selamlar arkadaşlar tanıdık biri sony waio dizüstü ile usr 9106 wireless modem almış diz üstünde dahili wireless var usr modeme bağlamayı başardım yannız sanki çok yavaş gibi 54 mbps diyor bağlantı ama sayfalar falan açılırken çok bekliyor birde ektede görüldüğü gibi internet gateway diye bir şey var bu nedir nasıl kaybolur ayrıca wireless bağlantı üzerinde paylaşım işareti var bunuda nasıl kaldırabiliriz bir kaç sorum daha olacak gelecek cevaplara göre
arkadaşım lütfen forum genelinde arama yapınız ben bu bölümde yaptırdığım arama sonucunda usr 9106 ile ilgili 35 sonuç buldum lütfen aramayı kullanınız eğer burdan sonuç alamazsanız yine bu bölümde adsl modem ler ile ilgili açılmış konulara ve verilen detaylı bilgilere bakınız http://forum.donanimhaber.com/m_2096623/mpage_6/key_/tm.htm
bakınız bu linkdede forum genelinde her üyemizin kullandığı adsl modem kaliteleri ve kurulumları hakkında RESİMLİ anlatım ve bilgi bulabilirsiniz
iyi forumlar diliyorum
Bak bugün çok şanslı günündesin.. Ki ben varım burda. Şimdi o wireless ın üzerindeki paylaşımın anlamı, senin bilgisayarından diğer bilgisayarlara internet sağlamaktır. Bunu iptal etmek için Wireless Network Bağlantısına sağ tıkla ayarlara gir. Gelişmiş (Advenced) sekmesine gel. Burada İnternet bağlantısı paylaştırma bölümünden üst tarftakini sil. Şöyle birşey yazar (Diğer network kullanıcılarının direk bu bilgisayar üzerinden internete bağlanmasına izin ver)Benim Xp ingilizce olduğu için çevirimi böyle birşey olması lazım. İşte bu üst taraftaki sekmeyi kaldıracaksın.
Diğer sorun için yapman gereken tek şey var. Bildiğim kadarı ile zaten sen wireless da ağ arama yaptığın zaman wireless modemi görmesi lazım. oradan ona bağlan bu kadar. yavaşca uzaklık bir etken olabilir.