Şimdi Ara

Usb ile xp kuramıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 kullanıyorum ancak 2. işletim sistemi olarak xp kurmaya çalışıyorum fakat olmuyo tüm yazılımları denedim fayda etmiyor. win 7-linux-vistayı aynı şekilde kurmama rağmen xpyi kuramıyorum acaba bunun için farklı xp sürümümü indirmem gerekli

• Kardeşim sana tavsiyem 2.işletim sistemi kurmak istiyorsan XP'yerine Vista Kur.İnternetten Vista SP2 indir mis gibi kendim kullanıyorum çok stabil.XP ile uğraşma Vista kullandınmı bilmiyorum ama Ben 7'den Vistaya geçim Gerçekten Windows 7 de çalışmayan proramlar oyunlar Vistada çalıştı hemde Windows 7 ile Vista aynı çekirdeğe kurulmuş Sistemler zaten.Aynı özelliklere sahipler. Windows Vista SP2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 27 Ağustos 2014; 22:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

Kardeşim sana tavsiyem 2.işletim sistemi kurmak istiyorsan XP'yerine Vista Kur.İnternetten Vista SP2 indir mis gibi kendim kullanıyorum çok stabil.XP ile uğraşma Vista kullandınmı bilmiyorum ama Ben 7'den Vistaya geçim Gerçekten Windows 7 de çalışmayan proramlar oyunlar Vistada çalıştı hemde Windows 7 ile Vista aynı çekirdeğe kurulmuş Sistemler zaten.Aynı özelliklere sahipler. Windows Vista SP2

tamam indiriyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsumi Saika Saki

quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

Kardeşim sana tavsiyem 2.işletim sistemi kurmak istiyorsan XP'yerine Vista Kur.İnternetten Vista SP2 indir mis gibi kendim kullanıyorum çok stabil.XP ile uğraşma Vista kullandınmı bilmiyorum ama Ben 7'den Vistaya geçim Gerçekten Windows 7 de çalışmayan proramlar oyunlar Vistada çalıştı hemde Windows 7 ile Vista aynı çekirdeğe kurulmuş Sistemler zaten.Aynı özelliklere sahipler. Windows Vista SP2

tamam indiriyorum bakalım

kardeşim yalnız adam akıllı yerden indir ve SP2 olsun Windows Vista SP2 entegresiz indir el değmemiş sonra sorunlu oluyor. Dikkatli ol iyice araştır
  • bide kardes vistadan tam verim için görsellik tema bakımından ultimate,busiennes,home premiüm kur yok görsellik tema ek özellik istemem dersen starter home basic kurabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.