Şimdi Ara

Usko (Knight Online) Neden Bu Durumlara Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Knight'a insanlar milyarlarca para veriyolar 1.500 milyar 2 milyar hatta daha üstü meblağlarla char dizeceğine gitsin sağlam bir oyuncu kasası dizsin sadece oyunun orjinali alsın şöyle adam gibi oyunlar oynasınlar NEDEN KNİGHT YANİ NEDEN ŞÖYLE OYUNLAR VARKEN NEDEN KNİGHT ?

tam da düşündüğüm şeyi yazmışsın :) ama battlefield 3 'ü paylaşacaktım ben.

gençler gelin BF3'e

• baba demişin iyi güzelde ko ya verdiğin paraya bu oyunları al falan diye var öyleleri çok çevremde ko'nun verdiği zevki vermiyor diyorlar o kadar canlı örnek varken çevrende girişmek istemiyor insan o işlere. Şu konuyu okuyan kişi sayısı kadar böyle diyen adam var çevremde gerek ko içinde gerek real de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

baba demişin iyi güzelde ko ya verdiğin paraya bu oyunları al falan diye var öyleleri çok çevremde ko'nun verdiği zevki vermiyor diyorlar o kadar canlı örnek varken çevrende girişmek istemiyor insan o işlere. Şu konuyu okuyan kişi sayısı kadar böyle diyen adam var çevremde gerek ko içinde gerek real de

Hocam işte millet oynamadan bilemez onu. Bakın ben canlı örneğim. Ben taa ko'ya 2006'da başladım kaç senedir oynuyorum parada yatırdım 300-350 gibi bi meblağ bi ardream char dizdim np'mi falan çok rahat kastım 30k np falan clanlara gitti dağıldılar en sonunda patch güncellemiyordu falan e dedim koxp'ta var madem ben bu oyunu bırakıyım tamamen bırakalıda 2 sene falan oluyor şimdi geçen yaz böyle oyunları araştırdım giriştim sistemim iyi olmasada bu oyunları aldım single player oynamakla yetindim single player bile o kadar zevk verdiki gerçekçilik ve aksiyon olsun bunun multiplayer'ını oynamayı hayal bile edemiyorum. Şimdi aylardır annemi babamı güzel bir oyuncu bilgisayarı toplatmak için uğraşıyorum çünkü videolara bakınca bile ağzımın suları akıyor.

İnsanlar denesinler şöyle oyunları oynamayı 1080p'de oynasınlar (Şahsen videolar bile yeter) sonra gelip bunu tekrar konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 10 Şubat 2012; 15:53:12 >

• quote:

baba demişin iyi güzelde ko ya verdiğin paraya bu oyunları al falan diye var öyleleri çok çevremde ko'nun verdiği zevki vermiyor diyorlar o kadar canlı örnek varken çevrende girişmek istemiyor insan o işlere. Şu konuyu okuyan kişi sayısı kadar böyle diyen adam var çevremde gerek ko içinde gerek real de

Evet buna katılıyorum. Ben yıllardır şu konun çilesini çekmemek için heryerde aradım knighta en yakın sayılabilecek oyunları ama yok arkadaş olmuyor. Cabal vs bir çok oyuna baktım sarmıyor. Aion dediler onu denemedim onuda deneyeceğim fakat ko daki gibi cz vs pk alanları olsun karşılıklı ırklar olsun classlar olsun party ile clan ile çıkalım pk ya bana böyle bi oyun lazım combosu olsun el becerisi gerektirsin ama hepsini bir arada bulamıyorum hiç bir oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Evet buna katılıyorum. Ben yıllardır şu konun çilesini çekmemek için heryerde aradım knighta en yakın sayılabilecek oyunları ama yok arkadaş olmuyor. Cabal vs bir çok oyuna baktım sarmıyor. Aion dediler onu denemedim onuda deneyeceğim fakat ko daki gibi cz vs pk alanları olsun karşılıklı ırklar olsun classlar olsun party ile clan ile çıkalım pk ya bana böyle bi oyun lazım combosu olsun el becerisi gerektirsin ama hepsini bir arada bulamıyorum hiç bir oyunda

baktığın oyunlar hep online oyunlar. Ayrıca bana göre insanı en çok saran oyun türü FPS'dir. İnternet cafelere baktığınızda çoğu çocuk counter oynamak için gidiyor. Ben hiç topluca gidipte araba yarışı oynayan veya knight oynayan görmedim. Ne zaman bi internet cafeye gitsem insanlar toplaşıp counter oynuyolar. Buda demek oluyorki silahlı oyunlar daha çok sarıyor.

