Şimdi Ara

Usko (Knight Online) Neden Bu Durumlara Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
13.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IRau

çinliler var eskisi kadar çok değiller ama mevcutlar hala misal ionia human dts cardinal

bunlar tam pislik insanlardır slotta biri varsa bile girerler hiç çıkmazlar kutu almasalar bile çıkmazlar

carnac ta orc tarafında kasıyordum slot söylemiyim

çinliler geldi 8 char abuk sabuk nick

adam kutu alamıyor ama çıkmıyorda bende inat ettim 3 ay ks attık birbirimize ama kazanan ben oldum

• Gelmiş geçmiş oscarlık bi oyundu tabii mahvedilene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southgate

Merhabalar,

Senelerdir bu foruma üyeyim ve senelerdir bu oyunu oynamaktayım. Ara verişlerim olsa da, bu oyun kadar zevkli bir pk sistemi henüz başka bir online oyunda görmedim. Herhangi bir ping sorunu yaşamadan anlık yapılan karşılıklı PvP durumu muazzam. İnsan ayrımına girmek istemiyorum. Sadece söylemek istediğim bir kaç şey var. Oyunu oyun olmaktan çıkaran şey, İllegal davranıştır. Kill Steal, Leeching, Scaming, dediğimiz durumlar ise kullanıcıya özel etik olmayan davranışlardır ama İllegal değildir. İllegal davranış ise oyuna sitelerin adını reklam etme, hacklemek, makro yazılım kullanma ve oyun hatalarından yararlanma diyebiliriz. Bu oyunu oynayan insanların bir çoğu Türkiye de ve bu insanların yaşının ortalamasının 12 ila 14 olabileceğini tahmin ediyorum. Bu yaşlardaki çocukların bu denli Oyunda üstün olma amaçlarının sosyolojik psikolojisini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Bunun yanı sıra oyundan sadece para kazanmak için faydalanan şahıslar da mevcut. Slotlarda para kasmak isteyen. Veya PK alanlarında bu karakterlerin daha çok NP'li olmasını sağlayıp, satma uğraşına giren insanlar da var. Şahsi fikrim, aslen oyunu zedeleyip bozan bu tür şahıslardır. Aksi takdirde diğer şahısların tespit edilip, dışlanması çok daha kolay olabilir. Böylelikle bu programı kullanma alanları çok kısıtlı olur. Mesela en tenha slotta ve sadece EXP kasarken. Buna sanırım şuan hiç birinizin itirazı olmaz. Son olarak, oyunun sahibi olan şirket, mevcut diğer oyunlarından gayet makul paralar kazanmakta. Ve oyunu oynayan Türklerden yeterince tepki sesi çıkmayınca onlarda pek umursamadılar. Sonuçta global düzende, kendini düşünmeyeni artık kimse düşünemez mantığı geçerli oldu. Bu oyunun eski haline dönmesi için oyuncuların düzene başkaldırması gerekiyor. Bunu her gördüğünüz hilecinin video, fotosunu çekip göndererek banlanmasını sağlamak ve buna bağlı olarak premium olmadan oyunu oynamak. Oyunun sahipleri de bunu farkettiği anda elini taşın altına koyar. Premium satışı düşüşü, hile raporlarında büyük artış, ve bunun üstüne slotlarda partyler kurup EXP kasmaya çabalamak ise bunu tamamıyla devreye sokar. İnanın bana bu dediklerimi her serverda düzenli pre alan 100 kişi yapsa, bu oyun düzelmeye başlar ve sonunda eşit bir ortam ortaya çıkar. Aradaki çürük elmalar zaten barınamaz duruma gelir. Buradaki tek nüans, oyun yapımcısı bu durumdan, az olmasa da daha fazla para kazanamayabilir. Zaten bu sebep yüzünden oyuna müdahale etmiyorlar. Ama sizden tepki gelirse, onlar bu hamleleri yapmak zorunda kalacak. Bu yazdıklarımın hepsi tamamiyle legal bir oyun oynamak isteyen oyuncular içindir. Benim son sözüm ise illegal program kullananlar, zaten KO ile gerçek hayat arasındaki ince farkı görmek için çok daha beklemeleri gerekecektir. Bu yüzden kullanıyorlardır. Yeter ki güç sizde olmasa bile gücün sizde olduğunu hissettirin. İyi forumlar dilerim sevgi ve saygılarla.

Anlatmak istediğim buydu hocam.
    Keşke herkes böyle düşünse.

