Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef üstad hiç bir usb bağlı değil usb hafıza kart okuyucu hariç bir de kablosuz mouse var logitech m 185 sadece bu ikisi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcteyze

malesef üstad hiç bir usb bağlı değil usb hafıza kart okuyucu hariç bir de kablosuz mouse var logitech m 185 sadece bu ikisi!

Disk yönetiminin ekran görüntüsünü koyar mısın?
    Bir de sağ tık menüsünde hangileri çıkıyor, onun ekran görüntüsünü de koyarsan iyi olur
  • usta olayı çözdüm gerçekten çok tşk ederim ! malesef hafıza kartında problem varmış telefonda çalışan hafıza kartını, hafıza kart okuyucusuna takıyorum çalışmıyordu durum bundan kaynaklıymış ama benim anlamadığım olay telefon Nokia N8 de çalışan Hafıza kartı pc hafızakart okuyucu ile taktığım zaman neden görmüyor-açılmıyor- ! ilginç bir durum benim için!
    Emeğin için tşk ederim!!! KIDEMLİ YARBAY!

Eğer böyle bir durum ,ile karşılaşan bir kişi olursa önce hafıza kartını kontrol etsin benim düşüncem !
  • benim sorunum ilginç ve bir o kadar karışık.

elimde 4 adet flashbellek ve 2 adet harici harddisk var. hepsi sorunsuz çalışıyor bundan eminim çünkü teker teker denedim.

bilgisayarımda 6 adet arka usb girişi, 2 adet ön usb girişi var. usb girişlerinde de sıkıntı yok hepsi çalışıyor. bunları da teker teker denedim.

sorun şurada ön yada arka farketmiyor, flashbellek yada hdd tek olarak taktığımda normal çalışıyor ama 2. bir flash yada hdd taktığım zaman "usb aygıt

tanınmadı" uyarısı çıkıyor.

bir çok defa ön veya arka portlara takarak denemeler yaptım. 1 seferinde 4 adetini aynı anda göstermeyi başardım ama daha sonra herhangi birini söküp

taktığımda tekrardan aygıt tanınmadı uyarısı alıyorum.

bu arada arka portlarda 1 adet webcam ve 1 adet optik klavye/mouse sürekli bağlı. hatta ön portlara 2 adet usb oyun kolu bağlıyorum sorunsuz çalışıyor.

problem sadece flash ve hdd lerde oluyor.

yardımlarınızı beykliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamawor

benim sorunum ilginç ve bir o kadar karışık.

elimde 4 adet flashbellek ve 2 adet harici harddisk var. hepsi sorunsuz çalışıyor bundan eminim çünkü teker teker denedim.

bilgisayarımda 6 adet arka usb girişi, 2 adet ön usb girişi var. usb girişlerinde de sıkıntı yok hepsi çalışıyor. bunları da teker teker denedim.

sorun şurada ön yada arka farketmiyor, flashbellek yada hdd tek olarak taktığımda normal çalışıyor ama 2. bir flash yada hdd taktığım zaman "usb aygıt

bir çok defa ön veya arka portlara takarak denemeler yaptım. 1 seferinde 4 adetini aynı anda göstermeyi başardım ama daha sonra herhangi birini söküp

bu arada arka portlarda 1 adet webcam ve 1 adet optik klavye/mouse sürekli bağlı. hatta ön portlara 2 adet usb oyun kolu bağlıyorum sorunsuz çalışıyor.

Çakışma gibi duruyor.
    Harf alamama da bu soruna neden olabilir.
    Bilgisayarınızda sanal sürücü falan yüklü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kamawor

benim sorunum ilginç ve bir o kadar karışık.

Çakışma gibi duruyor.
    Harf alamama da bu soruna neden olabilir.
    Bilgisayarınızda sanal sürücü falan yüklü mü?

sanal sürücü yüklüydü

pc yi bi arkadaştan almıştım bu sıkıntı yüzünden içime sinmedi geri iade ettim böylece sorunda ortadan kaltı. ilgin için teşekkür ederim.

bir daha aynı problemle karşılaşacak olursam aklımın ucunda kalcaktır. :)

• arkadaşlar bende 8gb codegen marka usb bellek var. internettede araştırdım ancak sonuç alamadım. şöyle bir sorun meydana geldi usb ye dosya atsamda atmasamda her takıp çıkarışımda boyutu değişiyor. bazen attığım dosyaları gösteriyor bazende göstermiyor. usb mi arızalandı yoksa ven sirüs mü girdi anlamadım. çok sayıda format atmama rağmen sorun devam ediyor. örneğin format attım. deneme amaçlı 3mb dosya yükledim. çıkartıp taktım. 5 gb kaldı diyor. tekrar çıkarıp taktım 6 gb kaldı diyor veya 7 gb dosya yükledim. çıkartıp-taktım silmiş veya göstermiyor. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
  • virüsten kaynaklı olabilir. başka bir pc de dene bir hata verecek mi bakalım normale mi dönecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramis61

virüsten kaynaklı olabilir. başka bir pc de dene bir hata verecek mi bakalım normale mi dönecek.

yok dostum aynı
  • quote:

virüsten kaynaklı olabilir. başka bir pc de dene bir hata verecek mi bakalım normale mi dönecek.

birsürü virüs taraması yaptım. ama hep temiz çıktı
  • codegen harddisk kutusu aldım 7200 rpm diskimi çalıştırmadı elimde patladı:( kaliteden şaşmamak lazım. fat32 olarat formatlıyorsunuz değil mi?
  • quote:

codegen harddisk kutusu aldım 7200 rpm diskimi çalıştırmadı elimde patladı:( kaliteden şaşmamak lazım. fat32 olarat formatlıyorsunuz değil mi?

