Şimdi Ara

Usko yu Bırakırken Vahşice Katliyam gibi Upgrade Yapmak :P (ÖNERİLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basıcağım İtemLer resimde belirttiğim Gibi oLucak. 4 Tane ayriyetten Two handed aLıcam .

İlk olarak HedefLer bunLar : +10 CLeaver , Md +9 Yada Chitin +9

Patlatcağım İtemler : Holly animor +6 , İron impact +7 , 2 parça +7 noreb chitin , +9 pole axe , 3 parça +8 paper kıyafet ( mage hp Pauldron )

BasıcakLarım : 2 Parça +8 Chitin (Pads ve gLoves) ( Pauldron çok aradım ama Şansıma 1 tane bile koyan yok 24 saat içinde , takatim kalmadı artık gLoves çektim. ) , 4 ADET No reb NoNpc +8 md ( 3 tanesiniben basmıştım çok değerli bunlar :P ) , 1 ADET İse +9 CLeaver Nonpc

Saat 5 gibi basıcam Üzerimde yer kalmayacağı için daha fazla şey basamyrm 11 gb daha kaldı :D onlarlada napıcağımı bilmiyorum. :P Bi destek olup Eksik bişeyim varsa SöyLeye bilirmisiniz Sizce daha çok Uniq patlatmalımıyım ? yada hiç two handed almadan 4 tane daha +8 paper Çeksemmi . ?

BU GECE SAAT TAM 5 DE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BDW BAŞLADIĞI AN SERVER AKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT_eXpReSs -- 5 Ağustos 2009; 20:34:49 >

• oovv süper bi upgrade olacak gibi maalesef tavsiyem yok ama bu konunun takipçisiyim
  • Paran varsa +7 High class dene.
    Yoksa +6 Helenid +6 Scorpion Bow +6 Chitin Bow gibi itemlerde deneyebilirsin.Upgrade hakkında ahım şahım bilgim yok ama +8 high class basarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBody®

Paran varsa +7 High class dene.
    Yoksa +6 Helenid +6 Scorpion Bow +6 Chitin Bow gibi itemlerde deneyebilirsin.Upgrade hakkında ahım şahım bilgim yok ama +8 high class basarım
    +9 lar olabilir. ama +10 u unut derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBody®

Paran varsa +7 High class dene.
    11 gb para Kaldı 4 tane two handed yerine High class çekcek Sizce uniqmi olsun yoks normal mi bu konuda tavsiye varmı aceba ? he bide Helenid cb yada sb +6 bulmak kadar zor bişey olamaaz heralde :D biraz daha koolay olsa :) +7 sini belkide +6 sı satan bulunmaz onların :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs

11 gb para Kaldı 4 tane two handed yerine High class çekcek Sizce uniqmi olsun yoks normal mi bu konuda tavsiye varmı aceba ? he bide Helenid cb yada sb +6 bulmak kadar zor bişey olamaaz heralde :D biraz daha koolay olsa :) +7 sini belkide +6 sı satan bulunmaz onların :D

Alıntıları Göster
    bence kalan paraya yakmalık ucuz unique item lar al (piyasayı bilmiyorum o yüzden bişi diyemicem) ama unique al ucuz olanlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

bence kalan paraya yakmalık ucuz unique item lar al (piyasayı bilmiyorum o yüzden bişi diyemicem) ama unique al ucuz olanlardan

Alıntıları Göster
    dikkat et cleaver gorev cleaveri olmasın trina koyamazsız yoksa genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImYourLife

dikkat et cleaver gorev cleaveri olmasın trina koyamazsız yoksa genç

Alıntıları Göster
    No npc demiş zaten arkadas ama sen yinede uyarmıssın ne kadar duyarlısın

• quote:

Orijinalden alıntı: samurai07

saol

• quote:

Orijinalden alıntı: ImYourLife

quote:

saol

Alıntıları Göster
    uniq olarak +7 cold dagger alabilirsin 8 i para eder sanırım geçerse

anvile güven olmaz bakarsın ilk item 9 olur bakarsın hepsi yanar bol şans...

edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 5 Ağustos 2009; 23:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

uniq olarak +7 cold dagger alabilirsin 8 i para eder sanırım geçerse

anvile güven olmaz bakarsın ilk item 9 olur bakarsın hepsi yanar bol şans...

edit : yazım hatası

Alıntıları Göster
    holy animor +7 olur baştan biter

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

holy animor +7 olur baştan biter

Alıntıları Göster
    bence charı sat gitsin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Son söylediğin kesinlikle doğru... Böyle bir upgrade için çok hafif itemlar seçmişsin.Paperler kalsın ama unique eklemen lazım mademki paran artıyor.Unique ler sana hiç bir zaman bişey kaybettirmez.Tabi oyunu bıraktığın için böyle söylüyorum.Tam tersine yanmazda geçerse daha önceden yaktıklarını kurtarır hatta kara geçme ihtimalin var.+7 sword of beast yada +7 sword of dead bulmaya çalış bulamazsan +7 schorching staff, +7 stone spilitter, +7 syphioric.... Bunlarda işini görür.Ben olsam kesinlikle şöyle yapardım...

1 parça +8 paper (mümkün olduğunca en değersizden en değerliye sıralamak lazım)

2 parça +7 çitin

+9 pole axe (geçme şansı az o yüzden başta yakmanı tavsiye ederim)

+7 sword of beast yada +7 sword of dead (2 tanede olabilir bunlar)

+7 chaotic staff

+6 holy animor

+7 Iron impact (trinalı)

+7 spear of murky (trinalı) (bu itemı bulmanı tavsiye ederim)

2 parça +8 chitin (trinalı)

+9 cleaver (trinalı) (bu itemı md lerden önce bas çünkü öncede bassan sonrada bassan realist olmak gerekirse geçme şansı çok zayıf.Madem öyle md lerin şansını arttırsın.Esasında ben olsam bunu satar md alırdım 2 tane tabi sen bilirsin...)

