Bildirim
USB Tanımama Hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İki ihtimaliniz var : Birincisi ve kuvvetle muhtemel olanı taktığınız USB cihaz sorunlu farklı bir cihazı deneyin,ikinci olarak taktığınız USB yuvaları herhangi bir nedenle arızalanmış,kolay gelsin.. -
usb cihazı sorunlu değil arkadaşın bilgisayarında denedim çalışıyor..usb girişleri sorunluysa değiştiremezmiyim?anakart mı almam lazım?? -
yada .......
-aygıt yöneticisinden
-evrensel seri yolları denetleyicisini tıkla
-çıkan alt başlıklarda usb kök hub ların üzerini seçip teker teker tıkla ve
güç yönetimi kısmında "güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu ayıtı kapatsın sekmesini kaldır. yani boş bırak.. onayla ve çık..
bu metod olmazsa diğer metod olarak:
makinanın CMOS ayarlarından anakarttın usb ayarlarını değiştir.. usb 1.1+2.0 ı sadece usb 1.1 yap ve restart at. windows tanıcaktır.. -
pcinizde başka usb kullanıomusnuz onlar çalışıo mu?anakartın cdsinden driverini yükle..sonra biosdan bak kapnmış filandır blki -
anakarttan yükledim sorun geçmedi bi de biostan bakayım bari -
Geçenlerde aynısı bir arkadaşıma oldu. 4 adet USB aygıt takılı Mouse, klavye, modem, web cam... web cam'i çıkartıp USB takmış olmamış. Mouse ve klavye de gitmiş bir süreliğine (açılışta). Aygıtların yerlerini değiştirttim çalıştı... Tuhaf... -
Arkadaşlar problem haloldu hemde çok basit bir yolla!!
Arkadaki enerji kablosunu çıkartıp taktım ve anında tanıdı..
Aynı sorunla karşılaşacak veya karşılaşan arkadaşlara bilgi olsun!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X