Arkadaşlar anakartım yandı yeni ana kart aldım asrock problemimiz ön usb leri calıştıramadık ön usb den cıkan kablolar dağınık şekilde muhtemelen diziliş sıralarını karıştırdık bagladım ama tanıyor agleti yalnız kullandırtmıyor kabloların diziliş sırasını bilen var ise yardımcı olursa çok sevinirin..
anakartınızın kitapçığında bağlantılarını detaylı bir şekilde anlatır... dikkatlice okuyarak uygulayınız...
kardeş güzel diyosunda kitapçık ingilizce ingilizcede fazla bilmiyoruz elimizde sözlükle onamı bakalım varsa renk sıralamasını bilen yardımcı olmak isterse çok iyi olur eger koskoca forumda bilende yoksa amenna lafım yok yani benim derdim önceki anakarttan söker iken usb leri yerlerini karıstırmak SAYGILAR...
anakart marka-model yazarsan ilgilenen olur sanırım... benim anakarta benzerse hemen resim çekip atarım buraya
kolay gelsin
kabloların uç kısımları ayrıktır..geri kalanları bitişik değilmi? yapışık olan kısmının devamı olacak şekilde sıraya koy ve öyle dene..eğer olmazsa aynı sırayı bozmadan ters çevir ve tak..kitapçığa falan gerenk yok..kablonun orjinali zaten doğru sıralamada bitiştirilmiştir.
Kardeş kabloları sıraya koy diyosunda yalnız yanlış bagladıgında usb ye takılan aleti yakıyomuş başımada geldi zaten ben o usb ye 800 ytl lik cep telefonu takıyorum göz göre göre risge atamam cep telefonunu demi yani Model:ASROCK P4VM890 SOKET 478 ANAKART http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=1207&productid=bd49094 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar birde kendi kasanızdan baksanızda söyleseniz olmazmı yoksa her anakartın baglantısı farklımı oluyo ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme