Şimdi Ara

ÜST DÜZEY SISTEM (240Hz Monitor - i7 8700K- GTX 1080Ti - 32GB 3000Mhz RAM - 500GB M2 SSD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
13.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nakit ihtiyacından dolayı bilgisayarımı satılığa çıkartıyorum. PC'yi 15-16 ay önce topladım. Son 8-9 ay askerlik ve düğün sebeplerinden dolayı çok az kullanıldı. Bilgisayar bileşenlerin birebir isimleri aşağıda ki gibidir. Sadece pazar günleri izinli oluyorum. Hafta içi 08-19 çalışıyorum. Dolayısıyla fazla kullanılmadı. Tüm parçaların kutuları, garanti belgeleri ve faturaları mevcuttur. Birçok parçanın jilatini dahi durmaktadır. Malzemelerin hepsi Türkiye içinden garantili alındı. Görmek isteyen buyursun gelsin, denesin.

Bilgisayar tümüyle satılıktır, parça halinde satış yoktur.
    Orta seviye masaüstü oyun bilgisayarı + para şeklinde takas yapabilirim.

Not: Fotoğrafta bir adet 16gb ram görünmekte. Bilgisayarı ilk topladığımda ikinci 16 gb ı daha sonra alacaktım fakat 2x16 dual kit olabilmesi için aynı üretim aynı seri kodlu olması gerektiği söylendi. 2-3 gün sonra diğer 16gb ı alıp taktım. İsteyene güncel detaylı fotoğrafları çekip yollarım.
    Not: Sıvı soğutucu olması gerek yorumları geliyor. Kasamda 5 tane fan var. Oyun esnasında CPU 55-60 dereceyi hiç geçmedi.
    Not: Bilgisayarda Windows10 Pro lisansı mevcuttur. Yanında verilecektir.
    Not: Fotoğraftaki klavye eskidir. Yeni klavye steelseries mekanik klavyedir.

-Monitör : 24.5 ASUS PG258Q G-SYNC FHD 1MS 240Hz HDMI/DP
    -İşlemci : INTEL CORE i7-8700K 4.70GHz 12MB 1151p
    -Anakart : ASUS TUF Z370-PRO GAMING DDR4 OPTANE USB3.1 1151 8.NESİL
    -Ekran Kartı : Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1080 Ti 11GB OC 352Bit GDDR5X (DX12) PCI-E 3.0
    -Ram : Kingston Hyperx Predator 32GB (2x16GB) 3000MHz DDR4 Ram HX430C15PB3K2/32
    -Harddisk : 2TB SEAGATE BARRACUDA 7200RPM 64MB
    -SSD : 500GB SAMSUNG 960EVO M2 MZ-V6E500BW
    -Kasa : Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Led Fan USB 3.0 Fan Kontrolcülü mATX/ATX Mid Tower Kasa
    -Güç Kaynağı : High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V PSU
    -Wifi : Zyxel NWD6605 AC1200 2.4GHz&5GHz Kablosuz Dual Band AC 1200Mbps USB Adaptör
    -İşlemci Fanı : COOLER MASTER RR-TX3E-22PK-B1 HYPER TX3I CPU SOĞUTUCU
    -Klavye : SteelSeries Apex M400 Mekanik Oyuncu Klavyesi
    Rampage KB-R17 Raptor Aydınlatmalı 87 Tuş Gaming Q Mekanik Klavye TR
    -Kulaklık : Plantronics RIG 500E Lightweight E-Sports Edition Gaming Headset
    -Mause : Steelseries Rival 300 Grey
    -Mausepad : Razer Goliathus Speed Cosmic Large Mousepad

Ekrem Küçükçiçek

Kocaeli/İzmit

0535 695 57 22

Fiyat: 13.500 TL

ÜST DÜZEY SISTEM (240Hz Monitor - i7 8700K- GTX 1080Ti - 32GB 3000Mhz RAM - 500GB M2 SSD)ÜST DÜZEY SISTEM (240Hz Monitor - i7 8700K- GTX 1080Ti - 32GB 3000Mhz RAM - 500GB M2 SSD)ÜST DÜZEY SISTEM (240Hz Monitor - i7 8700K- GTX 1080Ti - 32GB 3000Mhz RAM - 500GB M2 SSD)ÜST DÜZEY SISTEM (240Hz Monitor - i7 8700K- GTX 1080Ti - 32GB 3000Mhz RAM - 500GB M2 SSD)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnn -- 24 Aralık 2019; 9:13:2 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Peki hocam bende üşenmeyip malum sitede toplamaya kalksam ben kadar eder diye araştırdım sonuçlar aşağıda

