Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
26
Favori
578.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumuyesi

hayır görünmiyor dert o zaten!

Görmüyorsa yazılımsal olarak müdahale edilemez.

İsterseniz diski disk kutusundan çıkarıp direk bilgisayara da bağlıyabilirsiniz. Eğer hdd fiziksel olarak zarar görmedi ise bilgisayarınızın bu şekilde diski görebilir.
  • Ellerine sağlık bazı sorunlara cevap bulabilirim sanırım iyice konuyu inceleyim
  • arkadaşlar flash bellegi takıyorum pcye takma sesi gelıyor ama ne bilgisayarımda flash görünüyor nede gelıyor ses gelıyor ve sag altta Donanımı güvenle kaldır çıkıyor nasıl düzeltebilirim bi yardım edin. acil arkadaşlar lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

arkadaşlar flash bellegi takıyorum pcye takma sesi gelıyor ama ne bilgisayarımda flash görünüyor nede gelıyor ses gelıyor ve sag altta Donanımı güvenle kaldır çıkıyor nasıl düzeltebilirim bi yardım edin. acil arkadaşlar lütfen..

Disk yönetiminde görebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

arkadaşlar flash bellegi takıyorum pcye takma sesi gelıyor ama ne bilgisayarımda flash görünüyor nede gelıyor ses gelıyor ve sag altta Donanımı güvenle kaldır çıkıyor nasıl düzeltebilirim bi yardım edin. acil arkadaşlar lütfen..

hayır görünmüyor, demın telefonu taktım usb kablosuyla onu göruyor açıyor ama flash belleklerı açmıyor nasıl bir problem şaştım
  • quote:

quote:

quote:

hayır görünmüyor, demın telefonu taktım usb kablosuyla onu göruyor açıyor ama flash belleklerı açmıyor nasıl bir problem şaştım

Peki flash belleğiniz başka bilgisayarlarda çalışıyor mu?
    Eğer çalışmıyorsa flash bellekleriniz arızalı demektir. Çalışıyorsa bilgsayarınızda sorun var demektir.

• Merhaba kingston g3 8gb disk bugün bi kopyalama sonrasında okunamaz duruma geldi(raw olarak gördü) bende chkdsk yaptım açıldı fakat içindeki verilerin bazıları yoktu
    Bu veriler neden gitmiş olabilir ve silinen diğer bilgileri görmem için recover yaparken raw olarak mı taratmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Merhaba kingston g3 8gb disk bugün bi kopyalama sonrasında okunamaz duruma geldi(raw olarak gördü) bende chkdsk yaptım açıldı fakat içindeki verilerin bazıları yoktu
    Bu veriler neden gitmiş olabilir ve silinen diğer bilgileri görmem için recover yaparken raw olarak mı taratmam lazım

Hata denetleme sırasında bozuk dosyalarınız düzeltilir. O düzeltilen dosya içinde verilierinz varsa
    bazı bilgileriniz silinir ya da taşınız. Muhtemelen sizde de böyle bir işlem olmuş olabilir.

Hata denetleme de kaybolan dosyalarınızı kurtaramayabilirsiniz. Çünkü hata denetleme de normal bir silme işlemi olmaz. Var olan bozuk dosya kaldırılır ya da taşınır ya da birleştirilir.

Siz yine de bir veri kurtarma programını deneyiniz. Önce normal olarak deneyiniz. Sonrasında olmazsa RAW seçiniz.

• quote:

Hata denetleme sırasında bozuk dosyalarınız düzeltilir. O düzeltilen dosya içinde verilierinz varsa
    bazı bilgileriniz silinir ya da taşınız. Muhtemelen sizde de böyle bir işlem olmuş olabilir.

Hata denetleme de kaybolan dosyalarınızı kurtaramayabilirsiniz. Çünkü hata denetleme de normal bir silme işlemi olmaz. Var olan bozuk dosya kaldırılır ya da taşınır ya da birleştirilir.

Siz yine de bir veri kurtarma programını deneyiniz. Önce normal olarak deneyiniz. Sonrasında olmazsa RAW seçiniz.