• Oyun miladını doldurdu. Bu saatten sonra herhangi bir firmanın oyunu eski tahtına oturtması çok güç.
    Bu oyunu özel kılan şeylerden bir tanesi, çıktığı zamanlarda eşinin bulunmamasıydı. Şimdiyse pek çok firma, pek çok oyun çıkartıyor.
    Savaş sistemini, eventlerini, kolay karakter kullanımını ve diğer pek çok özelliğini hala diğer oyunlara tercih etmekteyim.
    Bütün bunlara rağmen, hala içimde oyuna karşı bir istek, bir heyecan bulunmasına rağmen, aynı zamanda oyuna karşı bir usanmışlık yaşıyorum.
    8 yıla yakın süredir pek çok karakter kastım, pek çok klanda bulundum, pek çok şeyler yaptım. Güzel zamanlardı ama ömrümü de bir oyuna adamak istemiyorum.
    Bu oyunun sonunu getiren şeylerin başında, oyunun ülkemizde bir anda yaygınlaşmış olmasına bağlıyorum (Nerde çokluk, orda bokluk).
    Ben hala en eski Moradon'u, en eski giriş ekranını, bize kükreyen Troll'ü özlüyorum. Oyun daha yeni yeni yayılıyorken çok büyük bir değişiklikle tüm haritayı değiştirmenin mantığını da hala anlamış değilim.

Sizlere tavsiyem de ömrünüzü sadece bir oyuna bağlanarak yaşamamanızdır. Sadece vanilyalı dondurma yemeyin, dışarıda çeşit çeşit dondurmalar var, onların da tadına bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Oyun miladını doldurdu. Bu saatten sonra herhangi bir firmanın oyunu eski tahtına oturtması çok güç.
    Bu oyunu özel kılan şeylerden bir tanesi, çıktığı zamanlarda eşinin bulunmamasıydı. Şimdiyse pek çok firma, pek çok oyun çıkartıyor.
    Savaş sistemini, eventlerini, kolay karakter kullanımını ve diğer pek çok özelliğini hala diğer oyunlara tercih etmekteyim.
    Bütün bunlara rağmen, hala içimde oyuna karşı bir istek, bir heyecan bulunmasına rağmen, aynı zamanda oyuna karşı bir usanmışlık yaşıyorum.
    8 yıla yakın süredir pek çok karakter kastım, pek çok klanda bulundum, pek çok şeyler yaptım. Güzel zamanlardı ama ömrümü de bir oyuna adamak istemiyorum.
    Bu oyunun sonunu getiren şeylerin başında, oyunun ülkemizde bir anda yaygınlaşmış olmasına bağlıyorum (Nerde çokluk, orda bokluk).
    Ben hala en eski Moradon'u, en eski giriş ekranını, bize kükreyen Troll'ü özlüyorum. Oyun daha yeni yeni yayılıyorken çok büyük bir değişiklikle tüm haritayı değiştirmenin mantığını da hala anlamış değilim.

Sizlere tavsiyem de ömrünüzü sadece bir oyuna bağlanarak yaşamamanızdır. Sadece vanilyalı dondurma yemeyin, dışarıda çeşit çeşit dondurmalar var, onların da tadına bakın.

yinemi bamya

oyun miladını doldurdu diyorsun hala tüm 1.serverlar ağzına kadar dolu insanlar level kasmak için o kadar exp premium para kasmak için disc premium alıyor, 4-5 milyarlık charlar yapıyor. 7-8 senedir bu oyundaki kadar hiçbir oyunda para dönmedi hala dönmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 29 Nisan 2012; 0:22:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Oyun miladını doldurdu. Bu saatten sonra herhangi bir firmanın oyunu eski tahtına oturtması çok güç.

yinemi bamya

oyun miladını doldurdu diyorsun hala tüm 1.serverlar ağzına kadar dolu insanlar level kasmak için o kadar exp premium para kasmak için disc premium alıyor, 4-5 milyarlık charlar yapıyor. 7-8 senedir bu oyundaki kadar hiçbir oyunda para dönmedi hala dönmüyor.

O yüzden Kronos, Helios hariç her sunucuya premiumsuz bağlanabiliyorum değil mi?
    Bir Lunar War'a filan gir. Birkaç saat önce bizzat girdim. Bir Cz yap. Tüm slotlar bomboş.
    Eski sunucularda kasanların büyük çoğunluğu yine aynı sunucularda bir mazisi olan eski oyunculardır. Aklı başında olan bir kimse gidipte herkesin itemini, npsini yaptığı eski bir sunucuda 0'dan kasmaz. O dolu gördüğün sunuculardaki kuru çoğunluk, pazar dışında birşey yapmıyorlar.
    Zamanında her sunucu 1. 2. 3. ağzına kadar doluydu, premiumsuz bir üyelikle oyuna girmek saatler sürerken şimdi gelmiş bana 1.leri full diyorsun.
    Şuan bunları tartıştığımız bu konunun dahi açılmış olması ve oyuncuların yapmış olduğu yorumlar bizzat oyunun miladının dolduğunun kanıtıdır. Benzeri konular yıllardır açılmakta, pek çoğunu okumakla yetindim. Ayrıca 3-5 para babasının kendini tatmin için harcamış olduğu 4-5 milyar, bir oyunun hala tutulduğunu göstermez.
    Oyuncu sayısına bakarsak, yüksek miktarda oyuncu kaybetmiş bir oyun olduğu apaçık ortada. Oyuncuların sürekli serzenişleri, oyundaki illegal aktiviteler, oynanan oyundan zevk alınamaması. Bana göre bu oyun miladını doldurmuştur.