Sana soruyorum. Sen knight'ta 0'dan bir char açsan ve 1 lira bi vermesen. Gerçekten bunu yap bakalım knight'a hiç bir şekilde para verme ve elinde hiç bir itemin olmasın. Canavarlardan kestiğin paralarla kendi + basmaya çalıştığın itemlerle oyna bakalım. O zevki alacakmısın ? Sadece canavar kesmekten ibaret olacak herşey.

Ama gidipte D&R'dan falan bi Bad Company 2 veya BF3 alsan oyunu yükleyip multiplayer'a girmen yeterli olacaktır. Oyunda silah satın alma premium falan ıvır zıvırları yok. Oyun sadece serial istiyor o kadar. Bak gördün mü ? Oyunun orjinali alman bile yeterli. Ama knight'ta birşeyler yapabilmek için 2-3 milyarlara kadar para vereceksin hiç acımadan. Knight oynarken sadece adam kesmeye çalışıp np alacaksın ama bu dediğim oyunları oynayarak hem görsel açıdan hem grafik açısından hemde gerçekçilik açısındanda saracak. Sen knight'a girdiğinde bi gün o gün hiç adam kesemedin doğru düzgün millet seni kesti hep diyelim. Ne olacak ? "benim daha iyi itemler dizmem lazım millet kesiyor baksana" diyip gene para vereceksin. Ama dediğim oyunlarda sadece silahı iyi kullanıp reflekslerinin iyi olmasına bağlı. Knight para + yeteneğe bakar dediğim oyunlar ise sadece yetenek.

Ha bunları yazarken knight'a premium ve gb alacabilcek gücünüz varsa orjinal oyun alacak kadarda gücünüzün olduğunu tahmin ederek yazdım. Söz sizde

İyi günler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

baktığın oyunlar hep online oyunlar. Ayrıca bana göre insanı en çok saran oyun türü FPS'dir. İnternet cafelere baktığınızda çoğu çocuk counter oynamak için gidiyor. Ben hiç topluca gidipte araba yarışı oynayan veya knight oynayan görmedim. Ne zaman bi internet cafeye gitsem insanlar toplaşıp counter oynuyolar. Buda demek oluyorki silahlı oyunlar daha çok sarıyor.

Sana soruyorum. Sen knight'ta 0'dan bir char açsan ve 1 lira bi vermesen. Gerçekten bunu yap bakalım knight'a hiç bir şekilde para verme ve elinde hiç bir itemin olmasın. Canavarlardan kestiğin paralarla kendi + basmaya çalıştığın itemlerle oyna bakalım. O zevki alacakmısın ? Sadece canavar kesmekten ibaret olacak herşey.

Ama gidipte D&R'dan falan bi Bad Company 2 veya BF3 alsan oyunu yükleyip multiplayer'a girmen yeterli olacaktır. Oyunda silah satın alma premium falan ıvır zıvırları yok. Oyun sadece serial istiyor o kadar. Bak gördün mü ? Oyunun orjinali alman bile yeterli. Ama knight'ta birşeyler yapabilmek için 2-3 milyarlara kadar para vereceksin hiç acımadan. Knight oynarken sadece adam kesmeye çalışıp np alacaksın ama bu dediğim oyunları oynayarak hem görsel açıdan hem grafik açısından hemde gerçekçilik açısındanda saracak. Sen knight'a girdiğinde bi gün o gün hiç adam kesemedin doğru düzgün millet seni kesti hep diyelim. Ne olacak ? "benim daha iyi itemler dizmem lazım millet kesiyor baksana" diyip gene para vereceksin. Ama dediğim oyunlarda sadece silahı iyi kullanıp reflekslerinin iyi olmasına bağlı. Knight para + yeteneğe bakar dediğim oyunlar ise sadece yetenek.

