Şimdi Ara

USKO başlıyım dedim başlamaz olaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün usko başlıyım dedim girip baktım falan +9 itemin olmadan hiçsin nerde eski ko nerde şimdiki ko +8 md bastım 4 gb den sattım eskiden 8 9 gb den aşşağı satılmazdı nolmuş bu oyuna böyle ya

• maneviyat zamana yenik düşüyor başgan birşey olduğu yok aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakashiMamooo

Geçen gün usko başlıyım dedim girip baktım falan +9 itemin olmadan hiçsin nerde eski ko nerde şimdiki ko +8 md bastım 4 gb den sattım eskiden 8 9 gb den aşşağı satılmazdı nolmuş bu oyuna böyle ya

yok hocam ya eski dostluklar falan kalmamış çok iyi hatırlıyorum skeletonda az pt kovalamazdık yer boşalsında girelim diye magemiz varsa zombiden çıkmazdık şimdi bakıyorum da eski knighttan eser yok
  • Haklısınız. Eskiden "Luferson Castle" ve "El Morad Castle" da bütün slotlar dolu olurdu. Şimdi oyunun tadı yok. Eskiden oyun başkaydı bee.
  • İyi de bunlar doğru orantılı şeyler eskiden sahip olamadığın +7 shard +8 cleaver şimdi pazarda satılmıyor bile. Aynı şekilde eskiden sahip olamadığın bu itemler gibi şimdi de sahip olamadıkların var. Hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artı SIFIR

İyi de bunlar doğru orantılı şeyler eskiden sahip olamadığın +7 shard +8 cleaver şimdi pazarda satılmıyor bile. Aynı şekilde eskiden sahip olamadığın bu itemler gibi şimdi de sahip olamadıkların var. Hepsi bu.

Bence yanlış düşünüyosun item olarak bakarsan evet öyle ama dostluk sıfır luferde veya el morad da pt bulamazdık az mı skeletonda msn koxp bıraktık nerde o günler ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SuperWind

Haklısınız. Eskiden "Luferson Castle" ve "El Morad Castle" da bütün slotlar dolu olurdu. Şimdi oyunun tadı yok. Eskiden oyun başkaydı bee.

Eskisi gibi yeniden 1299 sunucu açsalar 1 dakika düşünmem başlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakın bu oyuna başlamayın 3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskidende millette 3 takı vardı.Bu kadar yaygın değildi ama olan kişi sayısı fazlaydı yine.Dupe v.s...
  • Of Of nerde o günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Eskidende millette 3 takı vardı.Bu kadar yaygın değildi ama olan kişi sayısı fazlaydı yine.Dupe v.s...

Doğru diyosun ama eski zamanlardaki gibi değil oyun iyice paraya döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: elementalko

Of Of nerde o günler

Aynen öyle hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakashiMamooo

quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SuperWind

Haklısınız. Eskiden "Luferson Castle" ve "El Morad Castle" da bütün slotlar dolu olurdu. Şimdi oyunun tadı yok. Eskiden oyun başkaydı bee.

Eskisi gibi yeniden 1299 sunucu açsalar 1 dakika düşünmem başlarım

Aynen hocam, bende başlarım.
  • Bir donemdi, bitti gitti.O donemi yasamak cok keyifliydi, bir daha da asla olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman knighttan alınan zevki hiçbir oyun veremez heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyudan hayatlarında kazanamayacakları paraları kazanıp. Oyunu bu hale getirdiler.
  • Koxp kalkmadığı sürece bu oyun beş para etmez.Oyunda adamda kalmadı zaten.Eski günleri özlemiyor değilim.
  • +8 itemların para ettiği zamanlar K2'nun edit item satmadığı zamanlardı. LFC ve EMC deki tüm slotların dolu olduğu zamanlarda seri CS ve PS'nin olduğu zamanlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.