Size göre 4-5 milyarlık harcama yapan insanlar varsa Ultima Online bile hala tutulan bir oyundur.
    Oyundaki illegal olaylar, Gold Farmer'lar gibi birsürü diğer sıkıntılar Aion gibi bir oyunun dahi yapımcı firmanın elinde patlamasına yol açarken.
    Bence, Knight Online gerçekten büyük bir başarı yakalamıştır ama birilerinin de hala bu oyunun tutulduğunu savunması bana saçma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

@Scarlet.

Knight basit oyun. İnsanlar çözülmeye bekleyen bir sürü sorunu yada görevi olan oyunları sevmiyorlar. Türkler sevmiyor yani.

Bu yüzden ko vazgeçilmez geliyor.

Doğru ! Bkz: World Of Warcraft :) her ay pre ceken vatandaslar bu oyunada para verebilir ama neden hala ko ??
  • çünkü koxp cıktı çünkü legal olmayan itemler satılmaya baslandı cünkü gb satılmaya baslandı ..
  • iflah olmaz artık
  • yılların efsane oyununu botlarla hilelerle mahfettiler tadı tuzu kalmadı sonu geliyor zaten knight ın
  • usko fire drakeden sonra bozulmaya başladı
    tl ile gb ve item satışları başladı
    koxp sh wh çoğalmaya başladı
  • arkadaşlar askerden yeni geldim ve bir heyecanla açtım oyunu. Arkadaşlarımla takılmayı boss kesmeyi özlemiştim yükledim hemen açtım. Fakat gel görki oyunda kimse yok. Kasan adam hiç yok pk da yok yok da yok. Baya yalnız hissettirdi dayanamadım araştırmaya koyulurken google amcada baktım forum donanımhaberde sorularıma cevap alayım. Konuyu hortlatacağım ama hep böyleyse bırakacağım komple silecem bilgisayardan :(

Şimdi bu oyun ne zamandır böyle oldu artık kimse yok mu millet bıraktı mı 2 gündür giriyorum in cin top oynuyor. Luferson Castlede kimse yok önceden serverlere reset atılırdı sonra ilk girenler olurdu. Baya sevinirdik oyun boş slotlar Eslant paramunda kendimize yer tutalım diye, bu oyun niye böyle oldu yav hayatta tek zevk aldığım oyundu üzüldüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulevent

arkadaşlar askerden yeni geldim ve bir heyecanla açtım oyunu. Arkadaşlarımla takılmayı boss kesmeyi özlemiştim yükledim hemen açtım. Fakat gel görki oyunda kimse yok. Kasan adam hiç yok pk da yok yok da yok. Baya yalnız hissettirdi dayanamadım araştırmaya koyulurken google amcada baktım forum donanımhaberde sorularıma cevap alayım. Konuyu hortlatacağım ama hep böyleyse bırakacağım komple silecem bilgisayardan :(

Şimdi bu oyun ne zamandır böyle oldu artık kimse yok mu millet bıraktı mı 2 gündür giriyorum in cin top oynuyor. Luferson Castlede kimse yok önceden serverlere reset atılırdı sonra ilk girenler olurdu. Baya sevinirdik oyun boş slotlar Eslant paramunda kendimize yer tutalım diye, bu oyun niye böyle oldu yav hayatta tek zevk aldığım oyundu üzüldüm :(

öncelikle oyun düzeldi nttgame el attı oyuna k0xp yok denecek kadar az zaten oyun kendi k0xpunu yaptı adı genie pustan çekebilirsin exp slotları boş uskoda ama son serverda başlarsan exp pt de bulursun pk da atarsın diğer serverlardan daha çok zevk alırsın şu da bir gerçek ki usko full +9,+10 item +3 takı kaynıyor milyarlar harcamadan zevk alamazsın en iyisi kaliteli bir pvp server bul orada oyna örneğin oldschoolko ve yourko da zevk alabileceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Knight'a insanlar milyarlarca para veriyolar 1.500 milyar 2 milyar hatta daha üstü meblağlarla char dizeceğine gitsin sağlam bir oyuncu kasası dizsin sadece oyunun orjinali alsın şöyle adam gibi oyunlar oynasınlar NEDEN KNİGHT YANİ NEDEN ŞÖYLE OYUNLAR VARKEN NEDEN KNİGHT ?

aradan 10 ay geçmiş ama

Knight bambaşka bir oyundu gerçekten böyle oyunlar oynarsın 3 günde zevkini alırsın ama Knight'tan 3 sene zevki doruklarda yaşayarak sabahlara kadar çar kastığımı bilirim..Çoğu kişinin gençliği bu oyun yüzünden gitti zaten bambaşka bir oyun olduğu için..

Ayrıca bende ilk oyunu cafede oynayan cocuklara bunu diyordum ne zevk alıyorsunuz böyle oyundan diye ama içine girince işler değişiyor.

Bu arada 3 sene oldu bırakalı oyunu şuan oynasam zevk vermez ama bu oyundan aldığım zevki hiç bir oyun vermedi hala.

• edit item cogalınca millet bıraktı dogal olarak.
  • Adam bf ile knight yi kıyaslamış ya söyleyecek söz yok
  • Neyle neyi karşılaştırıyo beyin bedava
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.