Ha bunları yazarken knight'a premium ve gb alacabilcek gücünüz varsa orjinal oyun alacak kadarda gücünüzün olduğunu tahmin ederek yazdım. Söz sizde

İyi günler

Şimdi şöyle bir durum var bu oyunu 8 senedir oynuyorum hiç para vermeden 8 senede inanılmaz derece yükselebilirsin ben vernedimmi verdim tabi ama karşılığınıda aldım ayrıca bu kadar sene bu oyunu oynadıktan sonra bu yaşam tarzı gibi oluyor bir nevi sigara bağımlılığı gibi o yüzden bırakmak kolay olmuyor. O kadar k0xp olduğu zamanlardada oynamamızın sebebi bu. Buna benzer başka oyun arama sebebide hile olmaz belki diye umut etmemiz. Onun dışında counter hl bunlar efsane oyunlardır özellikle ark.larla cidden çok eğleniyor insan fakat evde oturup uzun süre cs oynadığımda sıkılıyorum ve kapatıyorum. Senin demek istediğini anlıyorum örnek olarak Heroes of Newerth da oynuyorum oda senin bahsettiğin oyunlar gibi sayılabilir ama olmuyor işte gizli bir güç bu oyuna çekiyor bizi

• Oyunun verdikleriylede iş yapabilirsin oyun bilgin olması yetecektir ne adamlar var çevremde benim adam +8 wood satarak başladı işe 55 level asas ile kxpsuz kendisi çıkardı hep hiç para vermedi premiumu bile siteye gb satarak aldı şimdi üstünde 9 set var knight'ın şu yanı iyi ne kadar çok başında durursan o kadar ilerdesin demektir. Şimdi birisi diyicek ne alaka falan öyle diyen adamda k bakmasın NooB tur. Oyunu bilen adam her türlü ayakta durur.

FPS işine gelince bizim insanımız muhabbet arıyor ortam arıyor ne adamlar var ko'da msn niyetine oyuna giriyor sırf muhabbet ettiği için. İtemleride ortanın üstüne bu itemleri neden yaptın madem amacın laklaktı diye soruyorsun adam diyor daha rahat ortam ve çevre edinebilmek için. Böyleleride var bu oyunda para harcayan kadar kazanan kesimde var. Gb ve item satarak faturalarını ödeyenler var. Bu senin elinde saydıklarımdan herhangi birisi olabilirsin istediğin zaman.

• quote:

quote:

Hocam işte millet oynamadan bilemez onu. Bakın ben canlı örneğim. Ben taa ko'ya 2006'da başladım kaç senedir oynuyorum parada yatırdım 300-350 gibi bi meblağ bi ardream char dizdim np'mi falan çok rahat kastım 30k np falan clanlara gitti dağıldılar en sonunda patch güncellemiyordu falan e dedim koxp'ta var madem ben bu oyunu bırakıyım tamamen bırakalıda 2 sene falan oluyor şimdi geçen yaz böyle oyunları araştırdım giriştim sistemim iyi olmasada bu oyunları aldım single player oynamakla yetindim single player bile o kadar zevk verdiki gerçekçilik ve aksiyon olsun bunun multiplayer'ını oynamayı hayal bile edemiyorum. Şimdi aylardır annemi babamı güzel bir oyuncu bilgisayarı toplatmak için uğraşıyorum çünkü videolara bakınca bile ağzımın suları akıyor.

İnsanlar denesinler şöyle oyunları oynamayı 1080p'de oynasınlar (Şahsen videolar bile yeter) sonra gelip bunu tekrar konuşalım

Bende eskiden Half life hastasıydım pc'yi ilk aldığım zaman ilk oynadığım oyun diyebilirim.
    Arkadaş knightla tanıştırdı beramus yeni açılmıştı mage tayfa kurduyduk kendimizde +6 bone staff la Tyon keserdik. Zaman geçti arkadaşlarımız soydu bizi. Kıskançlık krizine girip pis şakalar yaptılar kimse demedi gel kasıyım seni diyip yardım etmedi bana yalnızlığın en boktan şeklini oyunda tattım. Buda beni aşırı şüpheci yaptı.
    Deneyimlerimle şuan güzel bir karakterim clanım ve çevrem var. Bu noktaya geldikten sonra geri half life ve benzeri oyunlar oynamak istermisin diye sorsan hayır derim