tabiki fat32 ama dediğiniz gibi kaliteden şaşmamak lazım. ben ilk 120 gb codegen harddisk almıştım 6-7 senedir kullanıyorum her türlü düşmeye kemirmeye dayanıklı çıktı. o yüzden tercih ettim ama bozmuşlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

quote:

codegen harddisk kutusu aldım 7200 rpm diskimi çalıştırmadı elimde patladı:( kaliteden şaşmamak lazım. fat32 olarat formatlıyorsunuz değil mi?

tabiki fat32 ama dediğiniz gibi kaliteden şaşmamak lazım. ben ilk 120 gb codegen harddisk almıştım 6-7 senedir kullanıyorum her türlü düşmeye kemirmeye dayanıklı çıktı. o yüzden tercih ettim ama bozmuşlar sanırım

Bu tür sorunlara virüsler de neden olur. Flash belleği biçimlendirmeniz virüslerden kurtulacağınız anlamına gelmez. Eğer virüsler bilgisayarınıza da bulaşmışsa flash belleğiniz takar takmaz virüsler yine flash belleğinize bulaşacaktır. Onun için öncelikle bilgisayarınızın sistem geri yükleme noktalarını kapatın ve hem spyware progrtamları ile hem de virüs programları ile bilgisayarınızı ve flash belleğinizi taratın.

Bu işlemler sonucunda flash belleğinizdeki sorun düzelmezse garantisi devam ediyorsa garantiye gönderiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

quote:

Bu tür sorunlara virüsler de neden olur. Flash belleği biçimlendirmeniz virüslerden kurtulacağınız anlamına gelmez. Eğer virüsler bilgisayarınıza da bulaşmışsa flash belleğiniz takar takmaz virüsler yine flash belleğinize bulaşacaktır. Onun için öncelikle bilgisayarınızın sistem geri yükleme noktalarını kapatın ve hem spyware progrtamları ile hem de virüs programları ile bilgisayarınızı ve flash belleğinizi taratın.

Bu işlemler sonucunda flash belleğinizdeki sorun düzelmezse garantisi devam ediyorsa garantiye gönderiniz.

makinamda virüs açısından sorun bulamadım. sanırım usb sorunlu çünkü tak-çıkar hemen yapsam bile boyutu her taktığımda değişiyor

yinede sağolun görüşleriniz için

• Arkadaslar bi kac gun once aldigim dexter 650va ups den inceden bi cizirti sesi geliyor sanki yuksek gerilim hatlarindan gelen elektrik kacagi sesi gibi, bazi forumlarda okudugum kadariyla bu ups lerin patladigiyla ilgili haberler gordum ve su an yattigim yatagin yaninda duran bu ups i patlamaya hazir bir bomba gibi gormeye basladim paranoyak oldum masanin ustundeki titresimdeki telefon caldiginda ups patladi diye yerimden zipliyorum resmen:) nedir bu cizirti sesi normalmidir acaba ses kablodan degil ups in icinden geliyor bu arada..
  • Arkadaşlar elimde sony marka usb var içerisine 100 müzik dosyaları var fakat araba müzik sistemime taktığımda 60 adet müzik dosyası görüyorum bilgisayara taktığımda bir sıkıntı yok bütün dosyalar tamam bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim..
  • değerli arkadaşlar 16 GB sony marka usb aygıtıma müzik dosyaları yükledim içerisnde 100 adet müzik dosyası var fakay oto teybime taktığımda sadece 60 tanesi görünüyor bu konuda yardım edebilirmisin oto teyp özelliğinden mi yok sa başka nedenler mi var bilgisayarımda herşey normal dosyalar tamam yarddımlarınız bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: illan

değerli arkadaşlar 16 GB sony marka usb aygıtıma müzik dosyaları yükledim içerisnde 100 adet müzik dosyası var fakay oto teybime taktığımda sadece 60 tanesi görünüyor bu konuda yardım edebilirmisin oto teyp özelliğinden mi yok sa başka nedenler mi var bilgisayarımda herşey normal dosyalar tamam yarddımlarınız bekliyorum..

Muhtemelen görünmeyen müzikleriniz, oto teybinizin okuyamadığı formatlarla biçimlendirilmişlerdir.

Okuyamadığı müziklerin formatlarını mp3 çevirici programların vasıtası ile mp3 'e çeviriniz..
  • quote:

Merhaba..
    Harddiski ilk aldığımda biçimlendirdim ve bölümlere ayırdım. Ve gerekli bölümlere dosyalarımı aktardım. Fakat biraz önce taktığımda harici bileşenin bir bölümünün biçimlendirmesi gerektiği uyarısı çıktı. İptal dedim çıktım. Dosyaları kurcalarken 2-3 kere yeni takmış gibi ayırdığım birimleri tekrar tekrar açtı. Ne yapmalıyım :/

Ekleme: Ve Hdd yi pc e taktığımda farede yavaşlama oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 19 Ekim 2012; 23:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Merhaba..
    Harddiski ilk aldığımda biçimlendirdim ve bölümlere ayırdım. Ve gerekli bölümlere dosyalarımı aktardım. Fakat biraz önce taktığımda harici bileşenin bir bölümünün biçimlendirmesi gerektiği uyarısı çıktı. İptal dedim çıktım. Dosyaları kurcalarken 2-3 kere yeni takmış gibi ayırdığım birimleri tekrar tekrar açtı. Ne yapmalıyım :/

Ekleme: Ve Hdd yi pc e taktığımda farede yavaşlama oluyor.

başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırmayı deneyiniz.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.