Şimdi Ara

Usb'ye format atmadan xbox yer açar mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sorum başlıkta büyük 1tb'lık bir hdd'im var.Bir okadarıda dolu oyüzden formatlanma olasılığını göze alamam hangi seçenek format atmadan hdd'ye 16gb'lik yer açıyodu?

• Xbox kendi format atıyor bildiğin gibi. Bu olmadan kullanılabileceğini sanmıyorum. En temizi 16 GB'lık USB bellek al hocam
  • Bir arkadaş yaptırmıştı bana 2 seçenekten biri format atmadan yer açıyo öteki format atıyor.16gb'lik usb'ye hiç gerek yok evde 1 tane 1tb'lik 1 tane 1.5 tb'lik 1 tane 320'lik var.Normalde 320'liğin içinde yeri vardı ama hdd çalışmıyo biçimlendirmeye çalışıyorum fakta 3 saatte filan yarıya bile gelmedi :D
  • Format atmana gerek yoksa, araştır tabii hocam. Bilen bir arkadaş mutlaka vardır bu bölümde zaten
  • İlla vardırda bulamadım...
  • Eger FAT32 ise HDD'n, Settings/Memory/HDD'n/Customize secenegiyle HDD'ndeki bilgiler silinmeden 16 GB'lık bolum olusturabilirsin konsol icin. Eger NTFS ise konsolun bir kereye mahsus formatlaması gerek HDD'ni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Eger FAT32 ise HDD'n, Settings/Memory/HDD'n/Customize secenegiyle HDD'ndeki bilgiler silinmeden 16 GB'lık bolum olusturabilirsin konsol icin. Eger NTFS ise konsolun bir kereye mahsus formatlaması gerek HDD'ni.

Fat32 hdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Eger FAT32 ise HDD'n, Settings/Memory/HDD'n/Customize secenegiyle HDD'ndeki bilgiler silinmeden 16 GB'lık bolum olusturabilirsin konsol icin. Eger NTFS ise konsolun bir kereye mahsus formatlaması gerek HDD'ni.

Fat32 hdd

Oyleyse icindeki veriler silinmeden kullanabilirsiniz, nasıl oldugunu onceki mesajımda yazdım.

quote:

Settings/Memory/HDD'n/Customize secenegiyle HDD'ndeki bilgiler silinmeden 16 GB'lık bolum olusturabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.