Şimdi Ara

USB KLAVYEDEN BİLGİSAYARI AÇABİLMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usb klavyeden bilgisayarı açmak istiyorum. . ps2 kalvyeden yapabiliyordum. şimdi nasıl nerden olacak.

• bilgisayar usb klavye takılı oldugunda çalışmıyo mu demek istiyosun. yada istedigin şeyi biraz daha ayrıntılı anlatırmısın
  • BİLGİSAYARIN POWER TUŞUNA BASMADAN KLAVYE MAUSE İLE AÇABİLİYORUZ YA HANİ. ONU D,YORUM.AMA GALİBA OLMUYIR. NETTE RASLADIĞIM BİLGİYE GÖRE.

http://www.haberelink.com/Pc-Bilgisayar/Pc-Bilgisayar-Bios-2.html

POWER ON Function..: Bilgisayarınızı nasıl açacağınızı belirlemek için bu menü kullanılabilir. Örneğin klavye ile bilgisayarınızı açmak istediğinizde, klavyenin hangi tuşları ile bilgisayarınızı açmak istediğinizi buradan tanımlıyorsunuz. Mouse'dan ve klavyeden açma özellikleri USB Klavye ve Mouse ile işlemiyor. Bunun için PS/2 Mouse ve Klavye kullanmak gerekiyor. Ayrıca Klavyeden ve Mouse'dan bilgisayarınızı açabilmek için, bazı anakartlarda jumper oynaması yapmanız gerekebiliyor.

• çözümünü bulmuş olmana sevindim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 17 Mart 2008; 1:16:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: numan2003

usb klavyeden bilgisayarı açmak istiyorum. . ps2 kalvyeden yapabiliyordum. şimdi nasıl nerden olacak.

USB Keyboard Support: Eğer USB Klavye kullanıyorsanız, bu ayarı [Enabled] konumuna getirin(bios dan yapman gereken ayar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkesmen -- 17 Mart 2008; 11:29:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailkesmen

quote:

Orjinalden alıntı: numan2003

usb klavyeden bilgisayarı açmak istiyorum. . ps2 kalvyeden yapabiliyordum. şimdi nasıl nerden olacak.

USB Keyboard Support: Eğer USB Klavye kullanıyorsanız, bu ayarı [Enabled] konumuna getirin(bios dan yapman gereken ayar)

DOSTUM EMİN MİSİN OLDUĞUNDAN. YAHUT ARKADAŞLAR BÖÖLE BİŞİ VAR MI.YOK BİLİYORUM AMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb ps2 dönüştürücülerLE KLAVYEDEN BİLGİSAYAR AÇILABİLİR Mİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.