1) Oyuna tek yatırdığım para 1 Kere aLdığım Premiumdur Gb ye paravericek Kadar aciz olduğumu sanmıyorum eğer ki sen öyleysen onuda bilemem inanmak inanmamak senin elinde sana biişey kanıtlamak zorunda olduğumu Hiç de Düşünmüyorum ... 2) Tekrar söylüyorum İstanbul/bahcelievlerde oturuyorum açık adres için pm atablrsn.. ( yaşımı öğrenmen için )
1) Oyuna tek yatırdığım para 1 Kere aLdığım Premiumdur Gb ye paravericek Kadar aciz olduğumu sanmıyorum eğer ki sen öyleysen onuda bilemem inanmak inanmamak senin elinde sana biişey kanıtlamak zorunda olduğumu Hiç de Düşünmüyorum ... 2) Tekrar söylüyorum İstanbul/bahcelievlerde oturuyorum açık adres için pm atablrsn.. ( yaşımı öğrenmen için )
olmuyor işte böyle herkezde forumda bir adres verme hevesi var adrese gidincede boş boş bekliyorsun pm atıyorsun cevap verilmiyor.bence bana atar yapma.ankarada oturuyorum istiyorsan her zaman gelebilirsin.Ankara/Kolej ayrıca böyle bir konuyu actıgın için kesinlikle 12-13den büyük değilsin :) cümlelerine bak sonra cevap ver ufaklık tamam :)
bu nedir?
yüz yüze demek istiyor ingiliz özentisi ergen gencimiz
GüLüyorum bitek ... :P Açık adres biLe veriyorum yemiyosa oda senin sorunun ! Burda arıza çıakran sensin eğer yaşımın 12-13 oLduğunu SöyLeme cesaretini buLuyosan GeLip Yüzyüze görüşelim ben bitek bunu söyLüyorum Ben hergün onLineyim sadece pm atman yeterLi Burda miLLete laga luga yapma ! Daha da bu konu üzerinden bişey yazmıycam Uplamak istemiyorum ! Eğer derdin varsa Pm den yaz
sırasıyla basarsan fp ler ve 2 parca cıhıtın sonrasında. burada+6 holy +7 olma sansı var .uprate uyumunu bozabılır bana gore.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme