MSI CR600 model bir laptop um var. Numark DJ setine cihazi baglayip calistigimda, bir performans sorunu yasamaktayim.
Detaylari tam olarak soyle;
DJ setinde bi efekler icin birde ses alip, DJ seti ile PC deki yazilimi yonetebilmeniz icin bir arayuz var ve 2 farkli USB kablomuz var. Sadece PC - DJ seti baglantisini yapip, saatlerce muzik dinledigimde sorun yok. Ancak birde Efekler icin olan cihazin kablosunu laptop uma takinca, 1-2 dakika icerisinde sarki sona eriyor. Sarki dururmadan onceki 1 saniye icerisinde, ses pili biten bir muzik calardaki gibi yavaslayarak sona eriyor.
USB ile alakali bir performans problemim oldugu asikar.
Baska bir PC de denedim, DJ setinde herhangi bir problem yok, Kablolarimi degistirdim, farkli USB portlar denedim. Sorunum hala devam etmekte. BIOS u upgrade etmeyi goze alamadim. Ancak driverlari guncelledim.
Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz arkadaslar? Isletim sistemim VISTA Tesekkurler.
Merhaba hangi usb yuvalarını(port) kullanıyorsunuz? Öndeki mi arkadaki mi?
Öndekileri kullanıyorsanız bir de arkadaki yuvalara takarak deneme yapınız.
Merhaba, Konumda da belirttigim gibi, digerlerini de denedim.
quote:
Orijinalden alıntı: thealican
Merhaba, Konumda da belirttigim gibi, digerlerini de denedim.
Taktığınız aygıtların takış sıralarını değiştirmeyi deneyiniz. Öncelikle Efekler icin olan cihazı takın sonrasında dj setini takın.
Yine sorun devam ediyorsa güç kaynağınızdan(psu) şüphelenmeniz gerekecek. Güç kaynağınız gerçek bir güç kaynağı mı?
Merhaba,
Bu tarz cozumleri denedim ancak maalesef ki sonuc alamadim. Konuda da belirttigim gibi MSI laptop um var.