Şimdi Ara

ÜST KONU GERÇEKTE HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildigim kadarı ile zibro PVG markası, ama gerçekte klima ile alakası varmı, hangi parçasını kendisi üretiyor,

bir parçasını üretiyormu, eger üretmiyorsa arçelikten farkı ne, arçelikte çinden alıp burada vidalıyor,

toyotomi zibro aynımı yani toyotomi zibro ise toyotomi kendi parçasını üretiyormu, içindeki kompresör toyotomimi, yada kartları, kumanda pilleri nesi kendilerine ait,

şunun için merak ediyorum fujitsuya kendi kompresörünü yapamıyor mitsubishiden alıyor diyorlar ama ben hiç zibro duymadım,

soba olarak duydum biliyorum iyi ürünlerdi, sadece bu ada dayanarakmı piyasaya girdiler,

kısacası bu marka kendi klimasını üretiyormu yoksa fasoncumu, nasıl gree dünya markası bin markaya mal yapıyor buda 20 serisi hariç digerleri gree vede midea sanırım, ee o zaman arçelikten farkı ne, vestelden farkı ne, onları bir şey yapamıyor oradan buradan yaptırıyor diyen arkadaşlar bunuda eleştiriyorlarmı.

kızmadan araştırmacı geliştirmeci arkadaşları bekliyorum konumuza

Not;başka konuyu açmayınız, birinci konu bu başka markalarda tavsiye ediniz buradan devam edelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.