Şimdi Ara

usb port ve bilgisayar temizligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya pazar günü bilgisayarımın içini 1 senedir ilk defa açmayı düşünüyorum temizlemek için.
    Temizlerken nelere dikkat etmeliyim, ne ile temizlemeliyim. Sadece bilenler yazsın. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2. olarak samsung corby B5310 telefon kullanıyorum. usb yi bilgisayara bagladıgımda cihazı goruyor hafıza kartına giriyor ve klasorleri görüyüor ancak resim, video, muzik vs hiç bir dosyayı göremiyorum, dosya kopyalayamıyorum.. neden olabilir.

not: farklı usb portlarında denendi sorun aynı

teşekkürler.

• 1.pc yi açmadan önce arkada şarteli kapatmayı unutma
    şarteli kapadıktan sonra normal bişekilde açıkcaksın içi baya tozlu olacak ama öncesinde statik boşalıma dikkat et (vücudundaki elektrik; bi musluğa veya metale dokun önce sonra parçalara dokun ama dikkat elini pamuklu şeylere veya kumaşa filan fazla sürtme anladın onu)
    gerisi sana kalmış ister komple parçala ister sökmeden temizle tavsiyem parçaların hepsini sök elektrik süpürgesiyle önce bi tozun kabasını çek(ben öyle yapıyorum) sonra varsa fön makinası soğuk havayla iyice üflet veya hava makinası filan varsa portatiflerden daha iyi olur
    ha eğer yoksa makyaj fırçaları olur onlarla dal fanlara altındaki aliminyumlara remlere ekran kartın allah ne vediyse :)

işlemciyi söküceksen (ki sökersen iyi olur) dikkat etmelisin altındaki dişlere zarar verme
    rem yuvalarına usb portlarına konnektörlere bütün girişlere elektrik süpürgesi daya

kısaca böle işte sana kalmış dediğim gibi arkadaki düğmeyi kapat yoksa boşver ve elektrik boşalımına dikkat eğer işlemciye dokununca elektriklenme olursa zarar görür aynı şey diğer parçalar içinde geçerli

2.dosyaları görememene bişe diyemicem ama kopyalama sorununa yazma veya kopyalama koruması olabilir
    ufak bi yazılımla çözebilirsin google yaz usb koruma kaldırma diye karşına çıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 23 Ağustos 2011; 22:47:47 >

• 2. sorunun için ; hafıza kartında şifre varsa kaldır
  • tmm teşekkürler
    sadece süpürge dayayıp geçicem ben fazla ugrasamam
    detaylı temizlik daha sonraya kalsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.