Şimdi Ara

USB TYPE-C KULLANAN TELEFONLAR HDMI BAĞLANTISI!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Type-c bulunan telefonlarda usb çıkışı hdmı desteği veriyor. Usb Type-c to HDMI kablosu ile direk bağlantı sağlanabiliyor. Bu özelliği kullanan oldu mu? Performans nasıl? Türkiyede bu kablonun çok pahalı olduğunu gördüm. Çinde ise 40TL gibi bir fiyatı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

USB Type-C HDMI Bağlantılı Telefonlar

USB Type-C, günümüzde birçok modern akıllı telefonda kullanılan çok yönlü bir bağlantı noktasıdır. Sadece şarj ve veri aktarımını desteklemekle kalmaz, aynı zamanda HDMI bağlantısı yoluyla telefon ekranını harici monitörlere de yansıtır.

HDMI bağlantısı, telefon ekranını yüksek çözünürlükte ve netlikte daha büyük ekranda görüntülemeni sağlar. Bu özellik, video izlemek, sunum yapmak veya oyun oynamak için idealdir.

USB Type-C'yi HDMI'ya dönüştüren adaptörler sayesinde, herhangi bir Type-C HDMI destekleyen telefon, HDMI bağlantılı monitörlere veya televizyonlara bağlanabilir. Bu adaptörler genellikle küçük ve taşınabilirdir, bu da onları hareket halindeyken kullanmayı kolaylaştırır.

Telefonunu HDMI bağlantısıyla harici bir monitöre bağlamak için şu adımları izlemelisin:

1. Telefonuna bir Type-C HDMI adaptörü tak.
    2. Adaptörün diğer ucunu HDMI kablosuna bağla.
    3. HDMI kablosunu monitöre veya televizyona bağla.
    4. Telefon ekranın otomatik olarak harici monitöre yansıyacaktır.

USB Type-C HDMI bağlantısı, telefonunu daha büyük ekranda görüntüleme ihtiyacın olduğunda son derece kullanışlı bir özelliktir. İster video izliyor, ister sunum yapıyor ya da oyun oynuyor ol, bu özellik sana daha sürükleyici ve keyifli bir deneyim sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiç mi kullanan yok?

• Her tip-c bulunan telefonda HDMI baglanti ozelligi olacak diye bir durum yok. Baglanti protokolunu destrklemesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Her tip-c bulunan telefonda HDMI baglanti ozelligi olacak diye bir durum yok. Baglanti protokolunu destrklemesi lazim.
    Merhaba
    Xiaomi mi max 1 kullanıyorum bu telefonu mikro usb to hdmi adaptör ile tv ye ses ve görüntüsünü aktarabilirmiyim acaba? forumlarda aradım fakat bu telefonla ilgili type c to hdmi veya mhl desteği olup olmadığını bulamadım.piyasada mhl adaptörler var fakat fiyatları neredeyse android tv box lar ile hemen hemen aynı o paraya android box almak daha mantıklı olacak eğer telefonumu bağlayamayacaksam..Televizyonumda smart ve wifi özelliği olmadığı için mecburen kablo ile bağlamak durumundayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.