• Hala değişmezim CS 1.6 'dır ama KO bence her haliyle en güzel pvp yapılacak oyundur.
  • ilk zamanlarda bizim yani ko oyuncularının hatası hf ye para vermekle sonra ise k2 nin aç gözlülügü şuan bu oyunun bir ayagı çukurda
    oyun kapanırsa onlarca kişi k2 ye dava acacak ama nafile anlaşma yapıyorsun oyuna baslarken yani k2 bize bu oyunu oynamamıza izin veriyor ama aslında tapusu k2de 2006 yılında ne güzeldi olympia ahh ama k2 baktı koxpda para var bide enayi gibi pre cekiyoruz.Bombanın pimini çekti elinde tutuyor ama yakında patlıyacak açıkcası böyle
  • bazen sorunu kendımızde aramalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhun1453

bazen sorunu kendımızde aramalıyız

kesinlikle doğru bir yorum. koxp-dupe tarzı oyun açıklarından faydalanarak oyunu katlanmaz hale getiren bizleriz.
  • Çünkü Türkler USKO oynuyor. İşte sebep.
  • Bence asıl neden Turkler dıye dusunuyorum google amcaya girin bi dupe yazın koxp yazın Heaven Fire yazın kac mılyon sonuc cıkıyor kac forum sıtesı kac koxp sıtesı turklerın fesatlıgı yuzunden oluyor. Ve size onerecegim bir sure zor pvp takılın arkadas cevrenızle acayıp sarıyo ben sahsen 2007 den berı oynuyorum suana kadar en fazla verdıgım para 50 lıra ve gerısını ucuzdan al pahalıdan sat gıbı taktıklerle gelıstırdım yanı demek ıstedıgım gb cekmeden oynayabılınecek bır oyun . Baska oyunlara gelirsek bir arkadasımız silah oyunları sarıyo demis bir internet cafeye git Wolfteam denilen bir oyun var oyunda 15 yas sınırı var 7 yasındakı cocuklar dogum tarıhlerını 90 yaparak oyunu oynuyorlar
  • vallah be ilk knight oynadgımda daha cocuktum resmen :D 2 tane sw vardı ares felan vardı sonra birden türkler oyuna akın etti oyun oyun olmaktan cıktı eskinde vardı koxp dupe felan hersey vardı ama cz iş yapmazdı bu kdr millet cz cosardı bi kac ay önce bidaha oynuyam dedim ko mage koxp diye bişe cıkmıs cz bi halt yiyemiyosun yazıları okudum anladgım kadarıyla hala öle oyun denmez buna bence başka bi firma oyunu alıp yeniden yaratmalı güvenlikten tut grafiklere anca öle düzenlenir ayrıca böle olmasın bi sebebide türk firması k2 tek sahip ken bu kdr değildi tr firması ortak bi oldu olan oldu 1-2 yılda oyun cöktü resmen
  • quote:

Knight'a insanlar milyarlarca para veriyolar 1.500 milyar 2 milyar hatta daha üstü meblağlarla char dizeceğine gitsin sağlam bir oyuncu kasası dizsin sadece oyunun orjinali alsın şöyle adam gibi oyunlar oynasınlar NEDEN KNİGHT YANİ NEDEN ŞÖYLE OYUNLAR VARKEN NEDEN KNİGHT ?

MMORPG ile FPS'yi karşılaştırman çok büyük hata...

• Rappelz oynayında oyun görün arkadaşlar.
  • quote:

quote:

quote:

Bende eskiden Half life hastasıydım pc'yi ilk aldığım zaman ilk oynadığım oyun diyebilirim.
    Arkadaş knightla tanıştırdı beramus yeni açılmıştı mage tayfa kurduyduk kendimizde +6 bone staff la Tyon keserdik. Zaman geçti arkadaşlarımız soydu bizi. Kıskançlık krizine girip pis şakalar yaptılar kimse demedi gel kasıyım seni diyip yardım etmedi bana yalnızlığın en boktan şeklini oyunda tattım. Buda beni aşırı şüpheci yaptı.
    Deneyimlerimle şuan güzel bir karakterim clanım ve çevrem var. Bu noktaya geldikten sonra geri half life ve benzeri oyunlar oynamak istermisin diye sorsan hayır derim

kesinlikle haklısın kardesim yaklasık 9 yıldır oynuyorum ben oynarken 2-3 sw wardı. millet +7 itemi olana kral gozuyle bakıordu sora Turk-Çin Adileri girdi oyuna düpesiydi osuydu buysuydu derken oyun bu halini aldı malesef:( ama şunu soyliyim k2 bu oyunu tekrar eski haline getirebilirse dunya uzerindeki hic bi oyun şirketi baş edemez. Eski playerler icin 4-5 sw kurucan bide yeniler icin kurcan herseyi duzeltcen bak gor o zaman ne oluyor. dunyayı kasıp kavurur eskisi gibi.

