Şimdi Ara

USB/PS2 ARCADE KONSOL VE PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB / PS2 girişli gamepad ler hiçbir ara yada fazla aparat kullanmadan PS3 konsollara USB girişinden takılarak tam performans olarak çalışıyorlarmı deneyen yada yapmaya çalışan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.Normalde PS2 gamapad ler dönüştürücü adaptörler yardımıyla PS3 lerde USB girişinden kullanılabiliyor galiba ama her oyunda tam uyumluluk gösteriyormu onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Klasör -- 16 Mart 2009; 20:30:27 >

• PS2 gamepad lere takılan PS3 adaptörü ile yapmış olduğum atari kolu PS3 konsolda arcade oyunları oynamak için uygun olacakmı bu konuda yardım bekliyorum.
  • Orjinal ve diğer PS3 game padler usb girişinden pc ye takılarak kullanılabiliyormu?
  • Konsolu tamamladım ama uyum konusunda sizden yardım bekliyorum.Konsol hem Usb hem PS2 uyumlu oldu.PS3 ler de kullanabilmek için ekstra yapmam gerekenler nelerdir.

USB/PS2 ARCADE KONSOL VE PS3
  • Birde PS3 ile SF4 oynayan arkadaşlar varsa oyundaki vuruş tuşlarının dizilimini bana söylerlerse çok sevinirim.Mesela gamepad deki hangi tuşlar oyundaki hangi tuşa karşılık geliyor çünkü switchlerle tuşların bağlantılarını buna göre yapmak istiyorum.Vuruş tuşları sıralı olsunki oynarken kolaylık olsun.Üsttekiler küçük-orta-büyük yumruk alttakiler küçük-orta-büyük tekme gibi.
  • Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.