Şimdi Ara

USB HUB PC'E ZARAR VERİRMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar macbook air 13 inch kullaniyorum belkin marka 4lu usb hub aldim ustunde logitech g600 1 tane 500 gb 1 tane 2 tb hdd 1 tanede usb ses karti takili sarji cok hizli yemeye basladi ama tek usb den bagladigim icin bu kadar elektrik akisi pc yi bozabilir gibime geliyor boyle bisey varmi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hub'ı harici bir güç kaynağı ile besliyorsunuz değil mi aksi taktirde harici sabit diskleri çalıştıramazdınız, eğer bir besleme varsa herhangi bir sorun olmaz, ama bir şekilde gücü USB portundan çekiyorsanız(ki bunu nasıl yaptığınızı bizlerle paylaşmalısınız) uzun süreli kullanımlarda USB kontrolcüsüne zarar verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasingün

İyi aksamlar arkadaslar macbook air 13 inch kullaniyorum belkin marka 4lu usb hub aldim ustunde logitech g600 1 tane 500 gb 1 tane 2 tb hdd 1 tanede usb ses karti takili sarji cok hizli yemeye basladi ama tek usb den bagladigim icin bu kadar elektrik akisi pc yi bozabilir gibime geliyor boyle bisey varmi acaba ?

gayette verir birebirde yaşadım bunlar çok kalitesiz oluyor geneli yaptığı iş zaten 5w yi ne kadar port varsa ona bölmek.

sonra bilgisayardan stabil olmayan usb hatası alırsın ve birgün benim gibi kıvılcım bile çıkarttırabilirsin port ucundan ve tüm elektrikleri götürmüştü taktığım telefon şarj kablosunun ucunu eritmişti hafiften birdaha da tövbe ettim o günden sonra.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    abartma yav 5v la kıvılcım eritme filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

abartma yav 5v la kıvılcım eritme filan

keşke resmini çekseydim o zaman, ben bugüne kadar birtane bile olmayan olayı konuşmadım burada git sor istediğine.

bilgisayarda zaten sürekli uyarı veriyordu USB ile ilgili aldırmamıştım ve bu olay oldu.

1 adet 500mW çıkış gücüne sahip wireless adapter
    1 adet klavye
    1 adet mouse
    1 adet şarj kablosu bağlıydı.

hepsini linkini resmini ismini cismini atarım istersen rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Aralık 2014; 16:34:05 >
  • Merhaba, laptop kullanıcısıyım USB port azlığı nedeniyle ve kablo saklamak için şu şekilde bir cihaz kullanıyorum. Type-C ile 3 adet USB 3.0 port + gigabit internet portu olan slink ait SW-U332 modeli kullanıyorum. Fakat ekipmanlarımın fazla USB kaplamasından dolayı elektrik ile çalışan TP-Link UH720 modelinde 7 adet USB 3.0 port ve 2 adet USB şarj girişi mevcut. Kullanacağım ekipmanlarım şu şekildedir. Klavye, mouse, mouse pad, kamera, mikrofon, kablosuz kulaklık toplam 8 adet olacak şekilde bu cihazlar da gecikme kaybı veya bir sorun yaşar mıyım? Type-C ile S-Link USB 3.0 çoğaltıcısına internet ve bu alacağım cihazı takıp alt kısımda ekipmanlarımı TP-Link olana takacağım.

• Yazdığınız aygıtlar ile sorun çıkmaz gibi duruyor. Bu hub a harici disk baglarsaniz kesintiler oluşabilir. Hele ki disk problemli ise can sıkıcı gecikmeler olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.