Şimdi Ara

USB yada driver sorunu mu(airties wus 201)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorunum var. Kullandığım wus 201 adaptör son iki gündür sık sık kopma yapıyor, kopma derken daha doğrusu usb aygıt devre dışı kalıyor.

Cihazı biraz yukarı kaldırırsam esnetirsen sanki usb portuna yeni takılmış gibi sistem hemen onu tanıyor ve çalışıyor.

Şimdi usb portu mu cihaz mı arızalı anlayayım diye makinamdaki diğer portlara takıp denemek istemim ancak sanıyorum driver çakışmaları yüzünden bu olmadı. Win7 garip bir ses çıkarıp aleti tanımıyor, ancak sürekli kullandığım portta söylediğim şekilde çalışıyor, birde ara sıra win7 "bu cihazı usb 2.0 portuna takarsanız daha hızlı çalışır" gibi bir uyarı veriyor.

Bu yüzden kafam karıştı, wus 201 mi arızalı yoksa benim usb portlar mı yada driverlarda mı sıkıntı var.

Aygıt yöneticimde wireless adaptör driver ismi sonunda #2 ifadesi de var.

Bir çakışma mı var ne oldu anlayamadım.

Makinam hp pavilion dv9410 us, işletim sistemim win7.

Ne yapmamı önerirsiniz?

• Garantisi bitmediyse airties e gönder yenisini gönderirler, bitti ise yine şansını deneyebilirsin ama merak ediyorsan usb soketinin metal kısmının hemen bitiminde plastik kısmın başlangıcında ufak bir yer var her iki tarafta da bir tornavida ile nazikce açabilirsin usb soket bağlantı yerindeki lehim noktalarında temassızlık sorunu olabilir anladığım kadarı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Garantisi bitmediyse airties e gönder yenisini gönderirler, bitti ise yine şansını deneyebilirsin ama merak ediyorsan usb soketinin metal kısmının hemen bitiminde plastik kısmın başlangıcında ufak bir yer var her iki tarafta da bir tornavida ile nazikce açabilirsin usb soket bağlantı yerindeki lehim noktalarında temassızlık sorunu olabilir anladığım kadarı ile.

Hocam garantisi var daha birkaç ay oldu alalı.

Airties'e göndericemde yaşadığım şehirde yok arıza merkezi, bir kaç gün netsiz kalacağız sorun olacak.

Bahsettiğin gibi bir sıkıntı olmalı, yukarı kaldırınca çalışıyor çünkü.

Zaten bir defasında kablo üstüne gelmişti ve esnemişti, haftalar önce.

Galiba o günden kalan sıkıntı bu gün bu noktaya geldi.

• Yaw konudaki diğer mesajlara ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
    usb soket bağlantı yerindeki lehim noktalarında temassızlık sorunu olabilir anladığım kadarı ile.

Hocam aynen dediğin gibi olmuş olay.

Hallettirdim sağolasın verdiğin akıl için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.