Şimdi Ara

usb soketi bozuldu orjinal roma nasıl geri dönerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefonu ilk çıktığı günden beri kullanıyorum nice düşmeler nice tinerler yağlar tuzlar girdi telefona hiç bişey olmadı bugün çok hafif bi düşme sonrası şarj soketi bozuldu servise yollucam ama cihaz rootlu rom yükledim bu kalde servise yollamak istemiyorum bana alternatif çözüm söylüyebilirmisinz en kötü şark aleti alcam bu bataryaların takıldığı o halle çözücem şarj sorununu

• Disarda 30 tl ye soketi yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam unroot yapabiliyor supersu deneyin.
    Orjinal recovery vs de yukleyebilirsiniz mtk yazilimi ile

• Telefon hala kapanmadiysa internetten v6000 orijinal rom inidirip (cwm varsa) cwm den kurabilirsiniz. Cwm yi kurma yöntemi sanirim spflashtool ile yani soketi kullanacaksiniz. Cwm varsa yaparsiniz yoksa ugrasmayin verin servise yaparlar. Rootlu, romlu brick olan telefonu yapıyorlar bunu da yaparlar.

• Nalk kullanıcısına yanıt
    hocam tel kapanmadı dışardan aletle şarj ediyorum spflashtool malesef usb istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONG_bagTR

hocam tel kapanmadı dışardan aletle şarj ediyorum spflashtool malesef usb istiyor

1- Bana hocam demeyin yasim 15:)
    2- cwm yok mu?

• Nalk kullanıcısına yanıt
    cwm var kardeşim sanırsam yeni tel alcam ya sıkıldım 1 yıldan beri telefonuda 30 tlye dışardan yapırım bi yakınımma vericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sd karta at romu. Hmm bak biraz oynat %50'ye gelince rom at şarj yoksa şansın pek yok. cwm programlada yapılıyor Discovery customizer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamenq42 -- 11 Ağustos 2014; 19:38:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.