şimdi düğmeye basıyorum kasa çalışıyor daha monitöre görüntü gelmeden reset attığı oluyor, yada devam ediyor açılmaya bios un reklam penceresinde kitlenip10 sn bekliyor ve reset atıyor yada yine aynı reklam logosuna kadar geliyor 2-3 sn sonra reset atıyor sebebi sizce nedir?
Ramin bitanesini çıkartıp denediniz mi?
Bios versiyonunuz 1.0 ise anakart o bios ile islemcinizi desteklemiyor bundan dolayida yapabilir. 1.1 e yukseltmek icin baska bir islemci takarakta deneyebilirsiniz.
evet rami 2 gb olarakta denedim hatta ekran kartını bile daha alt bir modelle değiştirip denedim
İşlemicinizi tam oturtuğunuza emin olun eğer ki sorun düzelmez ise bios güncellemeye gitmeniz gerekir ancak gerekli desteği bu şekilde verecektir BİOS.
exeter söylediğin sebep olabilir şimdi pek çok kez açmayı denedim sadece birinde reklam değilde pos ekranı açıldı ordada ingilizce olarak bilgisayarı kapatayın yada reset atmayın cpu ve bios için güncellenecekmi ne yazıyordu sonra yine bilgisayar kendiliğinden reset attı
sistem bu aşamaya kadar gelebilirken biosu nasıl güncelleyebilirim
cevrende am2 yada am2+ soket kullanan biri varsa onlarin islemcisi ile guncelleyebilirsin.
am2 yide destekler mi?
makineye elektrikmi gelmiyor sadece görüntümü anakartın üstüne bir hoarlör tak ve dıt sesi veriyormu bak. ama tavsiyem anakart ve işlemciyi aynı yerden aldıysan orayar götür bunların biri çalışmıyorde çalıştığını ıspatlamak için bios günecelllicekler ücretsiz olarak yapmak zorunda.
malesef en dusuk olarak sempron ve athlon II destekliymis.. yani phenom II athlon II veya sempron bulabilirsen sistemini acip biosunu guncelleyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: lord_day_walker
makineye elektrikmi gelmiyor sadece görüntümü anakartın üstüne bir hoarlör tak ve dıt sesi veriyormu bak. ama tavsiyem anakart ve işlemciyi aynı yerden aldıysan orayar götür bunların biri çalışmıyorde çalıştığını ıspatlamak için bios günecelllicekler ücretsiz olarak yapmak zorunda.
BİOS güncelleme işlemini zannediyorsam pek bilmiyorsunuz doğaldır ve aynı zamanla bilmeyen adına riskli bir iştir durduk yere sıfır anakartın BİOS unu kitleyerek çip değişimi ile uğraşmayın aldığınız yere götürün ve orada bu işlemci anakart 2lisinin çalışmadığından bahsedin onlar mecburen BİOS güncelleme yapacaklardır...
arkadaşların dediği gibi en iyisi makinayı aldığın yere götürmek.kedin bilinçsizce denemeye devam edersen sistemin zarar görebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme