Şimdi Ara

Usko (Knight Online) Neden Bu Durumlara Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Şimdi Aranızdan Mutlak Muhalefet Olacaktır Konu Tartışılır Ben Kendi Tecrübelerim Ve 7 Senelik Oynadığım Oyun Olduğu İçin Yazıyorum...
    Bunu Bilmek İçin Yıllardır Oyunu Oynamak Gerekmiyor Şu An Oyun Vahim Durumda Sebebi İse Türk Ve Çinli İllegal Oyuncular...
    Bazı Arkadaşlar Adamlar Ne Yapsın Türkler Her Şeyin Açığını Buluyor Gibi Saçma Yorumlar Yazar...
    Eskiden Sade Bir Oyuna SahipLerdi Ve Ona Odaklı Çalışırdı Çalışanlar (game Masterler) , Teknisyenler Felan Filan
    Sonra Aşırı para Sevdaları Yüzünden Uskodan Kan Kaybetmeye Başlayınca İce Afalladılar Oyun Çok Vahim Süreçler Atlattı Fakat Şu İçin DE bulunduğumuz Süreci Bir türlü 2 Senedeir Atlatamadı .ESkiden KoxpLa En Fazla Exp KasarDınız Ondada 3 gün İçinde Ban Yerdiniz Bilen Bilir Sarı Yazılı O eski listeleri Özledik Şimdilerde O görüntüleri... Gm Ler Full Online Teknisyenler İş Başındaydı :)
    Ancak Şimdi Lerde Sizin Sandığınız Gibi Şirketi Ayakta Tutan Oyunları Usko Felan Değil Ve Hiç Umursamaz Durumdalar Resmen Size Bıkında Artık Kapatalım Şu Malı Der Gibi Bir Hava Esiyor...
    APB RELOADED Tükiyede Olmasada Yurtdışında Baya Kazanç Getiriyor Şirkete
    WAR ROCK Tüm Dünyadan Para Akıyor Resmen
    SONSUZ MACERA Küçümsenmeyecek Bi Getirisi Var Şirkete
    TAİKODOM Daha yeni olmasına rağmen oyuncu kitlesi baya var
    EUROKO Uskonun Eski Hali Gibi Para Basıyor
    FALLEN EART , SWORD 2 , HAİLİNG RisiNG BUNLAR HAKKINDA PEK BİLGİM YOK.
    Yani Anlayacağınız Artık Para GEtiren OyunLara Teknisyenler Önem Veriyor Ve Bence Hiç İyiye Gitmiyor
    Bundan Sonra Olacaklar benim tahminimce
    Oyun El DEğiştirir Yeni Firma Para Kazanmak İçin Xtrap Ve Antihack Programlar İle çalışır Ve Serverleri Bİrleştirerek Reset Atabilir İhtimal % 10
    Oyun Böle Kendi Kendini Bitirir %40
    Diğerler % 50
    Demek istediğim Arkadaşlar Polimiğe Girmeyecem Sadece Şu Nu Sölemek İçin Açtım Konuyu Tartışabiliriz Ama No polemik :)
    ARKADAŞLAR OYUNA PARA HARCAMAMAYA ÖZEN GÖSTERELİM ÇÜNKÜ OYUN HİÇ İYİYE GiTMİYOR BENİM DİziLİ CHARLARIM VAR KAPANIRSA ÜZÜLMEM FAKAT ÜZÜLECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN PARA BASMASIN ARTIK OYUNA PARASI BOL OLANLAR HARİÇ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historia44 -- 8 Şubat 2012; 12:58:48 >

• Knight'a insanlar milyarlarca para veriyolar 1.500 milyar 2 milyar hatta daha üstü meblağlarla char dizeceğine gitsin sağlam bir oyuncu kasası dizsin sadece oyunun orjinali alsın şöyle adam gibi oyunlar oynasınlar NEDEN KNİGHT YANİ NEDEN ŞÖYLE OYUNLAR VARKEN NEDEN KNİGHT ?

