Şimdi Ara

Üsküdar Altunizade'de şirket için internet bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar, Üsküdar'ın en yoğun iş merkezi olan ilçesinde adam gibi bir internet bulamıyorum üstelik 1 yıldır böyle. Şirket benden önce Superonline ve TTNET ile anlaşmış,3-4 tane internet hizmeti ve modem var fakat alayı tırt. Hızları yerlerde. Arıyorsunuz maksimum alabileceğiniz hız bu diyorlar. Gelin şu TTNET Ultranetten döşeyin dedik en son, 1.5 ay çalıştı sonra o da sürekli hat kopmaları başlattı çözüm bulamadılar tam bir muamma, onu da iptal ettirdik.
    Superonline size 16 mb/s den fazla veremiyoruz diyor. Uydunet altyapınız yok diyor.

Yahu arkadaşlar burası bir bilişim/yazılım firması. Yerimiz eski ve bilindik bir iş merkezi. Altunizadenin tam ortasında, nasıl hızlı bir internet olmaz? Fiber hiç bir firmanın yok ya, gelin döşeyin diyoruz onu da sallayan yok.

Lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım, personel olarak gerçekten leş bir durumdayız :/

• Superonline ile konuşun, metro ethernet takebinde bulunun, Türk Telekom'a göre daha ucuz ama yine de astronomik rakamlardan bahsediyorun, 100mbps simetrik bağlantı için 9,000-10,000₺ istiyor Telekom. Superonline daha ucuz ama arayıp bilgi almanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.