Şimdi Ara

Üst Koridor Şampiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gümüş 4 düm. 1,5 yıldır oynuyor. Çok ara verdiğim zaman oldu. Aktif şekilde 2 aydır oynuyorum. Oyuna bi arkadaşımla başlamıştım bot pre yapıyoduk. Sup olarak kendimi geliştirdim iyi bir sup olduğumuda düşünüyorum ama arkadaşım oyuna ara verince tek başıma sup yapmak çok zor oluyor. Hele gümüşte o kadar kötü adc ler geliyor ki hiç bir şey yapamıyorsun. Mid denedim 4-5 tane iyi olarak oynadığım şampiyonlar var. Ama yinede oyun taşınılmıyo. Benim istediğim soloda kasınca durdurulamayacağım bi hero. 6300 IP biriktirdim. Beni gümüşten çıkartıcak bi hero istiyorum. Her dereceli oyununda darius, jax, garen, mundo, rengar bunlar banlandığı için bunları almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt28 -- 6 Şubat 2016; 19:54:54 >

• Wukong çok güçlü bence şuan off tank çok güzel iş yapıyo bi dene derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S
    So
    Sol
    Solo
    Sol
    So
    S
  • SOLO SOLO SOLO
  • Lllaoi öğren

• Solo solo sooooolo en hesaplısı o

• Quinn
  • illaoi ogren teQ atiyo

• Quin teqqliyor

• SOLO
  • illa0i 0gren teQ atiy0

• bu arada S0LO

• Geralt28 G kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünmen yanlış, yani soloda oynanan ve taşıyacak hero diye bakmamalısın oyunu kazanmanın dinamiklerini öğrenmen ve bunlarda ustalaşman gerek bunun dışında bütün rollerin kendien göre bir taşıma potansiyeli var. Soloda herşeyi oynayabilirsin, taşıyacak hero diye yine takım savaşlarında çok güçlü bir heroya bakman lazım eğer heroda çok ustaysan bu sorun değil ama sen yeni bir hero arıyorsun bu yüzden malphite, mundo, tahm kench gibi tanklar veya kennen, lissandra, rumble gibi takım savaşında da etkisi büyük apcler seçebilirsin.

Başlangıç olarak varsa Kenanı tavsiye ederim, lane aşaması en kolay herolardan biri.

Çok ciddi kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymus93 -- 5 Şubat 2016; 21:57:28 >
  • Soğlo soğlo soğğğğloooo dırıtı dırıtı dı dı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Lllaoi öğren

?
  • Orası top lane veya üst koridor.Solo değil.
  • Üst koridorda Cho oynamak hosuma gidiyor.

• Lulu, Renekton, Sion, Cho'Gath. Bunları kötü oynasan da lanede ezilmiyosun kesin bilgi
  • -TOP BNDE
    +O ZMN SOLO BNDE

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Neden dalga geçildiğimi anlamamıştım. Solo solo solo diye alışmışız biz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.