Şimdi Ara

USB HARDDISK'İ PDA 'YA BAĞLAMAYA YARAYAN ARA KABLO!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kendi eten m600+'ım için almayı düşünüyorum.Ama yurtdışındaki forumlarda da pek bilgi yok.Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Not: aynı msj m600 plus topic'inin altına da eklenmiştir.Saygılar..

Link şu:

http://www.ratocsystems.com/english/products/subpages/cfu1u.html

Resim ekleyebilseydim ekleyecektim ama bir türlü beceremedim..

• dostum o kablo dediğin cf usb port
    yani sana gereken şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevilslieutenant -- 18 Ekim 2006; 14:39:31 >
  • Onun tam anlamıyla bir kablo olmadığını ben de biliyorum ama en kısa vurucu başlık ne olabilir diye düşündüğümde bu aklıma geldi.İnsanların dikkatini çekmesini istedim çünkü böyle bir şey almayı planlıyorum.Eğer sitesini incelediysen hp ipaq ve dell aximlerle uyumlu olduğunu, basit usb memory stickler için extra güç istemediğini ve bilgisayar ve de pda arasında usb 1.1 hızında veri transeri yapabildiğini, ayrıca gücünü dışardan alan eksternal usb harddiskleri pda ya bağlamaya yaradını da okumuşsundur herhalde.Benim sorduğum benim sahibi olduğum eten m600 plus'la uyumlu olup olmadığını bilen var mı şeklindeydi.Umarım benim açımdan herkese daha açıklayıcı olmuştur.Onun dışında özellikleri açısından eğer gerçekten işe yarıyorsa, bu forumdaki bir çok kişinin pda da bellek sorununu çözebilecek basit ve "ucuz" bir bağlantı sistemi olduğunu da herhalde inkar etmezsin.4 gb yada 8 gb sd kartların fiyatları malum...Son olarak eğer benim eten m600 plusla uyumluysa evet bana tam olarak gereken şey bu..sen gidip 8 gb sd karta uçuk bir fiyat verebilirsin..

• quote:

bilgisayar ve de pda arasında usb 1.1 hızında veri transeri yapabildiğini

bu is icin "Softick Card Export II"yi onerebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mic200

quote:

bilgisayar ve de pda arasında usb 1.1 hızında veri transeri yapabildiğini

bu is icin "Softick Card Export II"yi onerebilirim...

Önerin için çok saol ama sanırım bu sadece sd kartların logical disk olarak görülmesini sağlayan bir çeşit program.Ben usb harddiskimi nasıl yapıp edip pda'mda kullanabilir ve memory sorununu çözebilirim ona uğraşıyorum.Öte yandan bu program için verdiğin link için çok teşekkür etmem gerek.Oldukça kullanışlı bir programa benziyor.

• biraz ara forumda
    2 ci sayfada bu konuda açılmış anlatılmış driver vs eklenmiş topik var
    topik açacağına bir baksaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

biraz ara forumda
    2 ci sayfada bu konuda açılmış anlatılmış driver vs eklenmiş topik var
    topik açacağına bir baksaydın

arama kısmından arattırdım benim açtığım topik ve senin cevap çıktı. dediğin gibi 2. sfya baktım (önceden de kontrol etmiştim kabaca) yine bulamadım.Eğer bir link verebilirsen çok sevinirim.Şimdiden teşekkür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son olarak ben cf port'u üreten firmaya mail atmıştım.Yanıt gecikmedi.Bana gelen cevabı aynen tabiki orjinal ismimi gizleyerek paste ediyorum.

Dear xxxxxxx,

Thank you for your inquiry.
    We have not tested the CFU1U on Eten m600+. So, unfortunately, we cannot say if will work or not. I took a look at the spec of the eten m600+, but it doesn't seem to support CFIO card. It only has an SDIO slot. If it had an accessory for CFIO slot, it might work.
    But as I mentioned above, we cannot say if it will work or not.
    If you would try, please download the latest driver from following web page.
    http://www.ratocsystems.com/english/support/driver/cfu1.html

Sincerely,

Tsuki.

İngilizcesi olmayanlar için basitçe Tsuki isimli bu değerli yetkili kişi bana m600 plus'ın cfio slot'unun olmadığını sadece sdio slotunun olduğunu bu yüzden olasılıkla çalışmayacağını fakat kendilerinin de deneme yapmadığını eğer ben denersem driver'ı verdiği linkten indirebileceğimi yazmış.Ben hala kararsızım alsam mı? almasam mı?

• evet
    Tsuki arkadaş baya şaşırmıştır
    cf yuvası olmayan makina için cf cart sorunca sen
    buyur buda ilgili topik bir göz at

http://forum.donanimhaber.com/m_9186237/tm.htm
  • arkadaşlar 150 dolar civarı biraz pahalı gibi geldi bana...
    http://shopping.yahoo.com/p:Ratoc%20Systems%20International%20Ratoc%20CFU1U:1991336813:page=description;_ylt=AkbPHONeuH7xqAi95xiv86.ZxYUD;_ylu=X3oDMTA5ZW01N2htBHNlYwNiZ3NpYg--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah66 -- 19 Ekim 2006; 5:58:45 >
  • PDA lar için dizayn edilmiş bu genişleme aparatlarının hepsi el yakıyo zaten. Hadi parasını bulduk aldık bu sefer de bunları taşımak için ayrıca bi çanta gerekecek nerdeyse. yok şu kablosu yok bu aparatı yok şarj cihazı derken nerdeyse laptop kadar olacak taşınacaklarüstelik de laptopa yakın maliyetleri bulacak Ben galiba soğumaya başladım bu cihazlardan
  • pda'lar konusunda oldukça yeniyim ama tüm hayallerim suya düştü.Ama bu konuda yılmayarak araştırmaya devam edicem.Gelişmeleri hem kendi topic'imde hem de thedevilslieutenant'ın verdiği topikte yayınlarım.Ya şöyle güzel bir ürün çıksada şu sınırlı hafıza sorununu bir çözsem.Cevap yazan ve görüş bildiren herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.