• İnsan egosu,hırs,bağımlılık ve para .. ah ah güzel olan herşeyi batırmaya yetiyor işte bunlar..
  • Merhabalar,

Senelerdir bu foruma üyeyim ve senelerdir bu oyunu oynamaktayım. Ara verişlerim olsa da, bu oyun kadar zevkli bir pk sistemi henüz başka bir online oyunda görmedim. Herhangi bir ping sorunu yaşamadan anlık yapılan karşılıklı PvP durumu muazzam. İnsan ayrımına girmek istemiyorum. Sadece söylemek istediğim bir kaç şey var. Oyunu oyun olmaktan çıkaran şey, İllegal davranıştır. Kill Steal, Leeching, Scaming, dediğimiz durumlar ise kullanıcıya özel etik olmayan davranışlardır ama İllegal değildir. İllegal davranış ise oyuna sitelerin adını reklam etme, hacklemek, makro yazılım kullanma ve oyun hatalarından yararlanma diyebiliriz. Bu oyunu oynayan insanların bir çoğu Türkiye de ve bu insanların yaşının ortalamasının 12 ila 14 olabileceğini tahmin ediyorum. Bu yaşlardaki çocukların bu denli Oyunda üstün olma amaçlarının sosyolojik psikolojisini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Bunun yanı sıra oyundan sadece para kazanmak için faydalanan şahıslar da mevcut. Slotlarda para kasmak isteyen. Veya PK alanlarında bu karakterlerin daha çok NP'li olmasını sağlayıp, satma uğraşına giren insanlar da var. Şahsi fikrim, aslen oyunu zedeleyip bozan bu tür şahıslardır. Aksi takdirde diğer şahısların tespit edilip, dışlanması çok daha kolay olabilir. Böylelikle bu programı kullanma alanları çok kısıtlı olur. Mesela en tenha slotta ve sadece EXP kasarken. Buna sanırım şuan hiç birinizin itirazı olmaz. Son olarak, oyunun sahibi olan şirket, mevcut diğer oyunlarından gayet makul paralar kazanmakta. Ve oyunu oynayan Türklerden yeterince tepki sesi çıkmayınca onlarda pek umursamadılar. Sonuçta global düzende, kendini düşünmeyeni artık kimse düşünemez mantığı geçerli oldu. Bu oyunun eski haline dönmesi için oyuncuların düzene başkaldırması gerekiyor. Bunu her gördüğünüz hilecinin video, fotosunu çekip göndererek banlanmasını sağlamak ve buna bağlı olarak premium olmadan oyunu oynamak. Oyunun sahipleri de bunu farkettiği anda elini taşın altına koyar. Premium satışı düşüşü, hile raporlarında büyük artış, ve bunun üstüne slotlarda partyler kurup EXP kasmaya çabalamak ise bunu tamamıyla devreye sokar. İnanın bana bu dediklerimi her serverda düzenli pre alan 100 kişi yapsa, bu oyun düzelmeye başlar ve sonunda eşit bir ortam ortaya çıkar. Aradaki çürük elmalar zaten barınamaz duruma gelir. Buradaki tek nüans, oyun yapımcısı bu durumdan, az olmasa da daha fazla para kazanamayabilir. Zaten bu sebep yüzünden oyuna müdahale etmiyorlar. Ama sizden tepki gelirse, onlar bu hamleleri yapmak zorunda kalacak. Bu yazdıklarımın hepsi tamamiyle legal bir oyun oynamak isteyen oyuncular içindir. Benim son sözüm ise illegal program kullananlar, zaten KO ile gerçek hayat arasındaki ince farkı görmek için çok daha beklemeleri gerekecektir. Bu yüzden kullanıyorlardır. Yeter ki güç sizde olmasa bile gücün sizde olduğunu hissettirin. İyi forumlar dilerim sevgi ve saygılarla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.