Öncelikle 4-5 gündür bununla uğraşıyorum. Önceleri bilgisayarımda virüs olduğunu sanıp temizleme yoluna gitmiştim.Fakat gerekli işlemleri yaptıktan sonra virüsle ilgili bir sorun olmadığı kanısına vardım. Sorunum şu ki ; US Robotics USR 8055422 usb wireless'i taktığımda 1 dakika geçmeden bilgisayar kendini resetliyor ve bu parçayı çıkarmaz isem bu sürekli hale gelip bilgisayar açılmıyor. Parçayı çıkarıp pc'yi açtığımda ise ''Windows Ciddi Bir Hatadan Kurtarıldı'' uyarısı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler ..
merhabalar aynı sorun bendede var adaptörü takıp internete bağlandığım zaman pc reset atıyor adaptörü çıkartmazsam sürekli reset atıyor öncelikle bilgisayara yeni format çektim ve bütün sürücüler güncel virüs yok veya başka bir sornda yok gibi sistemde ama adaptörü taktığımda reset atmaya devam ediyor bilgisi olan birisi bizi aydınlatabilirse çok memnun kalırım iyi forumlar.
usb adaptörde sorun yok ise kati surette usb taktığınız yolda kısa devre mevcuttur..dikkat ile kontrollerinizi yapınız..saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: comali
usb adaptörde sorun yok ise kati surette usb taktığınız yolda kısa devre mevcuttur..dikkat ile kontrollerinizi yapınız..saygılar...
usblerde kısa devre var eger baska pc de denedıysenız adaptoru onun harıcınde virüs cihazda varsa yapar bu durumu baska sorun olacagını sanmıyorum 1 kısa devre vardır 2 virüs ve işletim sistemi sorunları
cihazı başka bilgisayarda aynı yazılım ile ( kendi pc ne yüklediğin driver ile ve mümkün ise aynı sisteme sahip örn. win 7 ultimate 32 bit veya xp sp3 32 bit ile ) dene bilgisayarındaki başka portlarıda dene sorunun neyde olduğunu anyabiliriz bu yolla