7 aylık monitör pg258q 2700₺ pazarlık olur mu bilmem

Sıfır i7 7700k açılmamış 1925₺ pazarlık olurmu bilmem

1 aylık z-370 pro 750₺ pazarlık olur mu bilmem

7-8 aylık gtx 1080ti 4200₺ pazarlık olurmu bilmem

RAM olarak sizin markadan bulamadım gskill var 2400₺

1 aylık 2 tb hdd seageta 200₺

Sıfır 960evo ssd 850₺

Sıfır dark n10 kasa 330₺

5 aylık high power bronz psu 350₺

WiFi modem zaten gereksiz bişey alıp ne yapsın yazmıyorum

1 yıllık son derece temiz Cooler Master hiper tx3 70₺

Sıfır klavye gxt280 80₺

Sıfır rıg 500e kulaklık 680₺ ve ayrıca 2-3 aylık void pro WiFi kulaklık ise 600₺ seçim senin

4 aylık rival 300 mouse 140₺

Sıfır Razer cosmic mouse pad 220₺

Şimdi hesap yapalım kardeşim.

Toplamda senin sistemin aynısı 14.145₺ ve eksiksiz sadece modem gereksiz olduğu için ve her zaman bulunmadığı için eklemedim. Yani arada 4.355₺ fark var ve bu fark pazarlık yapmadan olan bişey. Üstelik çoğu ürün de sıfır. Yani senin dediğin fiyat hayal olmaktan başka birşey değil. Ha şunu dersin ben ellerimle topladım el emeği vardır. Emeğimin karşılığa da 4.355₺ dir.

Kardeşim belli ki yenisin ve fiyat konusunda tecrübesizsin. Amacım senin ilanını baltalamak değil senin daha kolay satış yapman ve belki de ihtiyacını daha çabuk gidermendir. Bir kişi deyince aldırma 2 ye de aldırma. Ama çoğunluk sana fiyat fazla diyorsa kulak asıp etrafına bak. Sana hayırlı işler diliyorum sağlıcakla kal
  • Hepsini bi arada satmak zor olur ben ekran kartsız bi kasa bakıyorum düşünüyosanız ne kadar fiyat istersiniz
  • anakart ve işlemciye talibim.Parça halinde satmamaktan vazgeçerseniz pm atın.Rast gelsin
  • komple satılacağini sanmiyorum böyle bir sistemin türkiyede kaç kişi kullanabilir bu fiyattaki bir sistemi çok aşırı az insan kullanır inşallah satarsınız
  • Zaten böyle bir fiyat ta tamamen hayal ürünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    Üşenmeyip tüm toplu satış konularına baktım. Hemen hemen tüm ikinci el ilanlar sıfır fiyatından %20-%25 oranında düşük olduğunu gördüm.
    Bende bu oran üzerinden 3,5 aylık bilgisayarıma fiyat yazdım. Hayal ürünü olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lnn

Üşenmeyip tüm toplu satış konularına baktım. Hemen hemen tüm ikinci el ilanlar sıfır fiyatından %20-%25 oranında düşük olduğunu gördüm.
    Bende bu oran üzerinden 3,5 aylık bilgisayarıma fiyat yazdım. Hayal ürünü olduğunu düşünmüyorum.
    Peki hocam bende üşenmeyip malum sitede toplamaya kalksam ben kadar eder diye araştırdım sonuçlar aşağıda

7 aylık monitör pg258q 2700₺ pazarlık olur mu bilmem

Sıfır i7 7700k açılmamış 1925₺ pazarlık olurmu bilmem

1 aylık z-370 pro 750₺ pazarlık olur mu bilmem

7-8 aylık gtx 1080ti 4200₺ pazarlık olurmu bilmem

RAM olarak sizin markadan bulamadım gskill var 2400₺

1 aylık 2 tb hdd seageta 200₺

Sıfır 960evo ssd 850₺

Sıfır dark n10 kasa 330₺

5 aylık high power bronz psu 350₺

WiFi modem zaten gereksiz bişey alıp ne yapsın yazmıyorum

1 yıllık son derece temiz Cooler Master hiper tx3 70₺

Sıfır klavye gxt280 80₺

Sıfır rıg 500e kulaklık 680₺ ve ayrıca 2-3 aylık void pro WiFi kulaklık ise 600₺ seçim senin

4 aylık rival 300 mouse 140₺

Sıfır Razer cosmic mouse pad 220₺

Şimdi hesap yapalım kardeşim.