• Uskonun bu hale gelmesinin tek nedini biziz . Çoğu konuda yazdım bunu zamanında tepkimizi koyabilseydik böyle olmazdı ama nerede ... Seri ps cs , görev bug , 7x exp bug varken herkes kesecekti preyi cashi ortada ne bug kalırdı nede koxp ama kimse iplemiyor arkadaşlar . Ne olursa olsun herkes presini cashini alıyor , adamların amacıda para kazanmak olduğu için değişikliğe gitmeye gerek duymuyorlar . Neden duysun ki 2004-2006 arasında pre alan oyuncu sayısıyla 2008 den sonrasını kıyaslarsanız farkı görürsünüz . Dağlar kadar fark var , 2004-2006 sezonları knightın en rövanşta oldu zamanlardı ama ona rağman 2008'den sonra alınan pre ve cash kadar satış yapamadılar . Oyun yapımcısı bu durumda sizce koxpu engeller mi ? Neden engellesin ki daha fazla kazanıyor adam amacı zaten para kazanmak değil mi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_57502772/tm.htm

Şimdi w7k2d'yi takip ediyorum bakalım başarılı olabilecekler mi , usko için bu tren çoktan geçti ama euko için hala umut var eğer iyi organize olabilirlerse temiz bir oyun oynayabilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 8 Şubat 2012; 13:54:28 >

• Bu çinli hikayesi yalan dolan sizin o çinli dedikleriniz bizzat Türktür muhabbetimde oldu hatta gel sana 20 şer gb satam gibi bir teklif geldi zamanında.

7 senelik oyuncuymuşsun eskisine göre daha zevkli bence şimdi knight çeşit var ve gittikçe artıyor yeni şeyler çıkıyor Maden , yakında balık tutmada gelcekmiş.

bende 2003 ten beri oynuyorum eskiden merak duygusu baskında daha çok şey keşfetme isteği getiriyordu beraberinde belki o duyguları şuan sana yaşatmadığı için zevk alamıyorsundur. Bu durumda her oyunda olur normaldir bunu yaşamamak istiyorsun sürekli oyun değiştirceksin 2 sene bir oda yorucu iş .
  • çinliler var eskisi kadar çok değiller ama mevcutlar hala misal ionia human dts cardinal

bunlar tam pislik insanlardır slotta biri varsa bile girerler hiç çıkmazlar kutu almasalar bile çıkmazlar

carnac ta orc tarafında kasıyordum slot söylemiyim

çinliler geldi 8 char abuk sabuk nick

adam kutu alamıyor ama çıkmıyorda bende inat ettim 3 ay ks attık birbirimize ama kazanan ben oldum

• çinlilerin zamanında girakon da clanı vardı kolluk yakmışlardı be..

bu oyunun bu hale gelemsine sebep olan gene bizim millettir. euko da adamların tepkisini açıkça görüyorsunuz. adamın birinden parti istemiştim. alışkanlık ya "add" yazdım. adamda türk olduğumu anladı tabi. ingilizce "neden seni partiye alacakmışım" dedi. bende ingilizce herkesin prieste ihtiyacı vardır falan gibi konuşunca sadece konuşabiliyormusun diye merak etti dedim. nedir bu ırkçılık diyincede sustu adam...

sebebi belli sen bu oyunun içine et. sonra adamlar laf edincede üste çıkmaya çalış. adamlar sonuna kadar haklı. malesef...
  • Bazı konularda doğru şeyler söylemişsinde adamlar uskodan hala çok para kazanıyorlar ve kolay kolay vazgeçmezler bundan. Hiç bir şey yapmamalaraına rağmen bu kadar para kazaniyor niye bi götürüsü olmayıpta çok getirisi olan bu oyunu satsın kafası rahat adamların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

çinlilerin zamanında girakon da clanı vardı kolluk yakmışlardı be..

bu oyunun bu hale gelemsine sebep olan gene bizim millettir. euko da adamların tepkisini açıkça görüyorsunuz. adamın birinden parti istemiştim. alışkanlık ya "add" yazdım. adamda türk olduğumu anladı tabi. ingilizce "neden seni partiye alacakmışım" dedi. bende ingilizce herkesin prieste ihtiyacı vardır falan gibi konuşunca sadece konuşabiliyormusun diye merak etti dedim. nedir bu ırkçılık diyincede sustu adam...

sebebi belli sen bu oyunun içine et. sonra adamlar laf edincede üste çıkmaya çalış. adamlar sonuna kadar haklı. malesef...

ya o yabancıların Türkleri dışlaması ko ya mahsus bir olgu değil MMO türü çoğu oyunda var bizdende oluyor Türkler misafirperver dir diyoruz adamları pt mize alıyoruz bizimde dışlamamız lazım yapmadığın birşey sana yapılınca ağırına gidiyor adamın en azından sende yapsan içinde ukte kalmaz ne biliyim hoş hareket değil ama öyle gerektiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Knight'a insanlar milyarlarca para veriyolar 1.500 milyar 2 milyar hatta daha üstü meblağlarla char dizeceğine gitsin sağlam bir oyuncu kasası dizsin sadece oyunun orjinali alsın şöyle adam gibi oyunlar oynasınlar NEDEN KNİGHT YANİ NEDEN ŞÖYLE OYUNLAR VARKEN NEDEN KNİGHT ?

