Şimdi Ara

usko dışında nereye gelsem yardım edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler uskoda artık yapacak bişiyim kalmadı.hack lendik soyulduk kandırıldık goleme çekildik vs vs vs.
    usko yerine başka bi bölüme geçmek istiyorum. japko myko gibi gelsem bu bölümlerden birine bana yardım edermisiniz.
    ama gerçekten yardım istiyorum. öle gel kardeşim ayıpsın kasarız yardım ederiz diyip oyunda tamıcaksanız msj yazmayın yardımlar karşılıksız kalmaz bizde..

• alphaville koda sana yardım ederim
  • TrKo !
  • beyler lütfen ben kapanacak olan veya hatalarla dolu olan bi serverda oynamak istemiyorum alpha koda charım var 2.gün sıkıldım solucan keserek 68lvl oldum. tr koyu bilmiyorum ama bende çalışmadı zaten çalışsada bana pek inandırıcı gelmiyo isminden belli ilerde kapanıp herkesin emeğinin boşa gideceği.
    knightoyna diye isimmi olur arkadaşlar.ama yinede çok sağolun.sölemeniz yeter
  • valla myko ya gel diycem ama orda lvl kasması zor eğer hırs yaparım dersen gel benm orda var

DarkSpike
    Karus
    Odin
    LVL 35(anca)
    Assassin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nereus

beyler lütfen ben kapanacak olan veya hatalarla dolu olan bi serverda oynamak istemiyorum alpha koda charım var 2.gün sıkıldım solucan keserek 68lvl oldum. tr koyu bilmiyorum ama bende çalışmadı zaten çalışsada bana pek inandırıcı gelmiyo isminden belli ilerde kapanıp herkesin emeğinin boşa gideceği.
    knightoyna diye isimmi olur arkadaşlar.ama yinede çok sağolun.sölemeniz yeter
    kapanmıyacak ki alphako gel yardım edelim ama sen bilirsin
  • neden zor lvl kasması kardeşim. anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nereus

neden zor lvl kasması kardeşim. anlamadım

evet neden ?
  • Çünkü çevresi olmayan kasamıyo...Partilerin çoğu(dts,ash,harpy)clan partiler(apos,deru demeyin dönen yok)
    Yani dandik(skeleton,smilodon) gibi partilerde kasma şansın va sadece...
  • walla myko yu tavsiye etmem 61lvl charimi o bitmek tukenmek bilmeyen laglar yuzunden biraktim o yuzden tawsiye etmiyorum cz de ben lagdeyken itemleri benim yarim etmeycek birinin beni kesmesi hiç hos degil
  • SAKIN ÖYLR ZARTKO ZURTKO FALAN GİTME MYKO ÖNEMEM ÇOK LAG OLUYOR USKOYU BITRAKTIN ZATİ TWKO +8 RAPTOR PAZARDA JAPKO SANA UYGUN BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Soth

walla myko yu tavsiye etmem 61lvl charimi o bitmek tukenmek bilmeyen laglar yuzunden biraktim o yuzden tawsiye etmiyorum cz de ben lagdeyken itemleri benim yarim etmeycek birinin beni kesmesi hiç hos degil

aynen klavyeyi kırıcaktım adam adım attı saniye lagg başlıyo böle bişi olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.