Anladım teşekkürler normal olarak recovery denedim bazılarına gene ulaşamadım(isim olarak hatırlıyorum), raw biraz uzun sürüyo ona akşam bi bakarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki flash belleğiniz başka bilgisayarlarda çalışıyor mu?
    Eğer çalışmıyorsa flash bellekleriniz arızalı demektir. Çalışıyorsa bilgsayarınızda sorun var demektir.

k.bakmayın pek giremıyorum, malesef flashta sorun yok hatta farklı markalar bile denedım kıngston toshıbavs. ama yok başka pcde çalsııyor benım pcde bi sorn var :) eskı pc acaba ondanmı dıyecem ama normalde açıyordu.

• quote:

k.bakmayın pek giremıyorum, malesef flashta sorun yok hatta farklı markalar bile denedım kıngston toshıbavs. ama yok başka pcde çalsııyor benım pcde bi sorn var :) eskı pc acaba ondanmı dıyecem ama normalde açıyordu.

O zaman sistem geri yükleme noktasını kullanıp bilgisayarınızı bu sorun çıkmadan önceki bir zamana geri yükleyiniz.
  • quote:

quote:

O zaman sistem geri yükleme noktasını kullanıp bilgisayarınızı bu sorun çıkmadan önceki bir zamana geri yükleyiniz.

tamam teşekkür ederim.
  • quote:

Hocam merhaba. Samsung 2 TB G3 Station usb-adaptör çeviri kartında (board deniliyor sanırım) sorun var. Bu parçayı ayrı olarak bulmak mümkün müdür? İlan açtım 2.el forumuna ama imkansızı mı arıyorum ?
    İlan : http://resim.donanimhaber.com/m_68099934/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68099934
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

quote:

Hocam merhaba. Samsung 2 TB G3 Station usb-adaptör çeviri kartında (board deniliyor sanırım) sorun var. Bu parçayı ayrı olarak bulmak mümkün müdür? İlan açtım 2.el forumuna ama imkansızı mı arıyorum ?
    İlan : http://resim.donanimhaber.com/m_68099934/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68099934

Yani o parçayı bulmanız çok çok zor. Anca bu işle ilgilenen bilgisayarcıları gezerek şansınızı denemelisiniz.

• quote:

quote:

quote:

Yani o parçayı bulmanız çok çok zor. Anca bu işle ilgilenen bilgisayarcıları gezerek şansınızı denemelisiniz.

O zaman mantıklı olan ya kasaya takmak yada yeni kutu almak. Bildiğiniz öneriniz olan harici disk kutusu var mı acaba ?3

Düzeltme : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkb7ue -- 16 Kasım 2012; 16:06:53 >

• quote:

O zaman mantıklı olan ya kasaya takmak yada yeni kutu almak. Bildiğiniz öneriniz olan harici disk kutusu var mı acaba ?3

Düzeltme : İmla

http://www.vatanbilgisayar.com/Harddisk%20Kutular%C4%B1/products.aspx?L2=

Önereceğim yok maalasef.Uygun fiyatlı bir disk alabilirsiniz.

• Flash bellek alacağım fakat 2.0 ile 3.0 arasında hız farkı var sanırım. Bilgisayarımda ki parçaların 3.0ı destekleyip desteklemediğine nasıl bakabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lega

Flash bellek alacağım fakat 2.0 ile 3.0 arasında hız farkı var sanırım. Bilgisayarımda ki parçaların 3.0ı destekleyip desteklemediğine nasıl bakabilirim?

Anakartınızın modeli ile googledan bakarsanız, özelliklerinden usb3.0 ı destekleyip desteklemediğini görebilirsiniz.. usb3.0 yuvaları mavidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lega

Flash bellek alacağım fakat 2.0 ile 3.0 arasında hız farkı var sanırım. Bilgisayarımda ki parçaların 3.0ı destekleyip desteklemediğine nasıl bakabilirim?

notebook ise direk modelinden üretici sitesinden pc ise anakartının modelinden bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.