Bilmiyorum Knight hiç oynadın mı ama böyle oyunlar Knight oynayan birine tat vermez oyuna kötü demiyorum ama bırakalı yıllar olsa da hala oynamak isterim ama şartlar oyunun durumu yüzünden oynayamıyoruz işte birçok oyun denedim ama hiç biri bu tadı vermez

• @Scarlet.

Knight basit oyun. İnsanlar çözülmeye bekleyen bir sürü sorunu yada görevi olan oyunları sevmiyorlar. Türkler sevmiyor yani.

Bu yüzden ko vazgeçilmez geliyor.
  • Türkler yüzünden neden c-west gibi bi severda koxp yok neden 83lvl charlar hala westte çok pahalı
    B.kunu çıkartan türklerdir
  • Bırakın artık şu yabancı sempatizanlığını derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Türkler yüzünden neden c-west gibi bi severda koxp yok neden 83lvl charlar hala westte çok pahalı

carnac west te koxp yok mu :)

sanırım hiç girmediniz weste aoc ve hornetleri görmediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

quote:

Orijinalden alıntı: söny

Türkler yüzünden neden c-west gibi bi severda koxp yok neden 83lvl charlar hala westte çok pahalı

carnac west te koxp yok mu :)

sanırım hiç girmediniz weste aoc ve hornetleri görmediniz

2aya yakındır oynuyorum westi cz rlb ardream için konusuyorum 2gün gördüm 2ay içinde bi kişi oda ban yedi para kasma yerlerine gelcek olursak beni pek ilgilendirmiyo onun para kasarken açtığı koxp ve türevleri ban yermi yemezmi onuda bilemem legal pk denilen şey var en azından sw'de +9itemi bırak +8item pazara düşmüyo charlar pahalı ardream o bildiğimiz eski 2008-2009tadında ardream vardı

• quote:

Knight'a insanlar milyarlarca para veriyolar 1.500 milyar 2 milyar hatta daha üstü meblağlarla char dizeceğine gitsin sağlam bir oyuncu kasası dizsin sadece oyunun orjinali alsın şöyle adam gibi oyunlar oynasınlar NEDEN KNİGHT YANİ NEDEN ŞÖYLE OYUNLAR VARKEN NEDEN KNİGHT ?

Videoyu izlerken bile kastı pc düşün artik

ayrica knigttan aldigim zevki hiç bir oyundan alamadim henüz

bir arkadas yazmiş çeşit geliyor oyun zevkeniyor falan diye,oyunun eski versiyonunu gözüm gibi arar oldum,koxpa expte karsi değilim geldigi su halde ama eski hali olsa seve seve ellede kasarim

gördüğüm bir cok 1453 pvpye kafalama daldim sırf o özlemi biraz giderebilmek eskisi gibi zevkli oynayabilmek icin

• birazda takıldığınız ortama çevreye bağlı seçici olursanız kxper rast gelmez
    yeniliğe açık olmak lazım ko'nun eski hali diyorsunuz o zamanda dupe vardı deli gibi gold bar yedekliyordu millet şimdide kxp var pek birşey değiştiği yok aslında sadece adamlar eskiye nazaran pis işlerini daha göstere göstere yapıyorlar o kadar. Dupe yaparken moradonda tenha mekan aradığmızı bilirim. KE zamanında
  • Öncelikle bence Knight Online'nin PvP sistemi diğer hiçbir oyunda yok. KO bence çok güzel bir oyun. Tabi eskiden çok daha zevkliydi bunu inkar edemem fakat şimdi bile itemin olduğu zaman zevkli bir oyun diyebilirim. Ben eskisinden çok daha az para kazandıklarına inanmıyorum. Eskiden tamam user sayısı çoktu ama emin olun boş kalabalık da çoktu. Premium almayanlar çoktu , cash almayanlar çoktu , GB pahalıydı bu yüzden GB alamıyorlardı tabi charlarını dizemiyorlardı o sebeple böylece premium da almıyorlardı. Ama şimdi itemler de geliştiği için oyun oynayabilmek için GB almak şart. ( Tabi oyunun başından beri oynayanlar itemlerini dizmişlerdir ama yeni başlayan birisi cz'ye adım atamaz mecbur GB almalı ). Ve GB fiyatları ucuz olduğu için hemen herkes GB alabiliyor. Itemlere o kadar para yatırmışken oyuna daha da bağlanıyor ve Premium ve Cash de satın alıyorlar. Bence eskisinden daha az kazanmıyor KO.
  • İstedikleri para doygunluğuna ulaştıkları için pek ugraşmıyorlar. Nasıl olsa yinede para akıyor. Çinliler diye bahsedilen grup türklerden ibaret diye biliyorum. Bu oyunu türkler bitirdi diye de bir olay söz konusu olamaz. Yabancılarda zamanında herşeyi yaptılar. Ve zamanında çıkan en iyi itemler yabancılardaydı . Onlar da illegal yollardan item soktular . Gm dupe vs.. Oyunun da el degiştirmedikçe düzelecegini sanmıyorum..
  • açlıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Videoyu izlerken bile kastı pc düşün artik

