Şimdi Ara

Usb Wirelles Adaptörünü Usb Repeater İle 10 metre Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi usb wirelles adaptörümü 10 metre usb ile uzatmam lazım. Şimdi bir sorun var ve lütfen azıcıkta bilginiz varsa yazında şu dertten kurtulalım benim gibi çok var bu sorunu yaşayan. Öncelikle normal bir USB kablosu ile 4-5 metreden sonra herhangi bir bileşeni uzatamıyoruz güç yetmiyor ve cihazı görmemeye başlıyor bilgisayarımız. Şimdi bunun için özel yapılan repeater kabloları var. Benım elimdede 500mw değerinde bir wirelles adaptörü var. Bu repeater kablosundan 10 m logilin aldım 40 tl ye. Wirelles adaptörüü bağladım adaptör sorunsuz çalışıyor ve sinyaldede kayıp yok ancak 16 mbps modemımden bir dosya download edemıyorum çok yavaş ve arada bağlantı sorunları yaşıyorum hatta bazen sitelere bile giremıyorum bu sırada sinyalim full %90 civarı diğer modem evime yakın. Sorun nedir anlayamadım gerçekten bu sorunu çok acil bir şekilde çözmem gerekıyo masraftan kaçınmıyıcam. Eminim aramızda usb wirelles adaptörünü 10 -15 -20 m uzatıpta kullananlar ve iyi bir download hızı olanlar vardır lütfen yardımlarınızı beklıyorum.

• masraftan kaçınmıyorsan araya bi tane acces point koysana dostum

40 tl kabloya verene kadar 80 tl ap ye ver çatır çatır kullan
  • Apye modemden ethernet kablosu bağlanılıyo diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rbby -- 23 Şubat 2014; 1:39:05 >

• Bunuda yanında ethernet girişi var ben modemden cat kablosu ile ap ye bağlıyoruz apde kablodan gelen sinyali kablosuz olarak iletiyo diye biliyodum sanırım yanlış şimdi bu sinyali kablosuz alıp kablosuz mu gönderiyo peki eğer kablosuz alıyor ise diğer binadaki modemin sinyalini nasıl bununla eşleştiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rbby -- 23 Şubat 2014; 1:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rbby

Bunuda yanında ethernet girişi var ben modemden cat kablosu ile ap ye bağlıyoruz apde kablodan gelen sinyali kablosuz olarak iletiyo diye biliyodum sanırım yanlış şimdi bu sinyali kablosuz alıp kablosuz mu gönderiyo peki eğer kablosuz alıyor ise diğer binadaki modemin sinyalini nasıl bununla eşleştiricem

pc arayuzu var, once kablosuz.modem gibi ethernetle pcye baglayip gerekli ayarlari yapar sonra yerlestirirson.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aynen dediğin gibi bunu yan binadaki modemden en iyi sinyal gelen yere koyuyorsun
    kablosuz olarak alıp kablosuz veriyor dark olanın sayfasında video var izle biraz fikir edinirsin
    yanındaki ethernet girişi de kablolu netvorkleri kablosuza çevirmek için kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 23 Şubat 2014; 2:07:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Bunuda yanında ethernet girişi var ben modemden cat kablosu ile ap ye bağlıyoruz apde kablodan gelen sinyali kablosuz olarak iletiyo diye biliyodum sanırım yanlış şimdi bu sinyali kablosuz alıp kablosuz mu gönderiyo peki eğer kablosuz alıyor ise diğer binadaki modemin sinyalini nasıl bununla eşleştiricem

pc arayuzu var, once kablosuz.modem gibi ethernetle pcye baglayip gerekli ayarlari yapar sonra yerlestirirson.

onada gerek yok ilk ayarları bile kablosuz yapabiliyorsun
  • Size ne kadar teşekkür etsem az gerçekten beni büyük dertten kurtardınız. Şimdi anladım ap olayını
  • quote:

Size ne kadar teşekkür etsem az gerçekten beni büyük dertten kurtardınız. Şimdi anladım ap olayını

rica ederim imzamı oku

• bundan emin değilim özelliklerinde kablosuzu alıp kablosuz dağıtır gibi bi özellik yok
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Anladım dark daha iyi gibi onu alayım deneyeyim burdan tekrar yazarım ne kadar memnun olduğumu :D
  • quote:

Anladım dark daha iyi gibi onu alayım deneyeyim burdan tekrar yazarım ne kadar memnun olduğumu :D

hepsiburada zaten iadew garanti satıyor memnun kalmazsan iade edersin
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.