Şimdi Ara

usb wireless adaptör vs pci wireless adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde iki masaüstü bilgisayar var ve ev içinde kablo çekemiyorum, modemi de hiçbir bilgisayara yanaştıramıyorum. Bu durumda kablosuz ağ kullanıcam fakat pci adaptörlerin fiyatları biraz yüksek geldi usb adaptörlerde ise lag sorunu yaşamaktan korkuyorum online oyun uynadığım için lag önemli bir sorun. Usb adaptör kullanan var mı? tavsiye bekliyorum

• kaliteli birşey alırsan sorun olmaz ama sorun çıkarmayacak diye birşeyde yok arada bir kopuyor bende zyxel marka var linksys de iyi bir marka cisconun ürünüdür kısaca ben memnunum!!
  • peki benim pc'imde 6 usb port var. Örneğin birinde yazıcı birinde mouse takılı...bazen birinide mp3 çaları şarj için kullanıyorum.
    birine de usb wireless takarsam bir sorun yaratır mı?
    yani birçok usb kullanılması wireless adaptörünün gücünden yer mi acaba
  • arkadaşlar ben de tavsiyelerinizi bekliyorum
    acaba usb mi pci mı?
    ve hangi markaları tavsiye ederseniz?
    bekliyoruz...
    şimdiden teşekkir etmek isterim
  • up...........
  • Arkadaşlar bu konuda neden kimse öneri vermiyor? Konu baya eski ama bana da lazım bu bilgi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Arkadaşlar bu konuda neden kimse öneri vermiyor? Konu baya eski ama bana da lazım bu bilgi..

lag durumu önemliyse wireless usb adaptör veya kart yerine "powerline adaptör" kullanın. yinede wireless düşünürseniz ben tercihimi usb adaptörden yana kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.