Toplamda senin sistemin aynısı 14.145₺ ve eksiksiz sadece modem gereksiz olduğu için ve her zaman bulunmadığı için eklemedim. Yani arada 4.355₺ fark var ve bu fark pazarlık yapmadan olan bişey. Üstelik çoğu ürün de sıfır. Yani senin dediğin fiyat hayal olmaktan başka birşey değil. Ha şunu dersin ben ellerimle topladım el emeği vardır. Emeğimin karşılığa da 4.355₺ dir.

Kardeşim belli ki yenisin ve fiyat konusunda tecrübesizsin. Amacım senin ilanını baltalamak değil senin daha kolay satış yapman ve belki de ihtiyacını daha çabuk gidermendir. Bir kişi deyince aldırma 2 ye de aldırma. Ama çoğunluk sana fiyat fazla diyorsa kulak asıp etrafına bak. Sana hayırlı işler diliyorum sağlıcakla kal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    adam yalayıp yutmuş.

sözüm satıcıya; kardeşim bu fiyat gercekten fazla. toplu olarak satman cok zor. parça parça satmanı tavsiye ederim
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Yorumun için teşekkür ederim.

Arkadaşın yaptığı hesap matematiksel olarak tutmakta ama gerçekte illaki sorunlar çıkma ihtimali yüksek. Çevreden tek tek malzeme satın alıp toplamak var, kurulu sistem üzerinden test yapıp komple satın almak var.

Bilgisayarımın sıfır fiyatı 23bin civarıdır. 4-5 aylik bilgisayar ve gördüğünüzde anlayacaksınız pek kullanılmadı. Sıfır fiyatı üzerinden %25 indirilmiş halini yazdım. Böyle bir sisteminiz var mı bilmiyorum ama zorluk içinde yapılmış olan sistemi ölü fiyatına sizde satmak istemezdiniz.

• lnn kullanıcısına yanıt
    tabi ki istemem güzel kardeşim. zaten ben o kadar para verip alamamda. ama donanım forumda ki alıcılar ölü alıcılardır. inciğine boncuguna kurcalarlar. arkadaşın gönderdiği listeden anlamışşındır.

gerçekte illaki sorunlar çıkar demişsin. neden sorun çıksın ? güvenilir satıcıdan aldıysa sorun cıkmayacaktır. bende donanım forum üzerinden pc topladım. adam samsundaydı ben istanbulda. havale yaptım ürünleri gönderdi bana. 2 yıl oldu hala kullanıyorum. hiç bir sorunda yaşamadım.
  • Sıfır olarak toplamış yukarıda bir arkadaş daha ucuz çıkmış :))) Demekki ikinci el olunca antika değeri biniyor

• Sıfor olarak toplamış diyorsunuzda monitörün free sync fiyatını yazmış + adamın işlemcisi 8700k fiyat çıkartan arkadaş 7700k ya bakmış haklı yanınız var daha ucıza daha yeni sistem dizebilirsiniz fakat bu sistemide bazı parçalar 0 bazılarını 2.el az kullanılmış olarak dizerseniz 15.500 16 dan aşşağı dizemezsiniz bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarida fiyat cikartan bilirkisi linkleride eklesin.

2500TL
    Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    En Ucuz Intel i7 7700K 4.2GHz Soket 1151 Tray Kutusuz Fansız İşlemci CM8067702868535 Fiyatları
    https://www.cimri.com/en-ucuz-intel-i7-7700k-4-2ghz-soket-1151-tray-kutusuz-fansiz-islemci-cm8067702868535-fiyatlari,106290955

4000TL

Sadece iki ürünün sifir fiyatinda 2k hile yapmissin

• Ekran kartsız aynı sistem i ben bedava vermişim demekki

• Fiyatı düşür mesaj at komple alalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 17.000 ne arkadaş ya. Hem 2.el hem kullanılmış 6ay. Bu paraya şuan 9.nesil toplanıyor.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Toplar mısın?

• quote:

Toplar mısın?
    Vatan bilgisayara gidin toplamada yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Vatan bilgisayara gidin toplamada yardımcı olurlar.

Alıntıları Göster
    Benim ihtiyacım yok. Toplanır diyen sizsiniz. İspatlamanız için toplayın lütfen dedim.

• quote:

Benim ihtiyacım yok. Toplanır diyen sizsiniz. İspatlamanız için toplayın lütfen dedim.

Alıntıları Göster
    2 gün önce fiyat aldım dilerseniz gidin ben sistem toplayacağım deyin fiyat alın o zaman ispatlamış olacağım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.