Şimdi Ara

Usko yu Bırakırken Vahşice Katliyam gibi Upgrade Yapmak :P (ÖNERİLER) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrFuRKaN

oovv süper bi upgrade olacak gibi maalesef tavsiyem yok ama bu konunun takipçisiyim

aynen
  • Hala ses soluk yok kesin bişiler var
  • Bence Adam iflas Etmiştir Bilgisayarıda Kırınca Net'e giremez olmuştur.
  • ya da pc başında sızdı hala uyuyor
  • Nese bizde cafeden girince öqreniriniz
  • EE son durum nedir :D noldu
  • Hala ortalarda yok
  • Basmadan once banyonu yap
  • BeyLer Dün geçe tam 5:07 de bitti upgrade KecoonLarın iLersindeki yerde Bastm Teker teker kırmızıyı göre göre TamamLadım Son hedef Cleavere geldiğinde Ekranı kapadım 0 A DA BASTIM TOWN attım chat dan Yattım uyudum :D

Öğlen 2.5 gibi uyandım :P Ve uyandığımda dc yemiştim Girdim oyuna Bir baktm 2 tane Middle Clas ve 1 tane buss :D KurtuLmuş oldum oyundan Başarısız bi Upgrade sayesinde...:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT_eXpReSs -- 6 Ağustos 2009; 16:27:14 >
  • Vaybe Geçmiş Olsun Dostum
    En Azından Bu illetten Kurtulmuş oldun..
  • Oyunu birakabilmek kadar iyi bi upgrade olucaqini düşünmüyorum
  • Koxper Sövmekten... , Dupecileri İzleyip Yapamamaktan ... , K2 nin haksızlıklarına göz yummaktan... , Koxperlrle eşit tutulup aynı ortamı paylaşmaktan... , Pazarda gecegündüz item satmaya çalışmaktan , Exp Kasıp zmaanımı harcamaktan , Prremium ve cash derdinden... , Np kasarken çıkan bütün sorunlardan Yani kısaca herşeyden ;

Kurtuldum ve mutluyum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT_eXpReSs -- 6 Ağustos 2009; 16:42:39 >
  • +100
    quote:

Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs

Koxper Sövmekten... , Dupecileri İzleyip Yapamamaktan ... , K2 nin haksızlıklarına göz yummaktan... , Koxperlrle eşit tutulup aynı ortamı paylaşmaktan... , Pazarda gecegündüz item satmaya çalışmaktan , Exp Kasıp zmaanımı harcamaktan , Prremium ve cash derdinden... , Np kasarken çıkan bütün sorunlardan Yani kısaca herşeyden ;

• quote:

Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs

Koxper Sövmekten... , Dupecileri İzleyip Yapamamaktan ... , K2 nin haksızlıklarına göz yummaktan... , Koxperlrle eşit tutulup aynı ortamı paylaşmaktan... , Pazarda gecegündüz item satmaya çalışmaktan , Exp Kasıp zmaanımı harcamaktan , Prremium ve cash derdinden... , Np kasarken çıkan bütün sorunlardan Yani kısaca herşeyden ;

Bende mi anviLe bi uqrasam
  • Bizde şans yok kesin bir +10 Çıkar oyunu bırakmayalım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

Bizde şans yok kesin bir +10 Çıkar oyunu bırakmayalım diye

+101
  • TT_eXpReSs Kardeş;
    En sonunda verdiğin değerli DERS için teşekkür ediyorum. Zamanını en iyi şekilde değerlendiren insanlar olmamız dileklerimle bir kez daha teşekkür ediyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrFuRKaN

ya da pc başında sızdı hala uyuyor

ADAM KESIN ITEMLERI YAKTI VE SINIRDEN BAYILDI YA DA KALP KRIZII
  • oyunu bırakmak için bunları yapmana gerek varmıydı? (Zaten inanmıyorumda yaktıgına.) Neysse böyle yaptın yaktın diyelim. Hiç mi iraden yok senin ? onları normal satıp oyuna harcadıgın paraların az da olsa cıkarıp bıraksaydın yapamazmıydın bunu? (neyse bir fake konun daha sonuna geldik.10-15 yasındaki cocukların yalanlarına kanmayın.)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.