4 parça +8 md (trinalı)

28 parça oldu diye hesapladım buslarla birlikte inşallah hepsi yanmaz fakat bu sıralamanın neresinde başarılı olursan ol önceki yananları amorti edecektir +7 sword of beast ve dead hariç.Bende sonucu dört gözle bekliyorum eski bir xigenonlu olarak.Umarım başarılı olursun dikkat et senden başka anvilde kimse olmasın x2 moradon tercih et derim kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collossus -- 5 Ağustos 2009; 23:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Son söylediğin kesinlikle doğru... Böyle bir upgrade için çok hafif itemlar seçmişsin.Paperler kalsın ama unique eklemen lazım mademki paran artıyor.Unique ler sana hiç bir zaman bişey kaybettirmez.Tabi oyunu bıraktığın için böyle söylüyorum.Tam tersine yanmazda geçerse daha önceden yaktıklarını kurtarır hatta kara geçme ihtimalin var.+7 sword of beast yada +7 sword of dead bulmaya çalış bulamazsan +7 schorching staff, +7 stone spilitter, +7 syphioric.... Bunlarda işini görür.Ben olsam kesinlikle şöyle yapardım...

2 parça +8 paper (mümkün olduğunca en değersizden en değerliye sıralamak lazım)

2 parça +7 çitin

+7 chaotic staff

+6 holy animor

+7 Iron impact (trinalı)

+9 cleaver (trinalı) (bu itemı md lerden önce bas çünkü öncede bassan sonrada bassan realist olmak gerekirse geçme şansı çok zayıf.Madem öyle md lerin şansını arttırsın.Esasında ben olsam bunu satar md alırdım 2 tane tabi sen bilirsin...)

4 parça +8 md (trinalı)

28 parça oldu diye hesapladım buslarla birlikte inşallah hepsi yanmaz fakat bu sıralamanın neresinde başarılı olursan ol önceki yananları amorti edecektir +7 sword of beast ve dead hariç.Bende sonucu dört gözle bekliyorum eski bir xigenonlu olarak.Umarım başarılı olursun dikkat et senden başka anvilde kimse olmasın x2 moradon tercih et derim kolay gelsin...

holyi daha önce atsa iyi olur ozamana kadar hepsi yanarsa holy geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

Orijinalden alıntı: collossus

2 parça +8 paper (mümkün olduğunca en değersizden en değerliye sıralamak lazım)

2 parça +7 çitin

+7 chaotic staff

+6 holy animor

+7 Iron impact (trinalı)

4 parça +8 md (trinalı)

holyi daha önce atsa iyi olur ozamana kadar hepsi yanarsa holy geçer

Alıntıları Göster
    Cleaverı yakana kadar onun yerine iki tane md+8 alırsan şansın daha fazla olur veya hiç değilse shard+8 al,at +9a.Ama cleaverı feda etme derim yani daha iyi,daha yüksek ihtimalle girebilirsin anvileSonuçta +9 +10 kıyaslarsan neyin mantıklı olduğunu anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Cleaverı yakana kadar onun yerine iki tane md+8 alırsan şansın daha fazla olur veya hiç değilse shard+8 al,at +9a.Ama cleaverı feda etme derim yani daha iyi,daha yüksek ihtimalle girebilirsin anvileSonuçta +9 +10 kıyaslarsan neyin mantıklı olduğunu anlarsın

Alıntıları Göster
    İlk olarak şu spear of murky işini halletmeye çalış tım çok zor bulamadım 1 tane buldum 16 gb dedi pm yi blockladım :P ^^

Ek oLarak söylemek istediğim bişey var oyundan kurtulmak istiyorum ne kadar Çok risk alırsam o akadar kaara giderim Şmdi CLe 10 ( Büyük bi hayal olsa bile) `a bile geçse Geri başlıycağım Kesin ama md geçerse eğer satar ytl ye çeviririm daha mantıklı oluyo.

He eğer derseniz Hiç upgrade yapma direk ytl ye çevir ölede işime gelmiyoçok gb kaybımoluyo Ya hep ya hiç daha mantık lı 1 yatırıp 50 almak varken neden 1 i kendinden dah düşük bi değere satıyımki... He tabi bunların hepsini patlıycağı riskini göze alarak yapıyorum o yzzdn biraz rahatım , 4 gözle bekliyorm artık yapıcak bişiyok :P ya yahep ya hiç geçmessede ÜzüLmem yane :DKurtulmuş olurum oyundan :D

Millet tam bdw için a1 e girdiğinde yani 4:55 gibibşlycm tam Ft girişinin orda bascam az lag az Risk :D geçen sene aynen böle upgradede dc yiyenbi insan olarak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Alıntıları Göster
    gbleri bana verebilrmsn? oyundaki pm limonata2 akara 2de olcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XMERTCANAVAR2X -- 6 Ağustos 2009; 0:21:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

gbleri bana verebilrmsn? oyundaki pm limonata2 akara 2de olcam

Alıntıları Göster
    +7 spear of murky bulamadıysan +7 chd de olur...
  • bi uyarım var geçen bi arkadaşımın başına geldi söyliyim dedim
    tmm upradeye laf yok bilmemde pek saten ama dikkat et yarısını bastıktan sonra basma hakkın bitmesin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LooKFoRSpike

bi uyarım var geçen bi arkadaşımın başına geldi söyliyim dedim
    tmm upradeye laf yok bilmemde pek saten ama dikkat et yarısını bastıktan sonra basma hakkın bitmesin!!!
    vakit geliyor hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.