Şimdi Ara

ÜST DÜZEY SISTEM (240Hz Monitor - i7 8700K- GTX 1080Ti - 32GB 3000Mhz RAM - 500GB M2 SSD) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
13.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AtiMX4

2 gün önce fiyat aldım dilerseniz gidin ben sistem toplayacağım deyin fiyat alın o zaman ispatlamış olacağım.

Alıntıları Göster
    Sn. Atimx4

Öncelikle bilgisayar almak gibi bir niyetim yok. Bu fiyata daha üst sistem alınır diyen sizsiniz. Bir şey söylüyorsanız ispatlayın diyorum. Sizin öne sürdüğünüz konunun ispatı için neden enerji harcayacağım ki? Her neyse. Bu konuyu uzatmayacağım. Sizin dediğinizden olsun.

Bu konuyu bilgisayarımı satmak için açtım. Sıfır fiyatı üzerinden %25 indirim yaparak fiyat yazdım. Öncelikle gidip yazdığım parçaları tek tek fiyat alarak toplayın. Sonra gelin yorum yapın.
    Neden satış sayfamı bozma amacındasınız anlam veremiyorum. Fiyat yüksek ise indirim isteyin. Alıcısı olmadığınız bir konuyu gelip bulandırmayın lütfen.

Sözüm sizin gibi hareket eden herkesedir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• lnn kullanıcısına yanıt
    Daha geçen hafta çoğu parça forumdan kalanı sahibinden-letgo gibi nerede uygun bulduysam sıfırdan kasa topladım. İnan ki sorun falan çıkmadı.
  • dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartı,ssd yi,ekran kartını, ramleri sizin söylediğiniz fiyattan ucuza bulabilmek fazlasıyla mümkün.
    Hele 1080 Ti fiyatları, Gtx 2080 ler piyasada yerini aldıkça düştü. Şuan 3700 e söylediğiniz temizlikte bilgisayar bulunması çok normal.

İkinci el piyasasını inceleyip Türkiye'den bilgisayar toplayacaktım. Bu fiyatlardan sonra vazgeçtim.
    Ben şimdi Amerika'dan 2100 TL'ye I7 9700k, 16 gb ddr4 ram 3200 Mhz ramleri 700 TL ye arkadaşım vasıtası ile getirtiyorum.
  • aga bu fiyat ne böyle gözünü seveyim yahu. Bu fiyattan bu sistemi kimse almaz kusura bakma. Sistemin en fazla ederi 11 bin tl gibi bir şey. Bakın 8700k black friday'de 2100TL'ye satıldı. Yılbaşı indirimlerinde büyük ihtimal yine aynı paraya satılır.

monitör cart curt sıfırıyla kıyaslama. 4 aylık'ta olsa ikinci eldir kullanılmış üründür. Şahsen fiyatı çok fazla buldum. Sadece monitör ve ekran kartı ikinci el diğer parçalar sıfır toplandığında inan senin verdiğin fiyatın çok çok çok altına toplanır bu sistem.
  • ilan 1 sene de asili kalsa alan çıkmaz 2nci el de devrim yaptınız ...... noktalar anlayana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kendi topladığım sistemin fiyatlarını buraya yazayım. Yorumu ilan sahibine bırakacağım.

I7 9700K= 2200 TL ye yurtdışından aldım. Turkiye'den alsam 2600 e forumda bulunuyor(SIFIR)

Msi Z390 Gaming Edge Ac = 1050 TL ye Turkiye'den aldım. (SIFIR)

Corsair 16 Gb Ddr4 3200 Mhz Ram = 700 TL ye yurtdışından aldım. (SIFIR) Turkiye'den alsam 1000 TL ye sıfır satan arkadaşlar var.

Corsair 460x= 550 TL ye forumdan aldım.

240 Gb samsung ssd= ikinci el temiz 180 TL

1 Tb harddisk = Sıfır gibi kullanilmamis 100 TL ye aldım.

Corsair H100i Sivi sogutma yurtdışından 400 TL ye aldım. (SIFIR)

Benq XL2411 144hz monitör tertemiz 6 aylık faturali 700 TL ye aldım.

Seasonic 750w tam moduler psu=(SIFIR) 685 TL ye aldım Turkiyeden aldım.

Zotac Gtx 1070 Ti 4 fanlı Ekstrem Ekran kartini 2250 TL ye aldım.

Hemen ekipmanlarıma geçeyim.

Motospeed Ck104 klavye: 150 TL Ikinci el

Zowie Ec1a = 200 TL Ikinci el

Sennheiser Gsp 300. SIFIR yurtdisi 270 TL

90x40 Kaliteli bir mouse pad de aldim. 50 TL

9435 TL etti..

Sistem kalite farkı olarak 1070 Ti a karşılık sende 1080 var. Fiyat farki ikinci elde maksimum 200 300 TL

144Hz monitöre karşılık sende 240Hz monitör var. 240 hz gsync vs desek. Monitör fiyat farki ortalam 1200 TL

Kasamin yuzde 50 si sıfır. Islemcim ramlerim anakartim sizden daha kaliteli.

1500 TL fiyat farki olsun hadi olsun yani 11000 TL olsun sizi mi kiricam ? Yorumu size bırakıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi number3x -- 21 Aralık 2018; 11:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitör : 24.5 ASUS PG258Q G-SYNC FHD 1MS 240Hz HDMI/DP

FİYAT NEDIR
  • aynı sistemi ben r9 290x ile olarak satmiştim 8000tl ye
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar para veren neden alsın ki bu kişiden

• boşu boşuna para vermenin mantiği yok 0 ürünlere test edip alırsın sorunu yoksa zaten parçalar garantili ben alırdım gidip 0 fiyatina örnek veriyorum 5 bin lira vericeğime giderim 2.eline 4bin veririm 5-6 aylık bilgisayar alırım boşuna 1000 lirami çöpe atmam
  • Yahu baştan aşağı okudum da arkadaşlar siz neden her konuya mudahele ediyorsunuz? Yahu bırakın adam fiyat biçmiş, belki paraya ihtiyacı var ve o fiyattan satmak istiyor. Karışmayın kardeşim. Almak istemeyen mi ararsın, adamın parça parça satmam demesine rağmen öyle almak isteyen mi ararsın yahu bırakın adamı rahat. SANANE KARDEŞİM SANANE. Alla alla şimdi sen avukatmısın diyenler sen ne karışıyon diyenler vs vs çıkacak. Bırakın adamı bi rahat...
  • tkp
  • Fiyat gereksiz pahalı revize edilmesi gerekiyor arkadaşın hayal Dünyası çok geniş anlaşılan
  • Soğutmadan ziyade, bu sisteme bir nzxt kraken oldukça estetik olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abartmayalım 9500 eder

• dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    Hocam "de" ayrı.
  • ben kendi sistemime 10.000 düşünecekken bu ilanı görünce şok oldum hayret ediyorum bu rakamlara
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.