sorunu.. Virüs taraması yaptınız mı?
  • quote:

quote:

Muhtemelen virüs sorunu.. Virüs taraması yaptınız mı?

Combofix ile tarattım ama temiz çıktı. En iyisi başka bir bilgisayarda deniyim eğer onda sorun çıkmazsa demekki sorun bilgisayardandır o zaman detaylıca bir tarama yaptırırım çeşitli antivirüslerle ve hiç olmazsa en son aldığım image i yüklerim.
    Bu arada yardımlarınız için teşekkürler

• Merhaba,

Kendiliğinden USB 2.0 arabirimiyle gelen bir harici disk aldım bir süre önce, Seagate Expansion model, SATA-USB geçişini yapan kart bozuldu, kartı çıkardım ve şimdi SATA ile kullanıyorum. Mesele şu: Yeni bir kasa almak istiyorum bu diske, eğer USB 2.0 yerine USB 3.0 alırsam faydası olur mu? Diskin bunu desteklemesi gerekiyor mu, yoksa disk ile arabirimin alakası yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrated02 -- 15 Ağustos 2012; 12:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferit Tunçer

Merhaba,

Kendiliğinden USB 2.0 arabirimiyle gelen bir harici disk aldım bir süre önce, Seagate Expansion model, SATA-USB geçişini yapan kart bozuldu, kartı çıkardım ve şimdi SATA ile kullanıyorum. Mesele şu: Yeni bir kasa almak istiyorum bu diske, eğer USB 2.0 yerine USB 3.0 alırsam faydası olur mu? Diskin bunu desteklemesi gerekiyor mu, yoksa disk ile arabirimin alakası yok mu?

Disk kutusunun ub3.0 arabirimini desteklemesi lazım.

usb3.0 bağlantısın da takabilirsiniz ancak usb2.0 hızında çalışacaktır..
  • quote:

quote:

Merhaba,

İşte, disk kutusunu USB 3.0 kartlı alacağım, ama bu USB 3.0 hızında çalışması için yeterli mi? Diskin kendisinin de USB 3.0'ü desteklemesi gerekiyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İşte, disk kutusunu USB 3.0 kartlı alacağım, ama bu USB 3.0 hızında çalışması için yeterli mi? Diskin kendisinin de USB 3.0'ü desteklemesi gerekiyor mu?

Disk kutusunun 3.0 olması yeterli. Hddlerde böyle br ayrım yok

• Teşekkür ederim!
  • arkadaşlar bugün bir hafıza kart okuyucu aldım 10 TL ye AVEC AV-662 modeli ve markası bu takıyorum aygıt yöneticisinde görünüyor ama bir türlü bilgisayarım açtığım zaman orada göremiyorum ve aygıt yöneticisinden baktığım zaman sürücü harfi F: olarak gözüküyor yardımlarınızı bekliyorum sağolun şimdiden tşk ederim!
  • Çok iyi anlatılmış herşey, çok sayıda kişiye yardımı dokunur kesin. Artık günümüzde çok kulanılan birşey. Heryerde karşimiza çıkıyor, Satın almak isteyenlerin kolaylıkla bulabileceğı bir ürünç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcteyze

arkadaşlar bugün bir hafıza kart okuyucu aldım 10 TL ye AVEC AV-662 modeli ve markası bu takıyorum aygıt yöneticisinde görünüyor ama bir türlü bilgisayarım açtığım zaman orada göremiyorum ve aygıt yöneticisinden baktığım zaman sürücü harfi F: olarak gözüküyor yardımlarınızı bekliyorum sağolun şimdiden tşk ederim!

Disk yönetiminde görebiliyor musunuz peki?

Bir d ebaşka bir bilgisayarda denediniz mi? Orada da aynı sorunu veriyor mu?
  • üstad başka bilgisayarda denemedim aygıt yöneticisinde görünüyor F harfi felan ama yinede başka pc de denemeye çalışayım ! sizce bu tür durumlarda sürücü harfi felan değiştirme işe yararmı ve hangi proğram veya nasıl yapabilirim F: harfini değiştirmek için! tşk
  • quote:

üstad başka bilgisayarda denemedim aygıt yöneticisinde görünüyor F harfi felan ama yinede başka pc de denemeye çalışayım ! sizce bu tür durumlarda sürücü harfi felan değiştirme işe yararmı ve hangi proğram veya nasıl yapabilirim F: harfini değiştirmek için! tşk

Önemli olan disk yönetiminde gözükmesidie. Disk yönetimi için: Bilgisayarım kısa yolu sağ tık yönet disk yönetiminde girin. Disk yönetiminde hafıza kartınız görünüyor mu bi bakın. Orada görünüyorsa sürücü yolu ve harfi değiştirden harf atamayı deneyin.
  • üstad şimdi denedim ve başka bilgisayarda çalışıyor ama diğer pc de çalışmıyor sence nedeni ne olabilir ! bir yardımcı olurmusun acaba takıldım kaldım çözüm bulamadım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcteyze -- 18 Eylül 2012; 21:41:44 >
  • dediğin gibi disk yönetiminde var harfi de değiştirdim ama malesef üstad bilgisayarımda gözükmüyor!
  • quote:

dediğin gibi disk yönetiminde var harfi de değiştirdim ama malesef üstad bilgisayarımda gözükmüyor!

Bilgisayarınızda sanal sürücü falan yüklü ise kaldırınız.

usb den bağlı aygıtlar varsa kaldırınız.

Yani disk yönetiminde görünüyorsa mutlaka bilgisayarımda gözükmesi gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.