Şimdi Ara

USR 9108 Wireless Modem Sahiplerinin Sorunları ve Tecrübeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu modemi daha yeni aldım ve şuan hali hazırda kullanan kişilere sormak istediğim sorular:

1- Acaba modemle verilen anteni kullanarak W-Lan kurduğunuzda sizin sinyal seviyenizde sürekli değişiyormu ? Yani bi masaüstü(Sabit) bilgisayar bazen good sinyal alırken bazen low a düşebiliyor mu ?

2- Wireless lan a dahil olan bilgisayarlardan internete çıkmaya çalışırken zaman zaman dhcp vermemesi gereken ipler veriyor mu bilgisayarlara? ve bunun sonucunda internete erişemediğiniz oluyor mu ?

3- Wireless lan kurarken modemin setup ekranında yaptığınız değişiklikler oldu mu yoksa olduğu gibi mi kullanıyo herkes? Ne gibi durumlarda değişikliğe gitmek gerekio?

ilgilenenlere şimdiden teşekkürler..

Benim kurduğum ağda iki notebook var. Biri Centrino ve yine dalgalalı bi sinyal seviyesiylede olsa kesintisiz bi bağlantı sağlayabilio. Diğer notebook Hp w-Lan kartıyla ağa katılıyor sinyal seviyesi daha düşük seyrediyo centrinoya kıyasla ve aralarında bi masa var sadece. Üçüncü bilgisayarsa masaüstü bir AMD üzerinde yeni taktığım PCI Link-sys Wireless Lan kartı var.. Modemin bağlı olduğu ana bilgisayar bunlardan 10 metre kadar uzakta ve aralarında sadece alçıpan duvar var..

Eğer W-Lan konusunda çok bilgili arkadaşlar varsa ve bilgilerini paylaşmak isterlerse bana lütfen PM atsınlar messenger adreslerını... sorucak o kadar çok soru var ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.