ayrica knigttan aldigim zevki hiç bir oyundan alamadim henüz

bir arkadas yazmiş çeşit geliyor oyun zevkeniyor falan diye,oyunun eski versiyonunu gözüm gibi arar oldum,koxpa expte karsi değilim geldigi su halde ama eski hali olsa seve seve ellede kasarim

gördüğüm bir cok 1453 pvpye kafalama daldim sırf o özlemi biraz giderebilmek eskisi gibi zevkli oynayabilmek icin

Çünkü videoyu izlerken bilgisayarın kasıyorsa bi kere sistemin o kadar berbatki zaten senin bilgisayarının 3-4 sene önceki oyunlarınıda çalıştırmasını beklemek hata olurki zaten o sisteme ancak knight yeter zaten.

Bi kere piyasada hangi oyunlar var neler çıkmış hiç araştırmassan etmessen knightan başka oyun tabi zevk vermez. Bende knight oynuyodum bende çok para verdim bıraktım ve böyle işlere daldım bu foruma üye oldum baktımki piyasada o kadar kaliteli oyunlar varmışki knight gibi zırvalarla boşuna zaman kaybetmişiz. İşini düzgün yapmayan gmler, hileler, koxplar almış başını gitmiş senin gibiler bu oyuna daha çok para verir. Sonra 3-4 milyar bayıldıktan sonra o char bi soyulur al işte bütün para çöpe gitti.

Bi kere 2-3 milyar vereceğinize tekrar söylüyorum sağlam bi oyuncu bilgisayarı dizin. Sonra piyasadaki oyunları araştırın ve taa 2003 2004 yılında çıkmış ve optimizasyonu olmayan grafiği vs olmayan yalın bir oyun oynamak yerine piyasaya çıkan oyunlara bakın. EA, Activision, Blizzard gibi ünlü oyun yapımcılarının çıkardıkları oyunlara bakın. Çünkü artık son 2-2.5 senede yapımcılar öyle kaliteli oyunlar sundularki bu oyunların multiplayer'da oynayanların rakamları tavan yaptı ve oyun piyasası acayip canlandı. Artık online oyun devri bitti. Knight gibi grafiği ve gerçekçiliği olmayan sadece görsel efektleriyle birde para tuzaklarıyla oyunu canlanır. Zaten oyun ilk zamanlarına göre çok kötü ve bu durumda bile hala oynayıp para yatıranlar var. Kendinize yazık ediyorsunuz.

Piyasada böyle kaliteli oyunları 1080p çözünürlük destekleyen bir monitör ve sağlam oyuncu kasasıyla knighta 2-3 milyar vereceğinize o parayı bunlara harcayın sadece bu bahsettiğim oyunların orjinalini almanız yeterlidir. Şimdi buraya bazı oyunların multiplayer videolarını koyacağım bakalım knight'a verdiğiniz paralarla böyle grafikleri üstün deneyimi ve adrenalini yaşatacak oyunlarla knightı tekrar karşılaştırın bakalım. BİRAZ AÇINDA GÖZÜNÜZÜ PİYASAYA. BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİNİ VE OYUNLARINI TAKİP EDİN. KNİGHT OYNAMAKTAN DÜNYADA NE OLUYO NE BİTİYOR HABERİNİZ YOK. ŞÖYLE KALİTELİ OYUNLARDA NE LAG SORUNU NE HACK SORUNU HİÇ BİRŞEY YOK. SİZ KNİGHT OYNAMAYA DEVAM EDİN SONRADA BÖYLE KONULAR AÇARSINIZ İŞTE

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.