Şimdi Ara

usb yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni bir sistem kurdum anakart asus p5ld2 işlemci 775 p4 3000 benim problemim bilgisayar kapalı iken wep kameramın ve mause ışıkları yanık kalıyor psu değiştirdim yine aynı bu neden kaynaklanıyor anlamadım bundan önceki sistemde böyle bir problem yoktu bilgisayar kapalı ama kameranın ışıkları gece lambası gibi yanıyor bu yüzden anakarttı değiştirdim ama malesef yine aynı yardımlarınızı bekliyorum

• anakartı değiştirdin ama yine bu özelliği oln bir anakart almışsın gibi. bunun nedeni anakarttan kaynaklanıyor. ben değiştirdim sorun yok.
  • Böyle bi durumda ya komple kasanın elektriğini kesmelisin yada arkadaşın dediği gibi başka bi anakart almalısın. Ben anakartın bu özelliğini bilgisayarı açarken kasanın açma/kapama tuşuna basmak yerine mouse a çift tıklayarak açtığım için kullanıyorum ve bence gayet güzel kısacası benim işime yarıyor.
  • anakarttan kaynaklanmayabilir. bazı mouse ve webcam larda bu özelliği bilerek koyuyorlar.
    teknik olarak bu sorunu mouse veya webcamın içindeki ışığın kablosunu keserek çözebilirsin.
    dikkat et yanlış kabloyo kesme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den ses çıkışı (yardım)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.