Şimdi Ara

Usko yu Bırakırken Vahşice Katliyam gibi Upgrade Yapmak :P (ÖNERİLER) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gfbdogukan47 FaceToface görüşmek istermsn aceba ? Bahçelievlerde oturuyorum ayriyetten 10-15 yaşındaçocuk arıyosan aynaya bakmanı şiddetle tavsiye ederim... !

1) Oyuna tek yatırdığım para 1 Kere aLdığım Premiumdur Gb ye paravericek Kadar aciz olduğumu sanmıyorum eğer ki sen öyleysen onuda bilemem inanmak inanmamak senin elinde sana biişey kanıtlamak zorunda olduğumu Hiç de Düşünmüyorum ...
    2) Tekrar söylüyorum İstanbul/bahcelievlerde oturuyorum açık adres için pm atablrsn.. ( yaşımı öğrenmen için )
  • Up'lamayın şu konuyu yahu yeter ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs

gfbdogukan47 FaceToface görüşmek istermsn aceba ? Bahçelievlerde oturuyorum ayriyetten 10-15 yaşındaçocuk arıyosan aynaya bakmanı şiddetle tavsiye ederim... !

1) Oyuna tek yatırdığım para 1 Kere aLdığım Premiumdur Gb ye paravericek Kadar aciz olduğumu sanmıyorum eğer ki sen öyleysen onuda bilemem inanmak inanmamak senin elinde sana biişey kanıtlamak zorunda olduğumu Hiç de Düşünmüyorum ...
    2) Tekrar söylüyorum İstanbul/bahcelievlerde oturuyorum açık adres için pm atablrsn.. ( yaşımı öğrenmen için )

olmuyor işte böyle herkezde forumda bir adres verme hevesi var adrese gidincede boş boş bekliyorsun pm atıyorsun cevap verilmiyor.bence bana atar yapma.ankarada oturuyorum istiyorsan her zaman gelebilirsin.Ankara/Kolej ayrıca böyle bir konuyu actıgın için kesinlikle 12-13den büyük değilsin :) cümlelerine bak sonra cevap ver ufaklık tamam :)

• quote:

gfbdogukan47 FaceToface görüşmek istermsn aceba ? Bahçelievlerde oturuyorum ayriyetten 10-15 yaşındaçocuk arıyosan aynaya bakmanı şiddetle tavsiye ederim... !

bu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

bu nedir?

yüz yüze demek istiyor ingiliz özentisi ergen gencimiz

• GüLüyorum bitek ... :P Açık adres biLe veriyorum yemiyosa oda senin sorunun ! Burda arıza çıakran sensin eğer yaşımın 12-13 oLduğunu SöyLeme cesaretini buLuyosan GeLip Yüzyüze görüşelim ben bitek bunu söyLüyorum Ben hergün onLineyim sadece pm atman yeterLi Burda miLLete laga luga yapma ! Daha da bu konu üzerinden bişey yazmıycam Uplamak istemiyorum ! Eğer derdin varsa Pm den yaz
  • sırasıyla basarsan fp ler ve 2 parca cıhıtın sonrasında. burada+6 holy +7 olma sansı var .uprate uyumunu bozabılır bana gore.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.