Şimdi Ara

usbden hiç bişey tanımıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma usbden taktığım parçaları tanımıyor. donanım yükleme ekranı geliyor ama kendiliğinden hem ileri hemde geri tuşlarına basıyormuş gibi oluyor. formatsız fikirlerinizi,önerilerinizi yada kesin çözümlerinizi bekliyorum. aynı cihazları linux kurulu diğer bilgisayarıma taktığımda ise problemsiz çalışıyor. format atmak istemiyorum. daha yeni atmıştım. lütfen yardım.

• eğer cd-rw gibi optik sürücülerinize cd takılı ise otomatik yükleme yapmaya çalışıyordur cd leri sürücüden çıkartıp deneyin birde flash disk ile usblerinizi kontrol edin.
  • Bilgisayara tanıtmanız lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: monsieuremin

bilgisayarıma usbden taktığım parçaları tanımıyor. donanım yükleme ekranı geliyor ama kendiliğinden hem ileri hemde geri tuşlarına basıyormuş gibi oluyor. formatsız fikirlerinizi,önerilerinizi yada kesin çözümlerinizi bekliyorum. aynı cihazları linux kurulu diğer bilgisayarıma taktığımda ise problemsiz çalışıyor. format atmak istemiyorum. daha yeni atmıştım. lütfen yardım.

Merhaba arkadaş, istenilmesi pek nadir olmasına rağmen bilgi güvenliğine dikkat edecek firmaların bu gibi

istekleri doğrultusunda usb belleklerin nasıl körelticeğini sizlerle paylaşmak istiyorum;

run : regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE --> SYSTEM --> CurrentControlSet --> Services --> USBSTOR

Bu dizin içinde Start (Reg) Değerini Default:3 olan ondalık sayıyı 4 değeri ile değiştirip,

Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız usb flash disklerin artık görülsede içine kullanıcıların giremeyeceği anlamına gelir.

Tekrar aynı yolu deneyerek 4 değerini 3 yaparak Usb depolama aygıtlarını aktif hale getirebilirsiniz

(alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 30 Haziran 2009; 23:07:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.