Şimdi Ara

üst düzey yöneticilere sorum laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung NP-RV511-A04TR modeli olan laptopuma format attım fakat formattan sonra ekran kararmış vaziyette hangi program ya da yazılım bu sorunu çözer link koyarsanız sevinirim
    not işletim sistemi Win7 ultimate x64

• windows açıldığı halde mi böyle ekran ? yoksa windows'u yükleyemediğin için mi böyle ?
    eğer windows açılıyorsa ve ekranın bu şekildeyse ekran kartının sürücüsünü yüklemeyi dene..
    ama windows açılmıyorsa format atamamışsın demektir.. windows 7'yi baştan yüklemen gerekecek..
  • evet windows açıldığı halde
  • güvenli kipde sistemi acabılıyormusunuz orada durum nedır ? ..acılıyorsa ekran kartının suruculerını sılıp tekrar kurmayı deneyın ..
  • hocam anlatamıyorum galiba fortmat attım bi yazılım gerekiyor ekrana canlılık katmak için
  • formattan sonra ekran kararmış vaziyette

ekran kararmış dıyorsunuz hocam bundan sız ne anlıyorsunuz ..??? nasıl bır karartı ..sıstemın suruculerı dısında ekran KARARMASINI GIDERMEK ICIN BIR PROGRAM KULLANILMIYOR ..!!

goruntu koyun konuyada bakalım nasıl bır karartı bu .. ekran kartını kurdunuzsa monıtorunuz ayarlıysa normal kosullarda programa falan gerek yok .. !! ama durum nedır ne degıldır daha acık anlatım yaparsanız fotograf koyarsanız okuyanlarda durumu anlayıp ona gore yorum yazar..
  • daha önce buraya yazdığımda hotkeymi display managermi öle bişi yazmışlardı işe yaradı bulamıyorum şu an
  • karartı dediğim o yazılım olmadan ekran canlı olmuyor
  • fn tuşu çalışmıyor bu fn tuşu sayesinde ekran ışığı kısılıp açılıyordu
  • http://www.samsung.com/tr/support/model/NP-RV511-A04TR-downloads , Sistemine uygun kolay ekran yöneticisini kurunca sorunun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.