Şimdi Ara

USS Wasp İzmir’e Demirlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ABD Donanması’na bağlı Amfibi Hücum Gemisi USS Wasp, İzmir’e geldi. 1 Eylül’de İzmir Limanı’na demirleyen gemi, 5 Eylül’e kadar ‘liman ziyareti’ gerçekleştirecek

Gemi AV-8B Harrier ve MV-22’leri taşıyor

Haziran ayından bu yana USS Wasp ve eşlik eden gemiler Doğu Akdeniz’de bulunuyor. Üzerinde MV-22 tiltrotor tipi hava araçları ile AV-8B Harrier’lar bulunan uçak gemisi, İsrail’deki gelişmeler üzerinde Doğu Akdeniz’de dolaşıyor.

kaynak:

tolgaozbek.com
    USS Wasp İzmir’e demirledi – Tolga Özbek
    https://tolgaozbek.com/savunma/deniz-kuvvetleri/uss-wasp-izmire-demirledi

İçimizdeki düşmanlar dışardakilerden daha tehlikelidir. Kolpacı radikal kökten dinciler 1 haftadır Atatürk'ün askerleriyiz diyen teğmenlerle uğraşırken , yanı başlarına demirlemiş ABD gemisine tek kelam etmiyor , edemiyor.

Safi kötülüksünüz, yüzsüzsünüz. Kolpacısınız. Atatürk'e olan nefretiniz ABD'den bile fazla olduğunu biliyorduk bunu tasdiklediniz.

Düşmanı boş yere dışarda aramayın.

Geçen yılki seçimlerde iktidar değişmiş olsaydı" CEHAPE ÜLKEYİ AMERİGAYA PEŞKEŞ ÇEKİYOO" diye bir yerlerini yırta yırta bağırır, satılık troller ve kalemşörler boyalı basında demediğini bırakmazdı şeytanın uşakları .

Kökten dinciler bu ülkenin kanseridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 3 Eylül 2024; 8:30:16 >

• Şeytanın uşağı değil bunların kendileri şeytan zaten. Ülkeyi berbat bir hale getirdiler.. cehalet aldı başını gitti ülkede...

Genel kitlemiz de koyunun önde gideni olunca kimse bir şeye ses etmez oldu, yarın yatak odalarımıza kadar girdiklerinde mi ses çıkaracağız? Neyi bekliyor millet ben anlamıyorum ki?

Türk milletine aşırı gıcık kapmaya başladım, hak ettiklerini yaşasınlar abi ben onu istiyorum sadece, arada bizde kayniyoruz ama adalet için herkesin bedel ödemesini istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.