Şimdi Ara

USB SORUNU USB SORUNU USB SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben epox 9npa ultra anakart kullanıyorum yaklaşık 1 aydır usb ile başım belada çalışan usb ler beni deli etmeye başladı.Web kamerasını takıyorum "yeni donanım bulundu" diyor driveri yükledikten sonra yeniden başlatıyorum bilgisayar açılıyor fakat siyah ekranda takılı kalıyor sonra yeniden başlatıyorum güvenli mod ekranı ile karşılaşıyorum bios u update ettim sürücüleri güncelledim fakat düzeltemedim yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum acil yazarsanız cok makbule gecer teşekkürler.Şu an web kamerasını "bilinmeyen aygıt" olarak görüyor resimde görüldüğü gibi

http://img79.imageshack.us/my.php?image=usbpa9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaa -- 29 Ağustos 2006; 19:28:23 >

• kameranın su anda arıza yapmadıgına düzgün calıstıgına ve driveri ini update ettiğini net olarak söyleyebilirmisin eminmisin bunların dogru olduguna
    ve senin vga da tanıtılık deil onuda bi düzgünce tanıt eksik gedik gerekli kurulumların varsa tamamla (msjavaxp. vs. vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiNuX -- 29 Ağustos 2006; 18:14:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiNuX

kameranın su anda arıza yapmadıgına düzgün calıstıgına ve driveri ini update ettiğini net olarak söyleyebilirmisin eminmisin bunların dogru olduguna
    ve senin vga da tanıtılık deil onuda bi düzgünce tanıt eksik gedik gerekli kurulumların varsa tamamla (msjavaxp. vs. vs.)

dostum ekran kartını tanıttım yeni format atmıştımda unutmuşum
    iki tane webcam var (delux ve olivetti) başka bilgisayarda denedim sorun yok çalışıyorlar...Sony Handycam var ondada aynı sorun mp3 player var mesela onu hiç algılamıyor acaba USB ler bozuk olsa webcamı tanımaz diye düşünüyorum ama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba usb tanımama sorunu
    17 yıl önce açıldı
    USB Wireless Adaptör Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    USB Hoparlör sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.