Bildirim
üst konularda bulamadım nabiim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ermann17
ARKADAŞLAR ÜST KONULARDA ARADIM AMA İSTEDİĞİM KONUDA BİRŞEY EDİNEMEDİM SİZCE ÇİN Mİ EUROPA MI ÇAR AÇMAK DAHA AVANTAJ OLUR EUROPA YÜKSEK VURUYOR AMA POTLARI DANDİK ÇİN GÜÇSÜZ VURUYOR AMA POTLARI SÜPER SİZCE NE YAPAYIM ÜS KONULARDA DOĞRU DÜZGÜN BİLGİ EDİNEMEDİM LÜTFEN YARDIM EDİN
sen zaten iyi kotu yanlarini biliyosun ona gore acacan elbet ama sahsi fikrime gelince euro crosbow ac chine str bi char ac ama -
cin ac str ac bow ac derim ben europe diosan hiç kasmayı denemedim ama one-handed lara kanım ısındı nedense açasım geliyo bi tane -
57 Lv Warriorum.Charım 64 İnt'Lere Tek Atıyor.Onlarda Bana Tek Atıyor.60Lv Glavier-Bowcu İle Rahat Kapışabiliyorum.Ama İNT Çinli Char Tavsiye Ederim.Uniq Keserken,Canavar Keserken Her Türlü 1.Ben 3 Senelik Silkroad Hayatımda Hiç Berserkersiz 31000 Crit Vurduğumu Görmedim.Ama Avurupalı charımda 45 Lv İNt'ye 31000 Crit Vurdu Eğer 80 Yapmayı Düşünüp,Çok Sağlam,Baba Bir Char Yapıcam Diyorsan,Çinli Full İnt Açmanı Tavsiye Ederim.. -
boyle birseyi direkt olarak zaten ust konuda bulamazsin.
boyle bir avantajdan da bahsedilemez.
ust konudaki yapilandirmalari okursun. hem cin hem avrupa..senin kafana yatan, oynayabilecegin yapilandirmayi oynarsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X