Hp marka usb diskim xxxxx u167controller drive diye bişeye donüştü. 0 byte alan gosteriyor. Ortam yok Uygulanamaz ... diye gorünüyor. Format atılamıyor.
Sorun hakkında bilgisi olan bi arkadaşımız yardım ederse sevinirim.
.
1. sayfadaki format programlarını denediniz mi?
Oradakilerde dahil daha başka format programlarıda denedim ama "There is no media in specified device" gibisinden hatalar alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay
quote:
Orijinalden alıntı: TheRock72
hem disk yönetiminden (ki bu arada disk yönetiminde flash görünür durumda) ve cmd kullanarak msdos da format attım.
Şu an sorun devam ediyor mu?
ne yazıkki devam ediyor. araştırmadığım yer kalmadı. pc ye format atacağım galiba ama şu an bu seçenek en son tercihim. 8 hazirana kadar pc ye format atamam. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
mesajım bulunsun faydalı bir konu
quote:
Orijinalden alıntı: JETAACK
SOLDAKİ NE GİRİŞİ? TÜRÜNE
PEki sağdaki ne girişi arkadaşlar çok acele öğrenmem lazım
sağdaki firewire girişi, IEEE 1394 diye de geçer...
sıkı araştırman işime yaradı kardeşim
Asus N53SN-SZ007V modeli laptop kullanmaktayım 3 tane USB 2 ve 1 tanede USB 3 var yalnız flasha veri atarken ve flashtan pcye veri atarken hız 4 MB/sn ile atıyor.Biostan Hi-Speed kısmını aradım ama bulamadım.Kullandığım flash bellek Kingston 8 GB.Başka bilgisayarda denediğimde 15 MB/sn ile atıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ihsand
Asus N53SN-SZ007V modeli laptop kullanmaktayım 3 tane USB 2 ve 1 tanede USB 3 var yalnız flasha veri atarken ve flashtan pcye veri atarken hız 4 MB/sn ile atıyor.Biostan Hi-Speed kısmını aradım ama bulamadım.Kullandığım flash bellek Kingston 8 GB.Başka bilgisayarda denediğimde 15 MB/sn ile atıyor.
Aygıt yöneticinden usb ana denetleyicilere baktığınızda geliştirilmiş ibaresini görüyor musunuz?
quote:
quote:
Aygıt yöneticinden usb ana denetleyicilere baktığınızda geliştirilmiş ibaresini görüyor musunuz?
quote:
Evet enhanced ibaresi var. Yani usbleriniz geliştirilmiş..
Bunun dışında anakart chipset yazılımını güncelleştirmeyi deneyiniz.
iyi günler herkese gayet faydalı bir başlık olmuş hele ilk sayfa şahane:)
ben usb bellek almak istiyorum. usb belleği genelde tv ye bağlayıp film izlemek için kullanacağım. 3d filmler genelde 8-13 GB arası olduğundan 16GB lık bellekler yeterli olacaktır.
piyasada o kadar usb varki kafam karıştı. bana 16GB lık(başka bir öneriniz yoksa) veri okuması yukarda belirttiğim isteklerimi karşılayacak kadar hızlı olan usb bellek önerirseniz çok memnun olurum...
Benimde usb ile ilgili bi sorunum var bende 3g vınn var bunu taktığım zaman klavye kafayı yiyo klavyenin ışıkları yanıp yanıp sönmeye başlıyo fakat 3g yi çıkartınca tekrar normal haline dönüyo sorun nerede tam olarak sizce bilen eden var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: L5AK
Benimde usb ile ilgili bi sorunum var bende 3g vınn var bunu taktığım zaman klavye kafayı yiyo klavyenin ışıkları yanıp yanıp sönmeye başlıyo fakat 3g yi çıkartınca tekrar normal haline dönüyo sorun nerede tam olarak sizce bilen eden var mıdır ?
Vınn'ı arkadaki usblerde denediğinizde sorun oluyor mu?
Yok zaten ikiside aynı yerde sorun nerde onu çözemedim vınndamı klavyedemi usb girişlerindemi hangisinde bilsem ona göre halledicem
quote:
Orijinalden alıntı: L5AK
Yok zaten ikiside aynı yerde sorun nerde onu çözemedim vınndamı klavyedemi usb girişlerindemi hangisinde bilsem ona göre halledicem
Bunu anlamanın yolu bu aygıtları farklı cihazlarda denemektir.
Sonrasında anakartınıza ait chipset sürücüleri olur. Onu tekrar yüklemenizi öneririm..
birşey sorayım laptopun kenarında bir usb girişi var ortasında delikler var hdd falan takınca yavaş çalışıyor onun için fare takıyorum bu usb neyin nesi?
quote:
Orijinalden alıntı: FallBackNow!!!
birşey sorayım laptopun kenarında bir usb girişi var ortasında delikler var hdd falan takınca yavaş çalışıyor onun için fare takıyorum bu usb neyin nesi?
usb girişleri standarttır. Farklı bir girişten mi bahsesiyorsunuz? Bir foto ile anlatımınızı destekleseniz çok iyi olurdu..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FallBackNow!!! çalı birşey sorayım laptopun kenarında bir usb girişi var ortasında delikler var hdd falan takınca yavaş çalışıyor onun için fare takıyorum bu usb neyin nesi?
usb girişleri standarttır. Farklı bir girişten mi bahsesiyorsunuz? Bir foto ile anlatımınızı destekleseniz çok iyi olurdu..
şekli aynı usb normal çalışıyor resimde kırmızı işaretlediğim yeri ona benzetmeye çalıştım
quote:
şekli aynı usb normal çalışıyor resimde kırmızı işaretlediğim yeri ona benzetmeye çalıştım
İlk kez gördüm. Acaba o usb yi sadece usb1.1 (fare, klavye,yazıcı..vs) kullanan aygıtlar için mi yaptılar ve kırmızı ile belli ettiler? Evet dediğiniz gibi direk usb girişi. İlginç..:)
quote:
quote:
İlk kez gördüm. Acaba o usb yi sadece usb1.1 (fare, klavye,yazıcı..vs) kullanan aygıtlar için mi yaptılar ve kırmızı ile belli ettiler? Evet dediğiniz gibi direk usb girişi. İlginç..:)
yok kırmızıyı ben yaptım ps ile delikleride ben yaptım.
eve gidince hdd ile hız testi yapıcam sonra sonuçları buraya yazarım